+2 oy
1,850 göst.
Diğer kategorisinde (802 puan) tarafından
Kardeşlerim sizde dikkat edin dıe yazmak istedim 

Benim kızımın saçı çok bu sebeble ön saçlarını lastık ince tokalar ile topluyorum geçen gece Küçük boy siyah lastik tokalar dan bir tanesini bir bileğine dierine 2 tane lastik toka takmış bende farketmemişim o şekilde uyumuş 

Sabah bir kalktım ki 2 tane lastik taktığı yer kıpkırmızı olmuş şişmiş, davul gibi olmuş sabah onu görür görmez hungur hungur bir yandan ağlıyorum bir yandan yağlar kremler sürdüm ilk ovaladım SONRA banyoya aldım ılık suyun altında kan akışını hızlandırmak için SONRA ordan çıkınca 1 lt konserve içine su koydum eli yumuşasın dıe 

Allah'a şükür ki 2 tane takmış kıpkırmızı olmuş şişmiş ya 3 tane taksaydı,sabaha kadar mosmor olsaydı.... Allah'ım kesilmesi gibi bir durum olsaydı.... inanın 4 5 gun geçti elinde ki kırmızı ince lastık izi geçmedi Allahdan şükür ki Rabbim bize bağışladı sizin de aklınız da bulunsun kardeslerim benm aklıma gelmezdı sen git bileğine tak hiç farketmedim şimdi kontrol etmeden yatırmiyrm

