0 oy
687 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (492 puan) tarafından
Kızlar kuzenim ve eşi hakkında bana danıştı kimseye anlatamadı bende sizle fikir alış verisi yapmak istedim aramızda görmüş geçirmiş bizden büyük olan kadınlar var neyse  geçen yıl Kasım da dogum yaptı dediğine göre doğumdan önce 9 ayın içinde 5 veya 6 kere ilişki olmuş son 4 ay ve doğumdan sonra ki 3 buçuk ay yani toplam 7 buçuk ayın için de 1 kere olmuş onun harici evde hizmetçi gibi davranıyormus gün içinde arayıp iş yaptın mı ne yaptın diye sorup kapatıyormuş ayriyeten eve gelip evde ayakkabılarını kontrol ediyor TV açıp sen bugün TV almamışsın dünkü koyduğum kanal da diyiyormuş ama sorsanız çok güveniyor eşine kız banyoya dün girmiş banyodan çıkmış gitmiş banyoyu kontrole banyo toplumu saçları toplamış mi vb diye hergun temizlik kavgası yapıyormuş bide kız diyiyorki abla sabah diyiyor makineyi boş çalıştırmışsın gidiyorum bakma makine kapalı hani ben kapattım ee diyiyor ben emin kapalı olduğuna ışık yanıyor anlamam mi eee kız da çocuk değil boş makineyi açsın uyusun. Dedi defalarca böyle şeyler dedi kendimden şüphe etmeye başladım. Ben ne yapayım evde evlilik hayatı yok hizmetçi hayati yaşıyorum dedi. Şimdi sorum şu siz olsanız bunların karşında ne yapardınız ben çok sinirlendim 

