0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından
Aynı yaştalar 2 yaş gezmeye gittik çok samimi olmadığımız bir yere benimde tek çocuğum var karşıdaki çocuk bir vurdu aklım çıktı benim yavrumunda hiç sesi çıkmıyor görmedi daha önce öyle birşey çünkü diğer çocupun abisi var onunla sürekli olunca alışkınmış brnim çocupum yapsa karşı tarafa kızarım uyarırırm yapma derim vurulmaz derim. Öbür çocuğun ailesi vurma yapma diyor ama ne müdale ediyorlar ne gelip tutuyorlar çocuklarını ay çok sinir oldum ya çocuğuda suçlamıyorum burada küçücük çocuk. 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annesini uyaririm sonuçta çocuk o da bilmez. Çocuğu uyarmam sonuçta kendi çocuğumu korumaya çalışırken bı başka çocuğu üzmek istemem. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyaririm annesinide cocuguda tekrarlarsa çocuğumla oynatmam
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Benim çocuğum böyle şeyler bilmez, görmez der kalkarım sanırım 
0 oy
tarafından
Karış taraf da yapsa kızarım. Kendi çocuğum da yapsa kızarım. Şiddet normalleşmemeli çocuklar için. Kim ne tepko verirse versin. Kimin çocuğu olursa olsun kızarım
(2,593 puan) tarafından
Şiddet normalleşmemeli tabiki ama benim çocuğum 2 yaşına kadar hep dayak yedi ses etmezdi kendini savunamazdi bile şimdi o da dövüyor ne kadar engel olmaya çalışsamda kendinden büyüklere de satasir vurur fırlatır biseyler ama engel olamiyorum
tarafından
Belki de yaş sendromudur. Umarım gecet
(2,593 puan) tarafından
Bilmiyorum umarım geçer ama anne elinde olmuyor bazen
0 oy
tarafından
Abisinin olması vurulmaya alışık olduğu anlamına gelmez ki  yapma arkadaş cici vs derim anlayacak yastaysa ama iş annesine düşüyor onun uyarması lazım 
0 oy
tarafından
Çocuk bu benim oğlum vurunca saniyesinde koşuk alıyorum özür diliyorum vurduğu çocuktan iki bucuk yaşında kendinden hep 4 5 yaş büyük olanlarla kavga eder oğlum oğluma vurunca da annesine seslenirim ablacım al çocuğunu benimkini sopalıyor der geçerim 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bizim komşunun oğlu 3 yaşında bnmki 20 aylık bi kez vurdu ben araya girdim bana vurmaya kalktı gereken konuşma ve müdahaleyi yaptım şimdi benden aşırı çekinir o çocuk gittiği her yerde çocukları döver bnm oğlana elini sürmeye cesaret edemez komşumda oğluna söz geçiremedikçe beni arar konuş şunla der tlfonla konuşmam bile yeter annesine sarılıp özür diler hemen.. Asla çocuğumu dövdürmem karşı daki de çocuk olsa bile dövemez akran zorbalığı bu ve ben buna izin veremem ya ailesi yapar müdahaleyi ya ben yaparım işlerine gelirse..
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Vurmamışti ama itelemişti bende tuttum elinden özür dilettirdim düşer kafasını vurur ağlar bidaha yapma  olur mu dedim kafa  salladı  sonra devam ettiler oynamaya çünkü sağda solda anasını göremedim düğündeydik metehanda ortada geziyodu heryer mermer bi düşse kafası karpuz gibi ikiye yarilicak nası iteledigini gördüm birden hızlıca sırtından öne iteledi ayağı kaydı yere düştü ama verilmiş sadakamiz varmış kafasını vurmadı 
0 oy
(134,166 puan) tarafından

bizde tam tersi oluyo hep kuzey vuruyo parklarda oyun evkerinde :ermm:

