Bu kış kış hiç çekilmez ama mecbur yapcam 3 tane halimi yıkamaya yollucam, bu 3 ay misafirlerim vardı kaynanamlar,annemler hep evim doluydu içim rahat etmiyor dip köşe yapcam yeni aldığım perdeleri takcam camları silip, bana moral verin hiç yapasım yoooookkkl
Senin yerinde olsam bir nescafe içerim. Ardindan ya Allah. Ama hiç halim yok boşver baharda yaparsın
Hadi totona kuvvet sen yaparsın yeterki oturduğun yerden kalk
Kalk ve işlere başla hahahahah
bende annemdeyim şimdi cam silicem hadi bismillah de kalk kuzu yoksa işler bize biz işlere bakarız
Benimde acayip temizlik yapasım var ama benim oğlan durmuyor. Benim yerime sen yap canım şöyle güzelce oh misss
Bugün yapma bugün güzelce dinlen erkenden yat☺yarın sabah kalk perdeleri ac hatta çıkar ev bi aydınlansın perdeleri makinaya sonra ne yapmak istiyorsan hangisinden önce başlamak istiyorsan başla temizliğe arada dur dinlen bi çay kahve bisey iç ha şunu da unutma güzel enerjik bir müzik arkada oynaya oynaya yap,önüme ne gelirse halay oyun havasi hepsini açarım tek tek temizlik bezini sallaya sallaya hem halay çeker hem etrafı temizlerim,tavsiye ediyorum snede yap sjsjjsjs
Biriyle tartıştıysan o haksız olduğu halde üstte çıktığını hayal et zaten o sinirle bütün evi mis gibi yaparsın dip köşe yada yap bi Türk kahvesi iç sonra tv müzik aç oynaya oynaya yap valla ben bu ikisinden birini yapıyorum yapıyordum daha doğrusu
Bak ben bugün yaptım cam hariç her yeri temizledim hoş olan 2 günde bir deli danalar gibi dip köşe temizlik yapıyorum. Hadi kalk bacı sende yap başlarsan bir yerden bitirirsin arada da bir Nescafe sigara oh mis tek başıma koca koca evleri temizlerim valla
1,441,197 soru
23,690,215 cevap
310,885 kullanıcı