Ayy ben az önce telefona bakarken artık elim okadar uyusmuski yattigim yerde telefon şak yüzüme düştü nasıl .. burnum çok kötü sizladi gözlerimden yaşlar geldi resmen =D bir kerede yolda yürürken polis arabasına carpiyordum son dakika siyirdim bekarken oda =D
Ben uyurken telefon çaldı sanıyorum alo diyorum ses yok eşim hatun hatun diyor efendim ekmek al gel diyorum hatun uyan dedi ne ekmeği bi baktım telefon elimde :))
Bnde bikere telefnu karnimin uzerne dusurum esim karsu koltuktan uctu ustume kizima bsi olcak napiyosun kendine gel radyasyon yiyo ssuan diye :D :D snra karnma acidmi babacm.biyern diye soruyodu :D
ben nisanliyken eşimle konusurken hep uyuyakalirdim oda kapatirmisti annemde her odaya girdiginde yan donuk şekild e suratimda bulurmustu telefonu :)
Bende birgün yattığım yerden oynuyordum. Birden elimden kaydı ve dudağıma düştü. Dudağım kocaman şişmişti :))
Benim telefonum çok ağır dişlerimde de tel var bi kaç kere tam ağzıma düştü ve dudağım patladı bayağı kanadı bi.süre şişliğini hissettim :)
Yorganın altında telefon hiç nur cemaline düştümü burnuna tam isabet? :DDDDD
Eşimle sevgiliyken hep düşerdi ve hep uyuya kalırdım :)) başta kavgalarımız oldu sen bana bilerek cevap vermiyon diye sonradan alıştı
Bende hamile olduğumdan beri TL elimde düşüyor bazen ellerim kollarım uyuşuyor çok çavuk yoruluyor ellerim hatta geçen gün elimden düştü yüzüme değdi senln gibi canım :))
Eski mutfak dolaplarinin alt kisminda baharatlik flan koymaya raf olur ya bekarken oraya telefonu dikine koydum muzik actim bulasik yikiyordum telefon bi kay kopuklu bulasik suyunun icine marul parcasiyla beraber cikartmistim suyun icimden hali icler acisiydi guneste kuruttum icini acip calismaya devam etmisti :D cin mali tuslu genis ekran bisidi akillilardan oncekilerden :D
Bekarken telefonumu ariyorum bulamiyorum cildiracam sanki yer yarilmis icine girmis bagiriyorum nerde bu felan diye sonra kulagimda bir ses salk benle konustugun kimin telefonu dedi :))) meger telefon kulagimda hatta biriyle konusuyorum ama deli gibi telefon ariyorum evde :))) oyle sacma bir olaydi snra gulmekten karnima agrilar girmisti :)
Ben tuşlu telefinlar varken uyurken ellerim sanki onunla mesaj yazıyormuş gibi oluyodu gece uyuya kalınca bide güya yazıyorum yazıyorum bı bakım diyorum o .sırada anlıyorum olmadığını :D:D sonra yatakta telefon ara dur o telefon düşürme işini eşimle oyunlarkmiz var yatarak oynarken o tutuyo sanıyo telefonu sanıp bı kaç kere dusurmusdum yüzüme onun yüzüne :d:D
1,493,960 soru
24,408,170 cevap
350,718 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın