0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eve gelip test aliyorlar mı kızlar gidecek halim yok her yerim ağrıyor 

9 Cevaplar

0 oy
(51,775 puan) tarafından
Esimin wve gelmislerdi gecmis olsun buse
tarafından
Sağol canım nereyi aricam
(51,775 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
-Reklam-
0 oy
(3,696 puan) tarafından
112yi arayıp söyle canım. Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah 
tarafından
Amin canım inşallah değilimdir maf oldum
0 oy
tarafından
Yok kuzu gelmiyolar şuan covid in başlarında geliyolardı şuan herşeyi saldılar valla . geçmiş olsn çok 
tarafından
Gidiyorum kuzum özele test vermeye inşallah yoktur
tarafından
İnş canm ya çok geçmiş olsn iyi haberler al inş
tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Almadilar cnm bizde poliside aradik genede almadilr 
tarafından
Bende hastahaneye gidiyorum canım şimdi başka çarem yok
tarafından
Aynn cnm gecms olsn rabbim sifa versn
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(2,593 puan) tarafından
pandeminin başında alıyorlardı ama artık almıyorlar canım çok geçmiş olsun inşallah yoktur
tarafından
İnşallah canım ya valla çok korkuyorum su test çıksa da stresten maf oldum
(2,593 puan) tarafından
stres yapma canım eğer pozitifsen de güzel bir beslenme ve dinlenme ile atlatırsın değilsen de büyük ihtimalle enfeksiyon var antibiyotik vitaminlerle toparlasın hemen zaten hastasın birde stres yaparak yüklenme kendine
tarafından
Kuzum şöyle yemek yiyemiyorum tellerimden ve ne yazkki hiç iştahım yok Allah razı olsun canım çok destek oldun
(2,593 puan) tarafından
sende de razı olsun canım benim haber vermeyi unutma
tarafından
Tamam kuuzm vericem mutlaka
0 oy
(31 puan) tarafından
Corona testini almayı bırak korona oldum 8 aylık hamileydim 20 kere aradım ambulansı nefes almakta zorluk çekiyordum ve bebeğim haraeket etmiyordu sizi yönlendiyorum diyip beklettiler hep 
tarafından
Ciddi misin canım bende kendim gittim test verdim
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Gittin mi buse 
tarafından
Gittim canım verdim geldim
(14,863 puan) tarafından
Hadi hayırlısı haber ver kuzum
tarafından
Acicam canım sonhcym çıkınca post akşama çıkar dedi
0 oy
(3,059 puan) tarafından
Geçmiş olsn cnm bende de boğaz agriso var dün otobüs kullandım öksyrubce agriyo her yanım onun dışında biseyon yok ama test versem iyi olur elin gurbetinde çocuğumu bırakıp gideceğim kimse yok oğlumu da hastaneye götürmek istemiyorum bilmiyorum bende şaşmış durumdayim
tarafından
Bende otobüs kullnadim canım Perşembe günü ondan sonra böyle oldum. Bende tekim eşim yok annem var bıraktım ona verdim gidip
(3,059 puan) tarafından
Anneler iyi ki var annem ta Türkiye nin bir ucunda kardeşimin yanında ben burdayım annem olsn daha ne isterim ki  geçmiş olsn cnm
tarafından
İyiki varlar canım eşim de yok yoksa perişan olurdum inan çok sağol canım ❤️
(3,059 puan) tarafından
Benim eşimde askeri personel canım sen samsun luydin dimi bişi soracan samsun ulnun ünv hastamesi nasil
tarafından
Ondokuz Mayıs canım üniversite hastanesi Samsun'un güzel diyemem kuzum bir kan tahlili için 1 gününü alıyorlar gerisini sen düşün . Bir kez gittim oğlum dan kovid testi alinmasi için ordan oraya surunduruyorlar resmen ve çok büyük karışık kac kere kayboldum Allah muhtaç etmesin oraya canım
(3,059 puan) tarafından
O zaman randevuyu iptal edeyim en iyisi memlekete gitmek oğlumda sırtında kızartı oldu gün geçtikçe yayıliyo Amasya da hastane çok kötü bende samsun a alayım dedim özel icon alerji testi falan isterler pahalıya mal olur diye düşündüm bu aralar elimiz sıkışık em iyisi memlkete gitmek tesekkur ederim bilgi verdiğin icin
tarafından
