0 oy
1,359 göst.
Diğer kategorisinde (1,861 puan) tarafından
Ben dokuz yıllık evliyim ama yeni yeni birşeyler yerine oturacak ama korkum şu ki kaynanam heran kocamı bana karşı doldurup gönderebilir bir suçum yok eğer aralarında bir kavga olursa da suç benim üstüme kalıyor hep bu düzen nasıl değişir kocam benim agizimin içine bakması için ben napim hadi söyleyin illa günaha girip idrar mi icereyim iyyy iğrenç inanan varmı cidden bilmiyorum da tüyo yokmu ya hiç bide sakın ilişkiyi sıkı tutmalı diye o konulara girmeyin cilve naz hicbirsey yapamam bana öyle şeyler utanç veriyor 

30 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
Herhangi yaptığım bir şey yok canım açıkçası ben çok yumuşak huyluyum kayınvalidem de beni çok sever hep arar sorar biz uzağız zaten 3 4 ayda bir görürüm kendi annemleri de öyle eşim ve ben varız o nedenle zaten birbirimize daha düşkünüz onu bilirim kızacağı şeyleri yapmam o da öyle beni bilir. Anlayış çok önemli gibi güler yüz şefkat bunlar geldi aklıma
(1,861 puan) tarafından
Ohoo ben kaynanamın kaynanasina altı yıl baktım her öğün yemek güler yüz altını temizle kayınbaba hizmeti güler yüz iki çocukla eş bulasiklar falan filan ama iste yok bitti artık güler yüz hep ben kötü oldum
(2,198 puan) tarafından
Hadi ya o zaman insanın yapısıyla alakalı cidden canım senin emeğini görmeleri lazım bazen ne yaparsan yap insanlar kıymet bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(2,398 puan) tarafından
Bu kocayı eve baglama konusunda anam eltim bana bı kaç şey söyledi neler var neler bazılarını duyunca midem kalktı milket neler yapıyor yaw ama dualarda varmış onuda söyledi bazı dualarlar eşini kendine bağlamış diyo önceden isimvar eve geç gelecem diyen adam şimdi ben arar eve gel der demez nerde olursa olsun beş on dk içinde evde oluyor diyo gerçi onun eşiyle arası iyi değildi hatalı kaynımdi şimdi elhamdülillah iyiler dua varken o iğrenç seylere baş vurmak saçmalık
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Ekstra bir sey yapmiyorm ama cok bağlı bana. Hatta bazen tersliyorn yine de değişmiyor. Anneme de anlatiyorm böyle boyle diyorm bazen diye. Ne kdr ayip insan esine oyle dermj mi hic deyip  bana kiziyo annem:) cok seviyomus hayattaki tek amaci beni mutlu etmekmis. Degisirsin fln diyodum önceden, evlenjnce degisirsin vs;) bak hala degismedm der hep
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin kız idrar içirtmek nedir ya içim bi kötü oldu 

Kocacım kocacım de eteğini yavaş yavaş yukarı doğru kaldır gör bak ağzının içine bakıyor mu bakmıyor mu
(1,861 puan) tarafından
Yok kız yapamqm öyle .d
tarafından
Hahhaa bu yoruma çok güldüm
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Yok artik idrar ahahahah tövbe estağfurullah bunlari düşündükçe hic elde edemezsin
(1,861 puan) tarafından
Onu gülmek için yazdım asla yapamam :)
(6,156 puan) tarafından
Yok birde yap canım ahahahahaha:))))
(1,861 puan) tarafından
Günah olmasa yapardım :)
(6,156 puan) tarafından
Ahahahahaha belkide uyguladin:)))))
(1,861 puan) tarafından
Yok kız asla yapmam inanmam öyle şeylere çok saçma bide onla olacaksa hiç olmasin
0 oy
(753 puan) tarafından
Oho cilve naz yapamam dersen olmaz bide baştan bağlamış olman lazım sonradan olmaz . Bu analarının gazına gelen erkeklerden bı halt olmaz kötü yönden dinleyenler için diyom yani karın. Senin gelcgin hayatın
(1,861 puan) tarafından
Adamı öldür göm diyon yani.d
0 oy
tarafından
Iple bagliyorum ellerimizi sonra gözlerini bagliyorum 
tarafından
Hahahahahahahahahah sehoş :D
tarafından
Grinnin elli tonu çok izlemiş bu karı☺️
tarafından
Yaaaa asiri fantaziler var tavsiye ederim :D
tarafından
Haha bende izledim zaten aşkomm ama onlar bizi aşar ☺️☺️☺️
tarafından
Yasaklar cignenmek icindir :D puhahahahah
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Umyrsamayarak 
(1,861 puan) tarafından
Onuda denedim
(1,784 puan) tarafından
İş cilveye kalıyor ozaman :Dd
0 oy
tarafından
Esinle arandaki ozel seylerden neden utanc duyursun ki. Ikiniz arasinda ve oylede kalicaktir :) bence bunu kir sen baglanir zaten : D

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 1,801 göst.
0 oy
36 cevap 1,090 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zebesh (670 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 519 göst.
0 oy
59 cevap 864 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1111 (376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler