0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben 8+5 günlük hamileyim bugün kontrole gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu fakat kese arkasında biraz kanama göründüğünü söyledi doktorum daha önceki kontrollerimde böyle birşey dememişti neden olur acaba başına gelen varsa yardımcı olabilir mi bir sorun olur mu acaba ?

5 Cevaplar

0 oy
(2,949 puan) tarafından
Kanama alanı hematommu var acaba canim daha net birşey demedi kese ile alakalı değil dimi kanama. Bazen oluyor bazı kişiler kanama alanı öyle bsy olabilir kimi vcuut emer kimi vcuut dışarı atar kanayarak. Dikkatli olmaya çalış bı sure 
(7 puan) tarafından
Kese arkasında dedi ama bilmiyorum canım az dedi progestan kullan dedi fazla bilgi vermedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum beşinci ayıma girdiğimde böyle bir problem yaşadım bir haftadır doktorum rapor yazdı evde dinlendim bana ilaç yazmıştı doktorum onları kullandım aynı zamanda da sıcak duş değil ılık duş almam gerektiğini söyledi ılık duş aldım bir hafta sonunda gittiğimde dinlendiğim için normale dönmüştü
(7 puan) tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah benimde geçer fazla değil dedi progestan da yazdı bende dikkatli olup ılık duş alıyım o zaman inşallah diğer kontrolümde geçmiş olur
tarafından
İnş canm bnde progrestan kullandm ama 1 ilaç daha vardı kuzum kullandığm hatırlamıyorm ismini 1 seneyi geçti çünkü
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Seni üzmek istemem bende senin gibi 8+4 de kese arkası kanama var dedi iğne yazdı kullandım 1 ay sonra gittim tabi bu bir ay içinde leke ve kanama gördüm doktor bana 1 aydır karnında ölü dedi meğer o zaman doktordan eve geldiğim gibi ölmüş kürtaj oldum 4 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 6 aylık çok şükür sıkıntı yok
(7 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizin kanama alanınız fazla mıydı acaba bende lekelenme kanama vs yok az dedi doktorum da ama progestan kullanıyorum fitil olarak inşallah geçer bir dahaki kontrolüme
(1,423 puan) tarafından
Kanama alanı az yada fazla demedi ben bu nedemek oluyor diye sordum düşük tehlikesi demek dedi belki benimki daha ciddi diye direk iğne yazmıştı fitil vs hiç vermedi inşallah siz bi sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağınıza alırsınız
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bana doktorun yaptığı açıklamada vücut adet düzenine alışkın ve bunu atamıyor birikiyor... İlk haftalarda normal ama geçer kendiliğinden kapanır. Eğer kapanmazsa ilaç kullanırsın... Geçti kapandı dogumumu yaptim
(7 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için bende progestan kullanıyorum bir süre 3-4 gün bırakmıştım ondan mı oldu bilmiyorum tekrar başladım inşallah düzelir benimde
0 oy
(281 puan) tarafından
İlk gebeligimde bende motordan düşmüştüm cahillik iste  bilemedim kese altinda kanama var demisti yat dinlen demisti 1 ay sonra kontrole gittigimde gecmisti hersey normal demiati doktor
(7 puan) tarafından
Anladım demekki dinlenmek gerekiyor bende dikkatli oluyum inşallah düzelir bir daha ki kontrolüme
(281 puan) tarafından
İnşallah düzelir canim korkma hic

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 138 göst.
0 oy
8 cevap 222 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu

411,237 soru

12,378,893 cevap

43,023 kullanıcı

Kategoriler

...