0 oy
2,398 göst.
Diğer kategorisinde (10,037 puan) tarafından

Bunları buraya bırakıp az da olsa uyumayı deneyeceğim..

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı canim iyi geceler ❣
(10,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim bitanem ❣
-Reklam-
+1 oy
(2,198 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(10,037 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❣❣❣❣❣⚘⚘⚘
+1 oy
(6,787 puan) tarafından
Canım benimm❤❤❤❤❤❤❤❤❤❣❣❣❣❣❣☹☹☹☹☹
(10,037 puan) tarafından
Balımmm nasılsın iyi misin biraz daha dünden belli benim psikolojim bozuldu galiba yaa :(( ❤❤❤❣❣
(6,787 puan) tarafından
Iyiyim çok şükür kuzum ama hâlâ aklımda sallaniyoruz gibi geliyor:( Allah yardımcımız olsun. Sen nasılsın bitanem benim iyi mısın? ❤❤❤
(10,037 puan) tarafından
Banada öyle geliyor kuzum biraz dinlendim şükür kızımla:( Amin bitanem inşallah ben de biraz daha iyiyim herşeyin hayırlısı bakalım ❤❤
(6,787 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum benim üzme kendini dua et bol bol rahatlarsin❤❤
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Çok güzel yazılarmış ikisi de.. senin neyin var demeden geçmek istemedim iyimisin ?
(10,037 puan) tarafından
Evet kuzum ben de çok beğendim. Gece uyku tutmadı bir yandan deprem korkusu yavruma bir şey olacak diye bir yandan o huzursuz ağlıyordu duygusala bağladım galiba psikolojim bozuldu dünden itibaren:((
(9,647 puan) tarafından
Herkesi çok etkiledi kuzum bende çok korktum dün annemler geldiler bi çaya yok kendi evlerine gitmelerine izin vermedim yanımda olsunlar istedim okadar çok kaybetme korkusu var ki icimde kendime bişey olmasından değil ailemden birini kaybetmekten çok korkuyorum eşime bin kere dedim bisi olursa ilk önce zehrayla omeri kurtar beni değil diye gerçekten insan etkileniyor.. belkide rabbim sevdiklerimizin değerini anlamamız için uyariyor bizi.. Rabbim tekrarını yasatmasin inşallah ama ölüm korkusunu kaybetme korkusunu hepimiz yaşıyoruz su ara
(10,037 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum insan kendinden çok sevdiklerini düşünüyor o an ama bana bir şey olursada kızıma kim bakar ne olur diye düşünmekten mahvoldum tüm gece o ağladı onunla ben de ağladım. Kesinlikle öyle Rabbim her şekilde bizi uyarıyor sevdiklerimizin kiymetini anlamak için bu dünya geçici olduğunu bildirmek için. Amin balimm inşallah Rabbim beterinden korusun. ❤
(9,647 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun canım inşallah tekrarı olmaz inşallah evlatlarımız hep yanımızda olur... uyuduysa asena sen de uyu dinlen kuzum
(10,037 puan) tarafından
Uyudum canım şükür biraz da olsa dinlendim kızımla

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 170 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluyum (576 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 421 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Annelercocuklar (0 puan) tarafından soruldu