0 oy
(2,593 puan) tarafından
Benim çocuğumda tekti kimi anne babalar dovusmeyi öğretiyor bildiğin onlarda tek olmasına rağmen çocuğumu doverlerdi oynatmak istemiyordum yada başında bekliyordum bildiğin çocuk bu mecbur birileriyle oynayacak şimdi kuzenleriyke yakın oturuyoruz hep dayak yiyen cocuk kuzenleri dovmemesine rağmen o dövüyor kızıyorum yapma etme diye çocuk dinlemiyor elde de olmuyor bazen karşı taraf istemiyorsa oynatması yada başında beklesin oyun oynarken bende öyle yapıyordum simdide o döver dinlemez beni ama dayak yerken de çok çok tepkiler vermiyordum çocuk bu dayak yersin de doversinde 5 dakika sonra barışır oynarsinda
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Geçen benim öyle oldu gezmeye gittik hepimizin çocuklar küçük 5 çocuk var neyse benim kızım 15 aylık arkasından gittiği 2 yaşında sen Bi ittirdi sözde arkasında geziyorum tutum ama kafayı kapının orta cam köşeye vurdu tutmasam kafası yarılmak üzereydi kafa şişti ittiğini gördüm annesi kızmadı bende sesimi çıkarmadım kızım ağladı Bn ağladım falan kadın geldi özür diledi falan dedim oda çocuk bisi olmaz yani gelip özür dilemesi bile düşünce yani kadın ağladı en son dayanamadı kız kızına bağırdı dedim bağırma çocuğa onda küçük olsun dedi yani bizde herkez uyarır herkez de çocuğunun arkasında gezer böyle olsa ben laf söylerim yani öğün şokta kaldım bisi diyemedim 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Yaaaa benim kızım da 20 aylık saç çekme huyu var. Benim ve komşu kızlarının saçlarını çekiyor. Uyarıyorum, kızıyorum ama anlamıyor
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hayır vurulmaz cici yapılır sevilir derim 2 yaş kücük bi yaş yapabilir yani normal. Ama ailesi müdahale etmiyorsa ailesine tepki veririm tutar mısınız çocugu vuruyo diye. Geçen komşum geldi benimki 21 aylık onunki 10 aylık yerde emekliyo Du çocuk benimkide emekleyen bebek çok sever oda başladı emeklemeye gülüyorlar eğleniyorlar Hoşlarına gitti benimkinin coşkusu artık içine sığmadı gülerken çok heyecanlandı çocuga vurdu bazen bizede yapıyo çok sevinince sıkıyo bizi vuruyo eğlence sanıyo onu, bende yanına gittim hemen aldım hayır vurulmaz cici yapılır bak acıdı uf oldu arkadaş dedim hadi cici yapıyoruz dedim sonra elini tuttum sevdirdim oğlımdacici yaptı Sonra. Ben böyle davranıyorum valla keşke herkes böyle olsa evet cocuk yapar ama ailede iş bitiyo 
0 oy
tarafından
Iki kisiyle bu yuzden iletisimi kestim ama cocuguna yapma etme bile demiyorlardi baska sebeblerde var. Hicbisey insanin evladindan onemli degil kesin iletisimi 
0 oy
tarafından
Valla delilli ispatli istemsiz bende cocuga tepki gostermisim : D o sokla. Ki cocuk yegenim. Kizimin birden yuzunu cizdi bende kizimi alip soyle itmisim onu. Video cekmisler ordan gorduk. Kardesime diom valla bilincli dgl farkinda bile dglim annelik refleksi iste die : D
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Annesini uyarırım ve çocuğa da aa ama kardeş öyle olur mu yazık ciciş diye anlatırım 
0 oy
(29,228 puan) tarafından

Annesin gereken uyarıyı yaparım eğer çocuğuna dikkat edip ogretmezsse yanına gitmem

0 oy
(1,025 puan) tarafından
Annesini uyar öyle durumlarda sende çocuğunu sokakta bulmadın insanın içi acır be 
0 oy
(417 puan) tarafından
Çocuğa kizmam, annesini uyaririm. Anlarsa ve gerekeni yaparsa ne âlâ... Annesi engel olmaya çalışmayıp uste çıkıyorsa, 

Bogarim.
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Sorumsuz anaları orda ulu orta saçından tutup kafasını alsfta sürtmek istiyorum .

Bir kere başıma geldi 

Öyle baktım kadına adam aldı kucağına çocuğu  karısına hadi çabuk yürü dedi 

Tek kelime etse onu oraya gomerdim çünkü hemde emniyet müdürlüğü nün önünde yaparım yani :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,202 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 304 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 911 göst.