Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Köşeye sıkışmış hissediyorum
0
oy
261
göst.
4 Şubat 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
mislinav
(
11
puan)
tarafından
soruldu
2 senedir evliyim 24 yaşındayım. Aile evinden kurtulmak için evlendim çünkü ablam boşanıp ailemin yanına geldi ikiz çocuğu var ileri derece migren hastası olduğum için sese katlanamadim zaten babamla sorunlarım vardı evlendim . Eşimle gayet iyi anlaşıyoruz aslında ama ailemden çok uzakta yaşıyorum. Esiminde işi çok zor günlerce eve gelmiyor yalnızlıktan bunaldım artık aramız kotulesti kavga gürültü artık aynı evin içinde iki yabancı olduk bosanmaya karar verdim ve birden miğde bulantilarim başladı hamileymisim zsten anne olmak için yaşım çok küçük ve korundugumuz halde böyle oldu kedinlikle boşanmak istiyorum ama aile evine dönüp çocuğu doğurup ev iyice hengame olacak aldirmakta istemiyorum digurmakta kafayı yicek artık sağlıklı düşünemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız..ailemin maddi durumu yok olsa çocuğu diguruo çeker gelirim ama zaten 2 bebek ve 5 kişi evde tek maaşla ne bileyim napacam bilmiyorum..
notu ile kapatıldı:
Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.
7
Cevaplar
0
oy
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun zaten o evden kaçmış siniz karmaşadan birde bebekle geri döndüğünüzde daha zorlaşacak Tekbasiniza basedememissiiniz o bebegede yazık olur bide maddiyat konusu sıkıntı bu durumda doğum oncesi sonrası bebek masrafları hiç bitmiyor eşinle arani düzeltmeye calis canım kavga sebepleriniz nedir mesela 3,kisiler kaynakliysa uzaklastirin hayatınızdn
4 Şubat 2022
mislinav
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke 3. Kisiler olsa. Zaten sorunlu biri yemek konusunda. Asla sebze yemeği yemez sulu yemek çorba felan. Hergun çeşit çeşit yemek olacak hep tavuk ve et otellerdeki gibi sunum istiyor ben aşçı değilim hergun onlari nasi yaoacam ne markete gittiği var ne bişe . Yani bu yemek konusundan ciddi anlamda bıktım yaptığım hiç bir yemeği yemez hergun çöpe gider en son ekmeği fırlatıp kfuur ederek kalktı sofradan Ogün nedrer ettim ve soğudum tahammülüm yok hiç ona karşı
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Ekmeği bulamayanlar War yaa evet hareketleri sinir bozucu sana marketten malzeme geitrsin internet tarif cok bakıp yapabilirsin dene oyalanmis olursun anlam veremedim şey hem market gidip almaz hemde ister paradami vermiyor
4 Şubat 2022
mislinav
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Para verir marka beğenmez :) cidden aşırı sorunlu ya yemek konusunda ama başka konuda sorun yok bide eve gelir zaten günlerce gelmiyo hiç ilgelenmez amann biktim valla
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
:)) ne istediğini söylese yemek çeşidi marka olsun bukadr sorun yaşanmayacak ya verin kagidi kalemi yazmasini isteyin hangi marka vs anneside fazla şımartmis belli çocuk dogunca o simdi bulupta beyenemdigi yemekleri mumla arar
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Kayınvalidenizle iletisiminiz iyiyse eğer onunla bu yemek konusunu paylaşın sizden once evinde ne yiyormuş annesi söylesin yapin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence sen boşanma çünkü boşanma eşin şiddet uygular aldatır boşarsında böyle konu işse boşanma
Kaynana git annene git kafan dağılır orada sıkılırsın eşinin kıymetini ewinin kıymetini anlarsın
Yanlız olduğun için sıkılmışsın belli ama bebegin olsa düzelirsin çünkü çocukla ilgileniyon vakit nasıl geçiyor anlamıypn benm eşim de yurt dışında çalışıyor 3 tane çocukla ewle uğraşmaktan onun yokluğunun farkına varamıyorum
4 Şubat 2022
mislinav
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam Aydın'da ailem Adana'da ben İstanbul'da okadar uzzakki :) ömrüm yollarda geçti zaten
4 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi işte canm evinin rahatını ararsın düşüncelerin degişir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Şubat 2022
Mervela
(
7,461
puan)
tarafından
cevaplandı
Güzelim bazen hepimizde oluyor bu bunaltılar arkadas edin ne bileyim cik dolas biraz yemek kursuna filan gidebilirsin tabi mide bulantilarin olmazsa ne bileyim ugras bul kendine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne iş yapıyor bu arada onunda ewden sizden uzak kalmasi ilişkinizi etkilemiş bence yemek ne yapayim die sor mesela alışveriş yapsin istedini getir pişireyim de sirf yemek için kendini daha cok cikmaza sokma karnindaki bebiside etkiler sıkıntın
4 Şubat 2022
mislinav
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Sahil güvenlik. Bazen 10 gün gelmiyor ne pişireyim dedimmi kavga çıkıyor kafama göre bişey yapsam asla yemez ama hep bir kulp naoacami şaşırdım
4 Şubat 2022
Aria
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Et turu besleniyor dediniz ozaman onları yapın tarifleri inceleyin o kulp bulmaya nekadr dewam edecek siz alttan alın elinizden geldiğince hamile olduğunuz için belki değişebilir oda ins yanı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Şubat 2022
N!ho de bana
(
14,424
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim şu durumda boşanman mantıklı değil ki evinde rahatça otur
Baba evin müsait değil,orda kafayı yesin geri dönmek istersin bu sefer eşinle aran kötü olur
Kafa fağıtacağın başka gideceğin bi yer yokmu,iki üç günlüğüne
4 Şubat 2022
mislinav
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğa nasıl bakicam tek sorun o
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Şubat 2022
Zehra..
(
1,784
puan)
tarafından
cevaplandı
Otur evinde kocanla arayı düzelt baba evi daha kötü olur bi kişiyle uğraşmak anlaşmak daha kolsy zaten hhep evde değilmiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Şubat 2022
Büşraaaa
(
3,092
puan)
tarafından
cevaplandı
Baba evine dönmek anlattığın durama göre en kötüsü olur senin için. Eşinden yana şiddet vs. Yoksa ara bulmaya çalış ve evinde kal bence.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
3
cevap
209
göst.