0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (13,152 puan) tarafından
Eltimin 3 çocuğu var en küçükleri 7 yaşında ve bana adımla hitap ediyor bi kişi bile abla yenge de demiyor bu benim çok sinirimi bozuyor sizde var mı böyle nasil tepkiler verirdiniz

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çoluk çocuk benden büyükler hepsi yenge der canım ☺
(857 puan) tarafından
Naber yapram demiyorlardir inşallah:)))))
(50,810 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(13,152 puan) tarafından
Yok daha o kadar bilemiyorlar kız çok tehlikeli bi ismim var  :D
(857 puan) tarafından
Yok kiz çok güzel ismin var valla. Benim hep hoşuma gitmiştir Yaprak ismi
(13,152 puan) tarafından
Bana tuhaf geliyor herkeste yok ya :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablamın cocuklari 12 yasindalar asla teyze demezler ve hiç dert etmem hep adımla seslenirler takma bence 
(13,152 puan) tarafından
Ay Allahim bu fesat insanları anlamıyorum benim kendi zevkim var durumları var evleri büyük bi mutahit evi nasıl yapar öyle yaptı yani normal bi daire evi gibi ha malı iyidir ama görünüşü öyle kendin yapacaksan daha farklı al ki kimsede görmemiş olayım belki o zaman kıskanırım :D
tarafından
Aaaa çok güzel wowwww falan deseydin kankandi suan o eltin
(13,152 puan) tarafından
Allah seni güzel dedim canım gene ama şurayı söyle yapsaydın daha kullanışlı olurdu dedim :) beğenmedim tabi sıradan geldi bana :)
tarafından
Güzel olmaz çok güzel wooww falan dicektin olmamış kötü elti seni
(13,152 puan) tarafından
Taşınınca öyle söylerim artık  :)  tabi ben onun çıktığı eve gircem eski falan iyi kabarır:)
0 oy
tarafından
Ablamin iki oğlu biri 17 yaşında biri 13 hep ismimle hitap ederler abimin küçük kızlarıda öyle hiç dert etmem
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Boşver ne derse desin kendi ailesinin saygısızlığı çocuğa hitap şeklini ogretmiyorlarsa senin yapacagin birşey yok 
(13,152 puan) tarafından
Tabikide öyle el bile diyor gördüklerinde yenge dersiniz diye hiç oralı değil eltimler gülüyorlar
0 oy
tarafından
Yeğenlerim adımla seslenir ben kendim alıştırdım sende söyle canım bana yenge de diye 
(13,152 puan) tarafından
Laf dinlemiyorlar ki 3 ü de oğlan şuan herkes ****** bakıyor bunlar da benim başımda yani asla laf söz dinlemiyor
tarafından
Ailesine söyle o zaman canım mutlaka yada şöyle yap sana isminle seslendikleri müddetçe istediklerini yapma öyle öyle alışırlar belki atıyorum su mu istedi bana yenge demezsen su vermem falan gibi
(13,152 puan) tarafından
Yapmıyorum zaten canım kendin al büyüdün artık diyorum herkes onların emirlerinde oynuyor beni haftada bir görüyorlar beni dinlerler mi hiç
tarafından
O zaman ya iyi bir kızacaksın canım yada takmamaya çalışacaksın artık
0 oy
tarafından
14 kardeşin en küçüğü benim eşim ve yeğenleri bile benden buyum hepsi ona rağmen yenge der hepsi ben 22 yaşındayım 30 yaşındaki adam bile yenge der 

Bence seninkine annesi öğretiyor olabilir veya ki herkes isimle hitap ettiği için oda öyle söylüyor olabilir 
(13,152 puan) tarafından
Tabiki ama öyle denmez diyip öğretmesi lazım bunda çocuklara suç bulmuyorum eltimin demesi lazım aynı yaşta kendi yeğenim var o da eşime ismiyle hitap etti ilk tanıştığında ablam uyardı şimdi abi der
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Gorumcemin çocukları yenge demez de abla der eltimin çocuğu yenge der hic oyle adimla hitap eden cocuk yoktur 
(13,152 puan) tarafından
Abla desin ama isimle olunca insan kızıyor ister istemez
0 oy
tarafından
Bu o çocukların anne babasından kaynaklı bir durum canım onların uyarması lazım yada öğretmesi lazım 
(13,152 puan) tarafından
Tabiki canım çocuklarda suç yok ki
0 oy
tarafından
Yok yenge derler bana,olmadı sen uyar adımla seslenme diye,öyle şey mi olur canım alla alla 
(13,152 puan) tarafından
Dinlemezler ki yani saldım çayıra yetismisler şu gat çay gat acıktım sunu yap yani emir veriyor resmen cocuklar
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Takılmam takmam ektimin bebesi adimi dese ne yazar yenge dese ne yazar  ayrica ismimi deseler hosuma gider abimin kizina Özlem desin diye cok uğraştım demedi hala diyor gorumcemin cocuklari yenge der cokda lazim degil takıntıli degilim cocuklardan saygi beklemem adı üstünde cocuk
(5,950 puan) tarafından
Mecbur degil zaten kaynanasinin evinde bende yilfa bir giderim  elimi birseye surmem asla göze girmek icin de yapmam bana gore degil kizi var orda gelsin yapsin tatile gitmisim surmem yemege de isinede
(13,152 puan) tarafından
Sana şimdi kendimi mi anlatayım oturup bu bi dürtü biri bana kalk sunu yap demiyor ya da ben yapma mecburiyetinde hissetmiyorum göze girmek gibi bi niyetim de huyum bu nereye gitsem aynıyım ama işte kimi insanlar anlamaz bunu yalakalık diye adlandırır senin gibi ya da benim fesatlık yaptığımı düşünüp senin gibi öbür gelini yapsın der geçerim onu geçtim istemesem ben gelmem bile haftada bir geliyorum kendim geliyorum zorla getiren yok yani
(5,950 puan) tarafından
Benim eltim olmaz tek gelinim  olsada olmasa da yapmam yapiyorsan huyun oymus eltinin arkasindan kes.me ya bence
(13,152 puan) tarafından
Zaten konuyu buraya getiren sensin ben başka bi post açtım resmen fesat çekilmez biri oldum sayende
(5,950 puan) tarafından
Maalesef açık sözlüyüm abartıyorsun kendine yapiyorsun iyi akşamlar
0 oy
(388 puan) tarafından

