0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhabalar bebisim 4 gunluk ve asiri gaz sancisi var ne yapmam gerekir deneyimli anneler bilgi verebilirmisiniz

5 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Dört gün gazi olmaz aslında aç olabilir gaz damlası kullan doktora göster yazsın bide masaj yap her emzirmeden sonra gazını cikarttisn sırtını sivazla 
(415 puan) tarafından
Genelde kolik olarak nitelendirdikleri bebeklerde ilk gunlerde gaz başlıyor bizde öyle olmuştu .
(16,818 puan) tarafından
Olabilir genelde 15 günden sonra başlar derler ama.daha erken olanda var
(1 puan) tarafından
Normalde saatte 1 emziriyorum arkasindan sirtina hafifce vuruyorum gazi icin bide dediginiz gibi sivazliyorum  sutum cok asiri yok sezeryan oldugu icin hemsire zamanla gelir dedi gaz damlasi yazildi aldim pazartesi kontrolumuz var doktorunada sorucam tesekkur ederim
(415 puan) tarafından
Karnına dokunun sertse gaz bizde ilk başta çok çektik emzir gazını al derken ikinci emzirme zamanı geliyordu
(1 puan) tarafından
Aynen bizdede oyle oluyo yarim saatten fazla memede kaliyo sonra uyucak gibioluyo gaziini cikarmaya calisirken zaten yine acikiyo boylr bi donguye girdik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha gaz sancısı için erken canım acaba usuttu falan mı 
(1 puan) tarafından
Bilemedimki evimiz sicak kombiyi yuksekte tutuyoruz ev derecesi iyi onun haricinde bi battaneyeye sariyorum bide kalin battaniye oluyo insallah usutmemistir ilk bebis tecrubesiz bi anne olunca tedirgin oluyorum pazartesi kontrolumuz var bakalim insallah usutmemistir
0 oy
(145 puan) tarafından
Gaz damlası al en önemlisi başka türlü rahatlamıyorlar hatta ben iki tane kullanıyordum . Sabah biogia veriyordum 6 damla 6 saatte bir de colinoxs verdim . Buna rahmen geçmiyor sadece biraz rahatlatıyor . Sıcak suya kovada beline kadar sokup bekletiyordum sıcak rahatlatıyor . Sıcak havlu ütüleyip karnına sarıyorum. Ayaklarına da sıcak havlu sarıyordum ve sallayarak onu rahatlatmaya çalışıyordum . Her emzirmede 15 dk gaz çıkarması için dik tutup sırtına pat pat yapıyordum . Allah yardımcın olsun canım şuan 5 aylık bebeğim benim geçecek elbet ilk 3 ay zorluyor 
(1 puan) tarafından
Insallah cok teselkur ederim bende sam siplex aldim kullanmaya basladim bakalim insallah etkisini gosterir havluyu denemedim bide o sekilde deneyeyim cok sagolun
(145 puan) tarafından
Samplexste kullandım hatta 89 kusur liraydı azda değil bu ilaçlar valla yanına ek biogia da al sabahları biogia ver sonda 6 saatte bir 10 damla saplexs doktorum öyle demişti ben çok şey denedim ağladıkça içim giderdi  ılık suyuda dene ben günde 3 kez koyduğum oluyordu . Kakası köpüklüydü 7. Gün başladı bizde de
0 oy
(489 puan) tarafından
Kız onun başka bir sorunu vardır 4 günlük daha gazı olmaz diye biliyorum 
(1 puan) tarafından
Yeni doganda gaz sancisi olmazmi yani acaba sutummu yeterli gelmiyo
0 oy
tarafından
Karnına dokun canım sertse gazı vardır. Ama bir diger ihtimalde karnı aç olabilir
(1 puan) tarafından
Ama sutum geliyo cok asiri degil ama var yetmiyomu acaba yani sut sagma makinesine bugun 30 cc ye yakin sut sagdim her iki memenin toplaminda
tarafından
. Zaten yenidoğan bebeğin midesi ufakcik canim 30 cc yeter. Şu durumda var kendini üşütmüyorsun dimi birde yediklerine çok dikkat etmelisin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 181 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,646 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde turuncukafaliiii (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,743 soru

24,390,747 cevap

349,280 kullanıcı

...