21 Cevaplar

0 oy
(15,832 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gecmis olsun canim. Benim kizimda aynisini yapiyordu. Biz her aksam uyutunca bileklerini kontrol ediyorduk. En sonunda o tokalari tamamen attim. 
(15,832 puan) tarafından
Allah kormus canim. Emin ol her kiz annesinin basina geliyor bu durumlar. Kendini suclama. Sende at gitsin o lastikleri.
(802 puan) tarafından
Allah razı olsun bçok saolsun Yerine nasıl bir şey alabilirimki az ve ince saçları
(15,832 puan) tarafından
Canim normal kücük sac tokalari var. Onlar bilege gececek kadar genislemiyor. Onlardan tak. Benimkide bilezik meraklisi o lastikleri bilezik yapiyorum diye takiyordu. Ben bileklik alip taktim koluna oda biraz  unutturdu lastikleri ama yinede attim Ben.
(802 puan) tarafından
Küçük örgu gibi dimi Pazarlar da vardır doğru ben bir bakım
(15,832 puan) tarafından
Aynen canim. Alirken kontrol et  fazla esnek olmasin. Bebisin bilegine gecmeyecek sekilde olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. Bende onlardan kullanıyorum ama asla ulaşamayacağı yerde durur 
tarafından
Gelmiş geçmiş olsun canım ben açıkçası yutuyor diye korkuyordum . Allah esirgesin olacak oldu mu Bi anda olur zaten . Bismillahillezi duası var bela musibet ve kaza engelleyen ben çocuklara sabah 7 akşam 7 kez okuyorum tavsiye ederim dünya dua üzerine.  Allah a emanetler
(802 puan) tarafından
Ay evet yapıverim hep başına bir şey geliyor tam olarak nasıl bulabilirim duayı linki varmı
tarafından
https://images.app.goo.gl/mcFHvZRzYi1DUdcm7
 Bu canım.  Rabbım tekrarını yaşatmasın
(802 puan) tarafından
Aaa şimdi baktım da hadis ile sabit dua yapım kesin likle çok saolun Allah razı olsun
tarafından
Evet canım.  Senden de Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bizim kide yapıyordu da eline vermiyorum artık
(802 puan) tarafından
Çok ıyı yapıyorsunuz benim de asla aklıma gelmezdi bileğine takıcağı
tarafından
Onları napcağı hiç belli olmuyor ki rabbim bağışlasın evlatlarımızı
(802 puan) tarafından
Amin ecmain
0 oy
(11,586 puan) tarafından
Kaç yaşında kuzum
(802 puan) tarafından
21 aylık hiç aklıma gelmezdi inanın çok dikkat edin nelere akılları yetiyor herşey oyun
(11,586 puan) tarafından
Ayy küçükmüş ya benim kızda 20 aylık çok geçmiş olsun
(802 puan) tarafından
Çok saolun aman dıkkat ediverin sizde Allah başa vermesın Rabbımız korudu ya kangren olsaydı Allah göstermesin çok zor bir imtihan ben onun hesabını nasıl verirdim ona
(11,586 puan) tarafından
Allah korumuş canjm bidaha göstermesin Allah
(802 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Kızımda yapıyor Allahım korusun ya :(
(802 puan) tarafından
Ah canım kardeşim sabahki o hali Aman dikkat ediver cnm benim ben yani neler olabileceğini düşündükce ağlayasım geliyor Rabbımız korudu
(2,772 puan) tarafından
Kıyamam ya aklından çıkmaz zaten bir müddet hep gözünün önüne gelir ama bu tür şeyler bize ders oluyor daha temkinli davranırız Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın
(802 puan) tarafından
Amin ecmain
0 oy
(17,425 puan) tarafından
Ben hic ortalıkta bırakmam yaa kapının arkasına asarim
(802 puan) tarafından
Çok iyi yapıyor sunuz bende bir kutunun içinde  duruyor alırken kaş ile göz arası yapıvermiş
0 oy
tarafından
Allah korumuş canım kaç yaşında
(802 puan) tarafından
21 aylık ah sormayın inanın Rabbımız korudu ona bir şey olsa ben nasıl hesab verirdim ona bilmiyorum Hayır afıyetle bir buyuseler valla stres sıkıntı
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Benim başıma da aynısı geldi ama kızım yatmadan önce üstünü değiştirdim baktım elinde hemen çıkarıp attım bir daha da lastik toka almiyacam diğer tokalari aliyorum
(802 puan) tarafından
Nasıl alıyorsunuz ince saçları başka ne tutabilir ki
(1,313 puan) tarafından
Foto atsam gelir mi acaba hafif kalın tokalar var onlarda güzel topluyor bide bandana takıyorum gözüne gelmesin diye
(802 puan) tarafından
Bandana çok guzel olurda kafasında bir şey tutmuyor atıypr gitsin
(1,313 puan) tarafından
Valla dikkat etmek lazım bu çocuklar insanın aklına gelmeyecek şeyler yapıyor eşim kızıma bitane kumbara almıştı sonra kumbaranin ağzını bıçakla açtı parayı çıkardı orasida öyle açık kaldı neyse tekrar para attı kumbarada kapinin arkasinsaydi ben odaya gittim kızımda arkamdan gelmiş hiç fark etmedim 5 dk daha fark etmeseydim elini kumbarada koyacakti valla Allah korudu parmakları paramparça olacaktı aldım attım
0 oy
(245 puan) tarafından
Ayy Allah korusun. Ben de o tokalarla topluyorum ama hiç göstermem eline vermem coo dikkatli kullanırım. Valla her gün de sürekli ayak parmaklarını kontrol ederim saç teli filan dolaşır da görmem diye. 
(802 puan) tarafından
Aaa çok mantıklı dimi o bile yapar ay çok iyi yapıyor sunuz ben bıraz sorumsuz Luk mu etmişim benım bir bebeğim daha var tabi bahanesi olamaz Allah'ım çok pişman üzgünüm çok şükür ki bir şey olmadı bu kızımın başına tuhaf tuhaf şeyler geliyor nazarmıdır nedir anlamdım
(245 puan) tarafından
Evet bende haberlerde görmüştüm bebeğin ayak parmağına annesinin saçının teli dolaşmış kangren olmuştu sanırım Allah korusun ondan beri korkum var. Yok canım sorumsuzlukla ne alakası var valla insanız sonuçta aklımıza gelmeyebiliyor. Ee çocuklar da valla bizlerin bile aklına gelemeyecegi şeyleri yaptıkları için düşünemeyebiliriz. Allah beklemiş birşey olmamış şükür. Olabilir neden olmasın bi okutun okuyun
(802 puan) tarafından
Okuyoruz da bu nedir böyle ya
(245 puan) tarafından
Valla kendi çocuklarımıza kendimizin bile nazarı degebiliyor
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ah bu çocuklar ne yapacakları hiç belli olmuyo
(802 puan) tarafından
Evet arkanı dönmeye gelmiyor
0 oy
(11,212 puan) tarafından
Benim kız da 10 15 kadar tokayi takmış eline bı baktım böyle mor kızdım bidaha da yapmadı attım tokalari 
(802 puan) tarafından
Ah çok şükür görmüşsünüz estağfurullah yap desen yapmazlar nasıl tehlikeli
0 oy
tarafından
Rabbim size bağışlamış ben okurken korktum ya geçmiş olsun
(802 puan) tarafından
Hiç sormayın Allah korudu Allah razı olsun Allah butun evlat larımızı korusun
tarafından
Amin amin insallah
0 oy
tarafından
Kızım da dün sabah yapmıştı 3 yaşında bide farkeder etmez hemen çıkardım 

