Kızlar o kadar saçma bir durum ki içinde olduğum için ayrıca sinirim bozuldu dün kaynanamlara gittik eşimle oğlumla annesine geçti bende pazara gittim oradan geçtim oda ben gelirken gitmiş neyse evin önüne gelmiş kaynanamı aramış benim kocam gidip pazar arabasını alacakmış merdivenden çıkamıyormus kaynanamda içeri gitti kaynima söylüyor kocası hiç banamsn demedi babam geliyor dedi kendi kocası varken benim kocamı çağırıyor Allah'tan gitmedi. Neyse eve geldi hiç slm sabah yok eve gelene kadar hiç konuşmadı kaynanamla konuşuruz biz susunca o konuşur baya bozulmuş kendi kocası bile gitmedi akşam geç kalktik bugün akşam 4 de covid aşısı yaptırdım oğlumu parka götürdük geç oldu geldik hemen namazdayken aradi eşim duymamış bende namazdayim bitti baktım o aramış normalde hiç aramaz hep yok çaya geliyoruz yok kahveye geliyoruz diye arar yani gezmek için sırf arıyor bende geri dönmedim yemek yedik mutfağa gectm aradım dün akşam ki gibi soğuk soğuk konuşma beni aramissn dedim oda dışarıdaydik çaya gelelim diye aradım açmadın dedi bende namazdaydm gelin dedim yok geç oldu abin daha çıkmaz dedi gelirsek ararm dedi kapattı normalde doğum günü kandillerde ben ararım çocukla konuşuyor sanki 1 dakika konusur kapatır bu ikidir ben ağzına tıkayıp kapattim hayır yani konuşmadgn insanın evine ne diye gelirsin anlamıyorum anca kocamla oturup konuşuyor canımı sıktı hep böyle bilenler vardır sürekli kocamla muhatap oluyordu artık olamıyor ondan bana surat asiyor