0 oy
339 göst.
Aile kategorisinde (276 puan) tarafından
tarafından kapalı
Aslında buraya yazmicaktım ama içime ata ata kalp çarpıntım olmaya başladı içimi dökersem inşallah rahatlarım. Olaya nerden anlatsam bilemedim bizim durumumuz çok kötü bebek için 0 tek bir ürün bile almadık annem de dediki kıyafet alma yiğeninin eskileri giydir neyse tamam dedim bebek tir sonuçta 2 gün giyer büyür yenisini almayalım zaten alamam da. Neyse bi abla var annemin arkadaşı benim durumu bildiği için bana yeni hastane çıkış seti zıbın ve bir kaç parça 0 ürün almış o kadar sevindim ki anltamam hastanede nasıl o önü sararmış kıyafeti hemşireye veririm diye düşünüyordum kara kara abla sağolsun aldı bana ama annem bana vermedi poşetimi ablam da hamile ona götürcez elimiz mi boş mu gidelim sen yiğeninin eskileri giy kocan bişey demez biz bu yenileri ablana götürelim ayıp olmasın kaynanasına zaten senin kaynanan yok eşin bişey demez eskiye alışıktır o dedi. Ablamın durumu çok iyi kaynanası çok destek veriyor ya zaten ona bir sürü şey alınacak benim 2 parça eşyamı alırken nasıl için cızlamadı benim bebeğime önü sararmış kıyafetleri layık gördün. Kaç gündür ruh gibi geziyorum kendi paranla kızına kıyafet al madem rezil olmak istemiyorsun kadın bile bana acıda Allah razı olsun o kadından gitti 2 3 parça da olsa aldı sen nasıl öz kızına torununa acımadın sırf biz fakiriz diye bize bunu mu layık gördün işi düşse ilk bizi arar asla diğer kızının huzurunu bozmaz. Şimdi o sararmış kıyafetleri bebeğime giydircem olsun ben yıkadım ama bak bakim bir daha seni eskisi gibi sevebilecek miyim anne. Eşime kimsesiz demesine dayanamıyorum bizim rabbimiz var ben varım ne ben ne de eşim kimsesiz degiliz Allah bize yeter çok şükür. Anneme de bişey demedim sustum sadece içimden Allahım sen büyüksün dedim kapattım defteri.

Lütfen bir daha görüşme mesafeni koy gibi şeyler yazmayın zaten öyle yapıcam Allah rızası için küsmicem ama mesafe koyucam. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(14,428 puan) tarafından
Canım başlığı düzel post gidiciiiiiiii
(276 puan) tarafından
Bu başlıkları düzgün yazamıyorum yaa hep kapanıyor
(897 puan) tarafından
Mrb cnm özelsin kapalı yazamadım. Postta kapalı...
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Demedin mi bunları bana verdiler benim diye 
tarafından
Kız niye veriyosun,vermeseydinya. Azıcık çirkef olun anam ne bu pasiflik, valla böyle kadınları gördükçe sinirleniyorum,azıcık savunun kendinizi ya
(276 puan) tarafından
Gurur yaptım galiba onun egosunu tatmin edemezdim ihtiyacım yok ona anlasin istedim uzatmadım
tarafından
O anlasın susuyum bu hatasından kendi dönsün ses etmeyim dersen ohooooo gelen vurur giden vurur. Yapmayın bunu kendinize,üzüntüyü sen kaldirabiliyorsan onlar kaldırabilir unutma, ver herkesin ağzının payını
(276 puan) tarafından
Hep böyle yapıyorum işte Allaha havale ediyorum gelen giden vuruyor
(1,094 puan) tarafından
Postun kapanmis buraya yazayim belediye yeni dogan paketi veriyor icinde kıyafette var

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 623 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,429 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 764 göst.
0 oy
18 cevap 765 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (170 puan) tarafından soruldu

380,044 soru

11,376,759 cevap

34,862 kullanıcı

...