Allah korusun birde bir yerde okudum eğer bebeklerin çok ağlaması varsa çoraplarını çıkarıp kontrol edin diye bazı bebeklerin parmağına saç yada ip gibi şeyler dolanıp parmağı koparma dercesine getirebiliyormuş oğlum bazen çok ağladığında hemen  çoraplarını çıkarıp kontrol ediyorum 
(802 puan) tarafından
Hay yaranın çok saolun çok gerekli en önemli bilgiler
0 oy
(18,477 puan) tarafından
Saçımı çektiğinde bile sonrasında parmaklarını kontrol ediyorum ki bazen parmaklarına dolanmış kıllar kalıyor dikkatli olmak lazım canım Rabbim korusun evlatlarımızı 
(802 puan) tarafından
Onuda burda öğrendim kıl bile yapabiliyormuş
0 oy
(51,858 puan) tarafından
Gecmis olsun canim 
(802 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağolun Allah sizinkileri muhafaza etsın
(51,858 puan) tarafından
Amin canim rabbim hepimizin evlatlarını korusun insallah
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah korumuş
(802 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağolun
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Benim kiz ne bulsa ya bilege ya parmaga ya biynuna takar o yuzden uyumadan kontrol ediyorum. 

Bi kere bende bikeginde buldum oyke bi taneydi ama uyutmadan buldum yani muhtemelen 2-3 dk once takmisti. Çok şükür o an ya gormeseydin diyip korkmustum.
(802 puan) tarafından
Allah korumuş çok şukur Allah ihsan etdı bize de ınsaAllah bir şey olmadı rabbım bir daha yaşatmasın
0 oy
(415 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim korumuş 
(802 puan) tarafından
0 oy
(560 puan) tarafından
Ayyyy verilmiş sadakaniz varmış valla Allah korumuş yani . İnşallah bidaha yasamazsiniz böyle bir şey . Benimde kızım olacak daha yeni erkek coxukta toka sorun olmuyo ama kizim olacak diye sevinip tokalara saclara özenim artiyodu simdi anladimki lastik tokayi kullanmamak kullanacaksakta bebekten uzak bi yerde saklamak gerekiyomuş Allah'ım ne kadar tehlikeli bi durum ya ben kizim doğunca almaya cesaret edemem artik heralde 
(802 puan) tarafından
Ah cnm benim seni böyle endişelendirmek istemez dim ama çok dıkkat istiyor benimde aklıma gelmezdi başıma geldi
(560 puan) tarafından
Bide erkek cocuguna yaramaz derler ya kızların da hiç farkı yokmus cocuk akliyla herseyi yapabiliyomuş valla hakikaten dikkat etmek lazim yinede anlattigin iyi oldu aklimizdan çıkmaz sağolasın
(802 puan) tarafından
Evet benımde aklıma gelmezdi
0 oy
(294 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
(802 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
+2 oy
30 cevap 897 göst.
+1 oy
13 cevap 1,018 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 555 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (324 puan) tarafından soruldu

411,151 soru

12,375,874 cevap

42,820 kullanıcı

Kategoriler

...