Kuuzm sunumda diyim sana eğer gerçekten iyi sonuç almak istiyorsan kesinlikle omuye git Samsun'un üniversite hastanesi meşhurdur sadece ugrastirirlar biraz benim de alerjim vardı bekarken gitmedigim doktor kalmadı ve çözümü sadcee omu buldu
(3,059 puan) tarafından
Sanırım orda  hocaya.ozel muayene  yok dimj randeby alrkende söylediler de
tarafından
Asistan bakıyor ama sen dersen ki orda ben prof istiyorum ücretle muayene oluyorsun fakat yüksek Mebla alıyorlar
(3,059 puan) tarafından
Ne kadar yüksek fiyat bilsem ona göre tedbirli gideriz
tarafından
Zaten asistan da hocasına danisiyor olası bir durumda asistana muayene olman kafi olacaktır ama mutlaka yama testi işte ve Samsun'da sadece omu yapıyor o testi kapsamlı şekilde
tarafından
Ben 18 yaşındayken sormuştum o zaman yalan olmasın 300 mu 500 mu neydi şuan tahmin edemiyorum canim
(3,059 puan) tarafından
Çağrı merkezi yok dedi özel muayne dedi poliklinik var dedi nasıl öğrenebilirim ki bilgi veridgin icinde teşekkür ederim sağolasın cnm benjm
(3,059 puan) tarafından
Yama testi nedir cnm
tarafından
Canım sen sabah erkenden git oraya kayida gir asistana muayene ol baktın ilgilenmiyor ki çoğu ilgileniyor asistana danış profa muayne olmak istiyorum diye o sana ya danışmaya git der yada yönlendirir zaten ama emin ol gerek kalmaz
 asistanlar da öğrenci olduğu için fazla ilgililer  rica ederim canim
tarafından
En kapsamlı alerji testi canım
(3,059 puan) tarafından
Esim şimdi aradı sinir etti 450 liraya özel cidliyeciye randevu almış kendi kendine adam akıllı arasitma hastanesine gidelkm yok diyo bide buna geril şimdi
tarafından
Kesinlikle omuye git illa para vereceksen canım ben çok özellerw gittim tek sonucu omu buldu
(3,059 puan) tarafından
Hemde adamakıllı çocuk doktoru görmüş olur inat henim eşim inat askerliğin getirmiş olduğu burnu diklik var
tarafından
Kendi bilir canım ama inşallah anlarlar
(3,059 puan) tarafından
İnsAllah xnm
(3,059 puan) tarafından
Bağıra bağıra paramiz gitti kendimi parçaladım kadın 450 lira aldı 40 kelime konuşmadı büyüteçle baktı egzama başlangıcı dedi ilaç yazıp gönderdi aglicam sinirden lafım yurumuyo
tarafından
Malesef bosa para vermişsiniz canım
(3,059 puan) tarafından
Sakinlesemiyorm geçti titti elin kadının kuaofr parası oldu bu adamdan çok çektim benim zittkma hareket eder hep ben a desem derman olsa b ye gider hepte rezil olur yine rezil olduk
tarafından
Kuzum sakin ol anlayışsız eş zor gerçekten sakin ol yıpratma kendini
(3,059 puan) tarafından
Daha yeni sakinlestim cnm bayada kavga ettik oğlanın rızkı boş yere geçti gitti samsun işi de yattı seni de sıkıntımla.darladim cnm hersey için teşekür ederim
tarafından
Ne demek canım rica ederim
0 oy
(42 puan) tarafından
Belirtin neydi dün benimde parmağımı oynatacak halim yoktu o kadar kötüydüm ki sabah kalktım birden bire ne olduysa oldu akşama kadar üstelik 5 buçuk aylık hamileyim ama bugün burun akintisindan başka şükür bi şeyim yok 

Acaba bend3 mi virüs oldum 
tarafından
İkkten halsizlik başladı bende canım sonra bacak ağrısı gün baktım ağrıdan durmaiyorum bugün de burnum akıyor bence test ver riske atma hamilesin
(42 puan) tarafından
Test versem ne yapacaklar ki ben kendimi karantinaya aldım ıhlamur nane limon meyve su su an bunlarla toparlamaya çalışyorum ilaç vermezler zaten bakalım kötü olursam giderim ta bi sizde eğer pozitif çıkarsa yazar misiniz bana
Geçmiş olsun
tarafından
Hamilelere Dr bitkisel ilaç veriyor bazı doktorlar bence riske atma yatış bile veren var . Akşam post açacam sonuç çıkınca sana da çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 337 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
4 Kasım 2024 Moda kategorisinde Bosver (68 puan) tarafından soruldu