0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum hasta öksürüğü var 9 aylık daha bal vermedim annem ısrarla bal çok iyi geliyor diyor ama alerjik olduğu içinde korkuyorum vermeye siz ne zaman verdiniz balı bir çay kaşığı versem mi 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Verme. 

Özellikle bal 1 yaşını beklemeli. 

Ben 13 aylıkken vermiştim . Ihlamur içir pekmez yedir 
tarafından
İşte bende vermek istemiyorum ama çok ısrar edince emin olamadım
tarafından
Verme canım bal biraz riskli besin. Yaşını doldurunca ver .
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Balı 1 yaşından sonra verebilirsiniz. Pekmez verin dut yada keçi boynuzu pekmezi çok geçmiş olsun 
tarafından
Çok teşekkürler canım deneyecem bunları
0 oy
(7,504 puan) tarafından
Canim dut kurü yap kuzuya ilık ilik icir faydasi cok oluyor 
tarafından
O nasıl oluyor canım
(7,504 puan) tarafından
Canim 1 su bardagina 1 yemek kasigi kuru dut koyup kaynadiktan sonra 5 6 dk kaynatip ılik ilik icir sabah aksam ac karnina yaparsan daha iyi olur en az 5 en fazla 9 gun yapiyorsun bebis kucuk oldugu icin 1 cay bardagi yap 1 yas sonrasi su bardagi yetiskinlerede 2 s bardagi ben yarim olcu yapip sabak aksam taze kaynattim sifa olsun kuzuyada cok faydasi oluyor
tarafından
Tamam canım çoook teşekkür ederim
(7,504 puan) tarafından
Rica ederim canim gecmis olsun
0 oy
(2,199 puan) tarafından
1 yaş sonrası 
tarafından
Evet bende biliyorum annem ısrar edince size bir sorayım dedim
0 oy
tarafından
Bal için bekle yaşını canım benim babam da birşey olmaz diye tattirmis ben yokken 5 doktor gezdik düşün 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bacım internette bal ani ölümlere bile sebep olıyo 1yaş öncesi diye internette okudum nekadar doğrı bilemem ama sen yinede verme ya ıhlamur ver onın yerine 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
11 aylikken verdim market balı değildi ama
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Vala canim 2 yasinda hala cesaret edipte veremedim bence sende verme 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bir yaşından sonrs verilir sakın verme midrsine çok zararlı
0 oy
(164,222 puan) tarafından
+1yas olunca verdim     
0 oy
tarafından
Ben 2 yaşında olan oğluma öksürük için Grintuss almıştım. Çok iyi geldi birde 1 yaşında kızım var 9 aylikti hasta olduk hep beraber ona da verdim tamamen bitkisel içinde bal var o yüzden 1 yaş üstü yazıyordu ama çok öksürüyorum bende verdim. Onunla atlattık tavsiye de ederim
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Bal alerjiden ziyade içerme ihtimali olan bir bakteriden dolayı tehlikelidir,1 yaş altında ölümcüldür,sakın vermeyin. Bir kapta zeytinyağı sarımsak bekletip ayağının altına sürün üstğne çorap giydirin gece öyle yatsın iyi geliyor öksürüğe
0 oy
(255 puan) tarafından
1 yaşında veirlr daha erken siizm için ben de 1 yaşında denedim 3 gün kurali ile alerjisi oldu  2 3 ay sonra tekrar vermiştim 1 yaş plsa bile çok alerjik bir besin bal
0 oy
tarafından
1 yaşından önce asla verilmz iyi değil kötü gelir
0 oy
tarafından
15 aylıkken verdim ben 
0 oy
tarafından
1 yaşından önce verilmiyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 279 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 489 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 601 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,756 soru

24,466,234 cevap

354,904 kullanıcı

...