0 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar o kadar saçma bir durum ki içinde olduğum için ayrıca sinirim bozuldu dün kaynanamlara gittik eşimle oğlumla annesine geçti bende pazara gittim oradan geçtim oda ben gelirken gitmiş neyse evin önüne gelmiş kaynanamı aramış benim kocam gidip pazar arabasını alacakmış merdivenden çıkamıyormus kaynanamda içeri gitti kaynima söylüyor kocası hiç banamsn demedi babam geliyor dedi kendi kocası varken benim kocamı çağırıyor Allah'tan gitmedi. Neyse eve geldi hiç slm sabah yok eve gelene kadar hiç konuşmadı kaynanamla konuşuruz biz susunca o konuşur baya bozulmuş kendi kocası bile gitmedi akşam geç kalktik bugün akşam 4 de covid aşısı yaptırdım oğlumu parka götürdük geç oldu geldik hemen namazdayken aradi eşim duymamış bende namazdayim bitti baktım o aramış normalde hiç aramaz hep yok çaya geliyoruz yok kahveye geliyoruz diye arar yani gezmek için sırf arıyor bende geri dönmedim yemek yedik mutfağa gectm aradım dün akşam ki gibi soğuk soğuk konuşma beni aramissn dedim oda dışarıdaydik çaya gelelim diye aradım açmadın dedi  bende namazdaydm gelin dedim yok geç oldu abin daha çıkmaz dedi gelirsek ararm dedi kapattı normalde doğum günü kandillerde ben ararım çocukla konuşuyor sanki 1 dakika konusur kapatır bu ikidir ben ağzına tıkayıp kapattim hayır yani konuşmadgn insanın evine ne diye gelirsin anlamıyorum anca kocamla oturup konuşuyor canımı sıktı hep böyle bilenler vardır sürekli kocamla muhatap oluyordu artık olamıyor ondan bana surat asiyor

12 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kocana ilgisi olduğunu mu düşünüyorsun anlamadım bn valla. 
tarafından
Kocama hep ilgisi vardı kocamla evlenince ona biseyler oldu istediği zaman arayamiyor ya dert oldum '))
(1,297 puan) tarafından
Ohaaaaaa. Esin biliyir mu bunu . Ay ne edepsizlik
(1,784 puan) tarafından
Ay bende şok oldm cidden ilgisi var mı yani sen böyle mi hissediyosn
-Reklam-
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Çok sevimsiz bir durum bahane bul aynen devam et bence. 
tarafından
Hahah o kadar keyif aldım ki anlatamam :))
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla eşimle sıkı fiki olup beni saymayan kişiyi evime almam asla 
tarafından
Kizzz farklı bir vaka bu kuma patlatır
0 oy
tarafından
Kocan ne diyor bu duruma gözü mu var acaba 
tarafından
Kocam bana kızıyor ne diye takıyorsun diye valla ben artık kocama ilgisi olduğunu düşünüyorum
tarafından
İçine doğan çoğu doğrudur şekerim eşinde yüz vermese bu özgüveni nasıl bulsun dimi ama her şey olur bu devirde neleri görüyoruz gorumcesinin kocasıyla yatakta basilanlar bile var burada inşallah doğru değildir ama kadına baksana yapısak birde gizlide yapmıyor sanki sen dusmanisinda sana surat yapıyor haspaya bak
0 oy
tarafından
Kocandan mı kıskanıyorsun ben tam anlamadım 
tarafından
Hayır canım aksine  kocamı benden kiskaniyor
0 oy
tarafından
Eltinin eşine karşı fazla ilgili olduğundan mı şikayetçisin ? 
