0 oy
1,230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Amerikalı bir kadın doktor ile tanıştım, konuşuyoruz arada. Kendisi boşanmış, ama bana diyor ki burda evli dahi olsa kadin da erkek de istediği kişiyle birlikte olabilir,  sevebilir. Böylelikle evlilikler daha mutlu ve uzun sürüyor. Bu doğru mu ay çok şaşırdım. Bana birde şey dedi evlisin ama eşini sevmiyorsan duygusal olarak bakiresin demek, sevdigin  kisiye yazabilirsin. yaz hatta felan. Şaşırdım  biraz,onlar böyle mi yaşıyor gerçekten 

29 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Okeye dorduncu ararlar sonra biri bulunca ne boktan sey ya gunahi nasil normallestiryo su gavurlar boyle biyle bebelerinde beyni yikaniyo
tarafından
Askooo bildirimler doluydu ya vallahi gormemisimdir atlas bey izin vermiyoki giremde dolanam burda bugun baya rahatti masallah ondan burdayim ara ara :)
tarafından
Hangi post gı sildimben onu sanki duriyomu hala
(928 puan) tarafından
Hatırlamıyorum valla  atlası severim ben oyy kuzum benim büyüdü mü toparlandı mı biraz
tarafından
Buyudu askim 2aylik oldu bile ama cok huzursuz ya gece gunduz duzgunce uyumuyo kolik bebe
(147,851 puan) tarafından
mihri pohu yidi ne etsin aç geziyo
-Reklam-
+1 oy
(5,752 puan) tarafından
Çünkü onlar Müslüman degil Çünkü kitapları kurani kerim peygamberleri haz Muhammed sav degil cok görmüyorum onlara;))))
tarafından
Sadece muslumanlarda degil ehli kitap olanlarda tum dinlerde boyle bir seyin normal karsilanmadigini biliyorum bu daha baska bir dusunce tarzi ama bana gore sapkinlik
0 oy
(5,329 puan) tarafından
cogunlukla oyle canim 
tarafından
Ay birden aklıma bir sürü soru geldi, şimdi hangi birinin cevabını arıym  ajdnbd
0 oy
(9,100 puan) tarafından

Onların kafası çok farklı canım takılma sen :D

tarafından
Valla takıldım kiz ajdhd
0 oy
(15,963 puan) tarafından
Doğrudur 

Onlarin neyii normalkiii......
0 oy
tarafından
Midesizler        
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Onlar çok esliligi kabul eden millet cnm ne bekliyosun
tarafından
Eş değil, diyelim evlisin birisi ile adam da kadin da hoşuna giden kim olursa olsun birlikte olabilir sevebilir. Yani  herkes özgür dedi ama özgürlük bu mu ayy
(1,824 puan) tarafından
Tm buda çok eşlilik oluyo zaten illa evlenmek demek degil
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Deyyus onlar canim :)
0 oy
(2,612 puan) tarafından
Bizde kiler de herşeyi yapıyor tek farkı gizli yapmaları 
tarafından
Kiz onlar da normallestirmis ama yani yemek yemeye gider gibi kadına veya adama gidiyorlar eşler
(2,612 puan) tarafından
İğrenç değil mi :/
tarafından
Tabi iğrenç
0 oy
(147,851 puan) tarafından
usa bilmemde topragin altinda isleri zor
0 oy
(12,915 puan) tarafından
O zaman neden evleniyorlar mış istediği kişiyle birliktelik yaşayacaklarsa
tarafından
Valla bilmiyorum kafamda deli sorular
0 oy
(7,482 puan) tarafından
Çok şükür ki Amerikalı olarak dünya ya gelmemişim bu nedir böyle midem bulandı 
0 oy
tarafından
Open marrige dediği birşey bu. Amerikada da çok yaygın değil. Baya nadir hatta. Sallamış
tarafından
Bi araştırayım ben bunu merak ettim, farklı cevap icin teşekkür ederim
0 oy
(610 puan) tarafından
Ama sorsan helal yoldan alınan 2. Eş geri kafalilik 
0 oy
tarafından
Usa yı bilmem ama avrupada boyle bır bırlıktelık şekli var.3. Ve 4. Kısılere acık ayrı evlerde kalınabılen yanı adı evlılık degılde ıste guya bır bırlıktelık. Carpık curpuk seyler
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yani olabilir kendi hayatları günah sevap ayrımı yok demek ki
0 oy
tarafından
Bi filmde izlemiştim kadın komşusunun kocasıyla opusuyodu asansörde kendi kocasına yakalanınca da dostça biseydi diyodu çok şaşırmıştım demek gerçekmiş 
0 oy
(9,682 puan) tarafından

Olabilir daha kadın erkek ilişkisini geç erkek erkeğe kadın kadına da fazla:ermm:

0 oy
tarafından
Onlarda din iman olmadığı için normal 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Rabbim islah etsin yaa yazik valla:(

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 824 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 606 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
+1 oy
17 cevap 389 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,271 soru

23,691,148 cevap

310,963 kullanıcı

...