Uzun oldu biraz kb 

14 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Tavrını koysun bence sert bi şeklide konuşabilir
(492 puan) tarafından
Çok kez denedi uyardı ama taştan ses cikar ondan çıkmaz yine bildiğini yapar
-Reklam-
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun bekara boşanmak kolay gelir derler bizim burda o yuzden ne desem bilemedim..
(492 puan) tarafından
Ne güzel söz
(3,694 puan) tarafından
Aynen canım. Yaşamadığımız şey hakkında kolay yorum yapıyoruz. Ağzımdan yanlış bi şey çıkar büyük ya da eksik  konuşmak  istemem.. dediğim gibi Rabbim yardımcısı olsun kocasını doğru yola döndersin insallah.
(492 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ağzına ederim . Ne demek bana ne muamelesi yapıyor? Kendine hizmetçi tutmak pahalı geldiği için evlenmiş gibi.  G.e.ri ze.kali
(492 puan) tarafından
1 kere demis oda demişti sen varsın ya
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Eşi sanirim takıntılı canım ben öyle anladım yani güvenmemek değil bence şimdi evde bende dolanıyorum adamın hesap bisiyin yeri degisse farkına varıyorum falan ama tabi cinsel ilişkilerine bisi diyemem 
(492 puan) tarafından
Takıntılı baya ya diyiyor güzel dille dese anlarim ama böyle kaba dedikçe olmuyor. İlişki konusunu bende anlamadım niye böyle diye
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Adam evin idaresini ele almış resmen e bu kız neci bu evde madem herşeye o karar verecek o önce kocalık vazifesini yapsın tövbeeee.
(492 puan) tarafından
Bende aynısını dedim dedi abla her şey dedim laf anlamıyor pismiş kızında evine girsen ağzın açıkta kalır temizlikte çöp evi adam etti
(7,817 puan) tarafından
Yürümez o evlilik canım.
(492 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim
0 oy
(662 puan) tarafından
Bosansin bune ya hayat mı geçer böyle adam şizofreni falan mı normal değil çünkü
(662 puan) tarafından
Anlat cnm kıza çok üzüldüm bari sen destek cik bellimi gariban biri kendini savinmamis Allah yardımcısı olsun kız kaç yaşında
(492 puan) tarafından
Aynen ya aradı anlattı bana da destek olmak düşüyor yaşı 21 severek evlendi
(662 puan) tarafından
Beniml yasitmis ezmis küçük bulmuş daha çok ezmis Allah islah etsin benimkide ben sesimi cikarmasan aynını yapardı o potansyel var ama ben artık susmuyorum kimse benden değerli değil çocuğunda olsa paşa paşa bakarim kimseye de muhtaç değilim hi ailem arkamda mi arkamda ama ben yinede kendim bakarım öyle bişey olursa ki şuan daha iyiz eskiye göre ama dünyanın binbir türlü halı var olur mu olur
(492 puan) tarafından
Aynen canım ya dediklerinde çok haklısın ama işte karsi bile çıksa olmuyor susmuyor çaresi var mı inşallah vardır yoksa kızın kafasından sac kalmadı
(662 puan) tarafından
Benimde ilk evlendigim sene guzelim saçlarım hep dökülmüştü bildiğin kafam acilmisti üzüntüden karı kılıklı erkek çok zor ailesine hiç anlatmamis mi bu zamana kadar kaç yıllık evli
0 oy
(684 puan) tarafından
Maalesef pis bir huyu var.  Ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gidecek can çıkar huy çıkmaz ben bunu bilirim bunu söylerm. 
(492 puan) tarafından
Kız zaten değiştirmeye meyilli değil insanı canından eder manyak eder vallaha
(684 puan) tarafından
İmkanı varsa ailesi arkasındaysa çekmesin. Başka çocuğu olmadan değişmez çünkü böyleleri.
(492 puan) tarafından
Ailesi herseyi farkında ama saçma olan şey lafta arkasında ama yok duruyorlar kız gidiyor ailesinin yanına ailesi barıştırıyor
(684 puan) tarafından
İşte ailelerin bu Bi daha dene demesi yüzünden ömür bitiyor hayat geçiyor. Allah yar ve yardımcısı olsun
(492 puan) tarafından
Amin canım amin. İnsan yine arkasın da destek istiyor
0 oy
(481 puan) tarafından
Annem beni elin adamına hizmetçi olayım diye doğurmadı Bu kadarını çekemem heralde
(492 puan) tarafından
Haklısın ++
0 oy
tarafından
boşanırım ne yapacam başka 
(492 puan) tarafından
Keşke öyle birsey yapsa
0 oy
tarafından
Temizlik hastası herhalde kocası 
(492 puan) tarafından
Yok canım ya temizlik hastası olan kendi yapar işini kimseye yaptırmaz
tarafından
O zaman kafadan hasta bacım adam
(492 puan) tarafından
Bende dedim psikolojisi bozuk ama kimse inanmıyor gittim 2 gün kaldım stresten eve geldim
tarafından
Allah yardımcısı olsun yaa zor
(492 puan) tarafından
Aminnnn Allah razı olsun canım
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Adamin doktora gitmesi lazim safiyeden hallice olmus bunun sonu iyi degil kiz kendisini yipratir baya iliskide yasayamaz temizlik hastaligindan evliligin yarisida cinselliktir 
(492 puan) tarafından
Yarın ben karşıma alıp konusacam bakalım derdi ne yoksa bizimki deli olacak
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Bence adamın piskolojisi bozulmuş kizinkinide bozmaya calisyo 
(492 puan) tarafından
Bence de yarın bi olsun olmazsa ben karşıma alıp konuşacağım
(3,597 puan) tarafından
Allah yardımcısi olsun
0 oy
(30,433 puan) tarafından

Birincisi kuzenin hayatını burada anlatıyorsun izin aldınmi ? Eğer almadiysan hakka girmis olursun.

İkincisi bir insanın yedisi ne işe yetmiş de odur değişmez 

(492 puan) tarafından
Birincisi habersiz iş yapmam gönlün rahat olsun yanımdaydı yazarken hepsini. İkincisi aynen dediğin doğru

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,460 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,274 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mutsuzkadin12 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,712 göst.
27 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,962 soru

24,510,811 cevap

358,913 kullanıcı

...