Kaynimin kizlari 6 yasindalar ismimi soylerler hic zoruma gitmiyo:D

(13,152 puan) tarafından
Ben rahatsız oluyorum canım millet bile soruyor duyunca adınla mi hitap ediyor yenge demiyorlar mı diye
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Karşı komşumuzun kızı öyle 4 yaşında sinir oluyorum ben de sevmiyorum hiç
(13,152 puan) tarafından
Bende aynı canım öğretmiyorlar da
0 oy
tarafından

Arkadaşımın kızı vardı  ama çok güzel Büşra diyordu  arkadaşım bir iki uyardı beni ismiyle çağırınca bakma terbiye sini korusun  büyüğünü küçüğünü bilsin dedi   şimdi teyze diye çağırıyor

(13,152 puan) tarafından
Oyle de olması lazım canım ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler
0 oy
(122,508 puan) tarafından
demesin kiz ben sevmiyom yenge abla denmesinu
(13,152 puan) tarafından
Ay kız ama aksama kadar yaprak assa yaprak yukarı ismimden tiksindim ya :)
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kız senin eltininmis benim köyde arkadaşım vardı anne babasına hep ismiyle hitap ederlerdi bütün kardeşleri öleydi hiç ogretmemisler anne babayi
(13,152 puan) tarafından
Büyüyünce de büyük küçük bilmiyorlar iste canım
(3,419 puan) tarafından
Aynen canm gerçekten öle yılanın başı küçükken ezilcek yoksa asla önünü alınma,
(13,152 puan) tarafından
Evet canım ağaç yaşken eğilir sen çocuğu küçükten eğit zaten gerisi gelir
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Herkesin yaninda ben senin askerlik arkadasin degilim ne isticeksen saygınla iste de sende digerleride duysun bu yaslarina kadar egitemedilerse 
(13,152 puan) tarafından
O zaman ben kötü olurum eşimle tartışırız canım
(7,439 puan) tarafından
Iyide cok sacma ya
(13,152 puan) tarafından
Biraz değişikler normalde desem eşim bisi demez de öyle herkesin içinde o şekilde konuşmama kızar
(7,439 puan) tarafından
Eşine söyle o zaman canim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Evlendigimden beridir ailedi kimse ismimle hitap etmemistir gorumcelerim haric helsi yenge der eltim de dahil 
(7,035 puan) tarafından
Bilemiyorum canim ya aile yapisina bagli bence is anne babada bitiyor
(1,048 puan) tarafından
Bence aileylw yetiştirmeyle alakali eltim benden 7 yas buyuk abla derim kizida yenge der aileyle alakali  evlenmeden abla diyodu annesi babasi kizim artik yenge diceksin dedi ondan aonra hep yenge der
(13,152 puan) tarafından
Hiç uyardığını duymadım ben
(7,035 puan) tarafından
Kaynin bisi demiyormu canim
(13,152 puan) tarafından
Yok canım o da demez kimse demiyor bi kayinbabamla kaynanam diyor arada onları da dinlemiyorlar tabiki
0 oy
tarafından
40 yaşındaki adam bile yenge diyor canim bana o konuda çok şanslıyım
(13,152 puan) tarafından
O da tuhaf be  :)
tarafından
2 senedir alistim artık sjsjjsjs
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Anne baba nasıl çağırıyorsa onlar da öyle alışmış belli ki. Çok rahatsız oluyorsan eltine ya da kaynına kibarca izah et durumu. Rahatsız oluyorum çocukların bana yenge dememesinden de. 
0 oy
(662 puan) tarafından
Benim eltimin küçük kizida nazlı der bana kucuckken dili donmuyodu öyle söylesin dedim şimdide alışmış yenge demiyo ben alistirdim yenge de diyorum guluyo boşver desin onun demesiyle sen buyumiycen

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 288 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ferhundem (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,793 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 212 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 496 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,411 cevap

36,430 kullanıcı

...