Ben aldatildim ve yeni öğrendim kızlar eğer eşiniz tl çok vakit geçiriyorsa size ilgi göstermiyorsa biraz üstüne düşün ben çok çektim şimdi çok pişman ama geçti bolu pazarı dikkat edin yani kendinize bakın hamilesiniz diye kocalarınızı ihmal etmeyin ..................Ben yaralı biri olarak söylüyorum bunları biz anneler çok degerliyiz kıymet bilen yok onların kafa rahat ............gerçekten hak edilen değeri vereceksin......
geçmis olsun canim ama gozu disardaysa ilgi gostersende gostermesende gider zaten. hamilelik kadinlardaki degisim ilgi onlarin sadece bahaneleri onun sana ilgili olmasi lazim hamilelik gercekten cok zor bor sürec. burda bir suru kadin yaziyor hamileyim esim elgi gostermiyor diye o zaman hepsi aldatsin kocalarini. insallah insallah hakkinda hayırlısı olur
Cok geçmiş olsun ama kendine bakıp bakmamakla bu durumun bi alakası oldugunu sanmıyorum sucu kendinizde aramayin bu karakter ile alakalı. Esinizin de kotu görünümlü bakımsız olduğu zamanlar illa ki oluyor dur o zaman siz onu aldatmayi düşündünüz yada yaptınız mi ? Karakteri ile alakalı maalesef. Bu durum sadece onun bos bi bahanesi... Öyle olsa Güpgüzel bakımlı ünlüler aldatilmazdi.. Kendinizi uzmemeye çalışın aldatan bi insan karaktersizdir. Bi karaktere sahip olmayan biri için hem kendinizi hem de bebeğinizin uzmeye strese sokmaya değmez. Allah Yardimciniz olsun.
Canım benim çok yakından tanıdığım biri var Eşine karşı çok düşkün. Onunla ilgilenir çalışırken eşini arar .onunla sürekli gezmeye gider .hatta çocukları bile var .ama gel gelelim eşini aldatıyor.esim bana söyledi. Sadece ikimiz biliyoruz .bende kimseye söylemedim .
Seni anlayabiliyorum cok uzucu yikici bi olay ama hala oturup kendinde suc ariyosun bu sadece bahanesi olur esinin isini kolaylastirir karakterle alakali bisey bu ici egriyse disin dogrulugu fayda etmez ilk firsatta yapar yapacagini
Evet kesinlikle katılıyorum benim eşimde ilk hamileliğimde beni aldatmışti TL. Sürekli yastığın altındaydı TL elime aldığımda bişey bakcam diye elimden alıyordu ama bana çok iyi davranıyordu kızla mesajlarını görmesem inanmazdim ve ben bu yüzden bebeğimi 1 hafta erken dünyaya getirdim. Şükür şimdi düzeldi artık eskisi gibi değil hatta TL. Evde bile unuttuğu oluyor:-):-)
5 parmagin besi 1 degil
1,492,975 soru
24,394,228 cevap
349,570 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın