0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar 2 gun oruc tuttum dedim diyetteydim hani kilom durmuştu vucudu şaşrtym dedin oruc tutym 71di kilom 2 gun once bugun tartindim 75 ciktim bu kadarini beklemiyodum vallahi cok uzuldum ben ya cok

Verdiklerimide aldim vallahi

17 Cevaplar

+1 oy
(5,343 puan) tarafından
Sahurda kaciriyormusun acaba canim
tarafından
Sahur yapmiyorumki
(5,343 puan) tarafından
O zaman soyle soyleyim vucudu uzun sure ac birakiyorsun oda depolamaya basliyor ara ogunlerrun amaci bu aslinda vucudu az sık besleyip surekli yakar hale getirmek
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından
Sahurdan sonra çok yükleniyorsan ondan olabilir
tarafından
Canım ama bu nafile oruçlarda sahura kalkilmali. Arastir istersen
tarafından
Kalkcam yogurt yesem olurmu
tarafından
Olur canım bir iki bişi yesende olur maksat sahura kalkmak
tarafından
Kalkiyorum eşim icin ama ben sadecw cay iciyodum
tarafından
Olsun oda olur. Kalkmiyorum deyince ben hiç kalkmiyorsun sandim
0 oy
(22,061 puan) tarafından
Ben zaten zayıfım oruç tutunca temelli zayifliyom yaa:D
0 oy
tarafından
Demek ki canim.diyette birseyleri ters yapmissin sadece ödem gitmis. O yüzden vücut dinlenince kendine gelmiş. 

Diyet listelerinin kendiniz belirlemeye veya her detox her içeceği içmeyin diyetisyen yardımı alin . 

Süleyman kanat var instagram üzerinden WhatsApp grubunda kızlar yazmış geçen ücretsiz diyet grubu yapıyormuş bir bakın derim. 

İlla özel diyetisyen olması şart değil devlet diyetisyenlerinide iyi 
tarafından
Evet ilk basta işe yaradi ama sonra verdirmedi dukan birasi
tarafından
Hadi hayırlısı kuzum.diyetisyen yardımı al derim ♥︎
tarafından
Alamamki durumum yetmez
tarafından
Canim devlette diyetisyen ücretsiz tüm.tahlilleride ücretsiz yapıyorlar.  Bulunduğun yerdeki diyetisyenden randevu alıp.gidebilirsin
tarafından
Gittim canm ama hic kilo veremedim simdi gidemem verince giderim
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Yemek yedikten sonra hareket etme zamanı kısıtlı sahurda yiyip yatılıyor iftardan sonra bi şeye halin kalmıyor zaten akşam olduğundan hareketlik bi durum yok biraz da fazla kaçırdıysan iki öğünde vücudunda kalıyor sahurda diyet kahvaltını yap iftarda yine diyet yemeğini yiyip bitirmen lazım yatana kadar ama işte oruç tutarken zor oluyor iftardan sonra insan bi şeyler yeme ihtiyacı hissediyor yatana kadar
tarafından
Ay hic sorma aseren kadinlar gibiyim ayni oruc olunca ama yok boyle olursa ramazanda az yerim ya
0 oy
(780 puan) tarafından
Canm o kadar kilo alabilmen pek mümkün değil 2 günde vücudun ödem topluyordur susuzluktan
tarafından
Insallah odemdir bugun tekrar basliyorum diyete
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Alsanız bile 2 gün oruç tutup 4 kilo alamazsınız. Yeterli su tüketemediğiniz için vücudunuzda ödem vardır. Birkaç gün boyunca günde 2.5 litre su içip ertesi sabah tuvalet sonrası aç karna tekrar tartılın. 
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Ben 60 kilodan 55 e düştüm baya zayıfladım bende :((
0 oy
(147,526 puan) tarafından
dengesiz beslenmeden
tarafından
Uff olabilir eşim yok diye kendime hep kuru seyler yaptim bidr kabiz oldm
0 oy
tarafından
İftarda yediklerin etkilemiştir ve su icmediysen vücut ödem yapti büyük ihtimal
tarafından
Icmedim 2 bardak anca
0 oy
(3,599 puan) tarafından

Kız p bende öyleyim Ramazan'da kilo alıyorum sonrasında veriyorum :D

0 oy
(7,119 puan) tarafından
Aralıklı oruc da sürekli 24 saat aç kalmak dogru değil. En fazla hafta da 2 gün olmalı o da arka arkaya olmayacak. ben kalan son 9 kilomu aralıklı orucls verdım ve hala yeme şeklim buna uygun. Kilo verdim diye de istediğimi yemiyorum. Yine saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum.
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Vücudun su toplamıştı 2 gün sonra 70 gorebilirsin

Bol su iç
0 oy
(6,227 puan) tarafından
Bnm bugün 15gun oldu tutuyorum sadece iftarda yediklerimdr eek tuketmiyrm Sahir yapmyrm  sonuç tirt yani hiç ne kilo gdyr ne alyrm öylece durmuş lanet gelsin şu kilolara
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Oruç tutunca tek kilo alan ben değilmişim neyse ki ayni bende öyleyim oruç tutunca kilo alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 697 göst.
4 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Miniminnaķ (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
1 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,120 soru

23,689,403 cevap

310,819 kullanıcı

...