tarafından
Kizzz görsen evlendigimden beri beni yok sayıyor hep kocamla konuşur onu arar dünde kaynanamı arayıp kocamı çağırıyor ne alaka içeride Kendi kocasıda ne alaka yani kocasıda benim kocamda gitmedi kayınpederi gönderdiler kii daha önce kaç kez Kendi indirip çıkarıyor pazar arabasını sen olsan ne düşünürsün
tarafından
Haklısın ne kendim görüşürüm nede eşimle konuştururum rahatsız edici bir durum
0 oy
tarafından
Kocanla alıp veremediği ne acaba 
tarafından
Kız ben anlamadım kii artık gözü var ondan eminim
tarafından
Aman Allah onu bildiği gibi yapsın uzak dur ondan
0 oy
tarafından
Iyi yapmışsın bosver mesafeni koru eşi evde olmayıp senin eşini çağırsa amenna ama eşi evdeyken neden senin eşini çağırıyor en sevmediğim şeydir yani eşi dururken başkasından bisey istemek 
tarafından
Hehhh bak birde kaynanamı arayıp kocamı çağırıyor mantığa bak oda içeriye gidip kocama söyledi bizim arabada pazar arabası var dedi kendi kocasını aramıyor biliyor kocası aşağıya getir diyecek ama kendi içten pazarlıklı plan yapıyor kendince kaynanam kocasına verdi oda getir dedi kendi bile gitmedi kayınpederi gönderdi
tarafından
Ahahahah güzel kapak olmuş onada eşin eğer bu samimiyetten rahatsizsa zaten oda korur mesafesini böyle mesafeli devam et canım
tarafından
Ben böyle devam edicemde kocam abisinden çekiniyor bişey der diye ama ben sorun etmeye başladıktan sonra artık dediklerini yapmıyor ma.l oda sa.lak kendi kendine konuşuyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kendi.kocasi dururken ne işi var seninkiyle insanlarda.bi tuhaf ha kocası evde olmasa neyse
tarafından
Kız evde birde kocasını aramiyor kaynanamı arayıp kocamı çağırıyor bende dedim arabada yer yok kocamda aynı şeyi söyledi kendi kocası gitmedi bile gitmedi yardıma kayınpederi gönderdi geldi suratı beş karış :))
(4,589 puan) tarafından
Aman boşver çok kizdiysa eşeğini başka kazığa bağlasın:)
tarafından
Hahahah aynen öyle :))) eşşekten farkı yok hatta eşşek daha faydalı ondan :))
(4,589 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin o zamsn konusmasin boşver:)
0 oy
(281 puan) tarafından
Benimkide ayni :) ilk baslarda cok takiyordum ama artik zerre umrumda degil benimle konusmaz esimle konusur al basina cal :)
tarafından
Sa.laklar sanki evlenince bütün ailenin erkekleriyle evleniyorlar ma.llar kocam tapulu malıda herşeyde ya konuşur ya arar yada çağırır he birde kendi kocası gitmedi kayınpederimi gönderdi eve gelince suratı beş karıştı :))
(281 puan) tarafından
Benim herif farkina vardi Allah tan neyin ne olduğunu mesafe koydu ilk baslarda bana o evin kizi diyordu daha nisanli bile degildi ben evliydim sen düşün bende ***** gibi susmusum :)
tarafından
Bazıları çirkef oluyor benimkide öyle bize dis geçiremediklerini anlayınca erkeklerle aralarını iyi tutuyolar benim eltimde öyle eşimle benim aramızda oğlumla onun kızı var kızı benim yanımda oturuyor kocası da eşimin diğer tarafında oturuyor toka getirdi eşime uzattı saçını bağlasana dedi eşim şok oldu ben yapamam yengesi toplasın dedi kızı benim yanımda oturuyor düşün bana vermiyor eşime uzatıyor ne anlarsın sen
(281 puan) tarafından
Senin esinde farkina varmaya başlamış baksana fazla takma aman elti sonucta :)
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Off Allah tan eltim yok. 
tarafından
Ne şanslısın :)) kız benimde yok gibi yok sayiyorm çatlıyor
0 oy
(135,484 puan) tarafından
nasi simdi esinemi yuruyo
(6,099 puan) tarafından
Ahh askomm yaa aşkı memnu :)))fragmani
tarafından
Ayy yürüyor yaa kocasını bırakıp :))) Yanlış olmuş resmen bişey olunca kocam hakkında o öyle yapmıyor diyor eşimi benden iyi tanıyormus en son al çocuk çıkarda tam olsun diyicem o derece yalnız kendi kocası varken böyle değil kocası Yokken eşime karşı koşuyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 479 göst.
0 oy
26 cevap 891 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.

411,236 soru