0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından

Iyi geceler kızlar, komşumun sarj aleti bozulmuş benimkiyle uyumlu benden istedi bi kac kez, cikip alamadim maasa var faln dedi. Bende maaşa kadar dursun abla nolacak ben eşimin sarj aletiyle idare ederim dedim. Aradan 3 ay geçti nerdeyse

Istemeye de utaniyorum ama bugun kapısını çaldım abla sarj aleti aldiydan benimkini versen esimle surekli sarj sırasına giriyoruz dedim. Ay canim zaten sarj etmiyor ki bende Bugün kendime aldim dedi.
O an bi nutkum tutuldu. Normalde girer çıkarız pisirdiklerimizden getirir götürürüz. Nasıl diyecem ya kırmadan. Bi dünya para orjinaldi bide
Vermeseydin demeyin verdik olan oldu.
Siz napardiniz

43 Cevaplar

0 oy
(3,831 puan) tarafından
Verdigimde çalışıyordu sen o zaman yeni aldığını ver bana bi süreliğine ben yenisini alana kadar bende dursun de
(619 puan) tarafından
Ayy bak buda guzelmis. Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok cok iyiniyetlisin 3 aay ne demek isini gorunce getirsin o ne oyle istemiyosn diye rahat davranmis bozulunca kendine yeni almis kusura bakmasin soke soke aldiririm yenisini
(619 puan) tarafından
 Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
0 oy
(415 puan) tarafından
Ben o hatayı 1 kere yaptım yıllar önce komşumun termosu nu aldım çay yaptım beraber içmeye gittik ikimizin ortasindaydi beraber dolduruyorduk çayı ben bastım Cat diye ses geldi abla ne oldu şimdi dedim alırsın boşver dedi aldım verdim ☺️☺️☺️☺️ dahada tovbe
(619 puan) tarafından
Ahaha bak o yapistirmis cevabi ben kaldim öyle  Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
(415 puan) tarafından
Yaptırmadı canim yenisini aldırdı ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(79 puan) tarafından
Ne oldu bizim insanlarımıza anlamiyorum emanete sahip çıkılmaz oldu artık bu sebeple ne komşudan birşey alıyorum nede veriyorum heleki elektronik eşya gerekirse yapmıyorum eksik olsun diyorum yada komşudan alasiya ben satın alayım benim evimde olsun diyorum çok ayıp etmiş olurmu öyle şey size parasını vermesi gerekiyor  madem bozulmuş kendine yenisini alabiliyormus da siizinkini neden almış yüz vermeyin böylelerine 
(619 puan) tarafından
Aynen valla ona üzüldüm. Komsun yani sonucta. Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Sende yarın git esim is yerine goturmus sarj aletini sarjim bitti bendekide sendeydiya sarj edemedim de sende onunkine kon 
(619 puan) tarafından
Onu yapamam ben canim inan.  Bi arkadas esimle sorun oldu de dedi yarin oyle diyecem
(7,456 puan) tarafından
Cok ayip ya ne bileyim iste sen yinede de bir kac gun verme isteyene kadar anlasın yaptigini esimde kızdı zaten filan diyede söyle alırken
0 oy
tarafından
Bozduğum şeyi alıp verirdim öyle bozuktu demesi değil
(619 puan) tarafından
Ben artik insanlara akil vermiyorum gerçekten. Ben utandim isterken falan ya
0 oy
tarafından
Bi şarj aleti almak zor değil ya eşine dese işten gelirken yine alır 2 dk çıkar heryer telefoncu dolu yine alır kullanmış kullanmış bozmuş sonra gitmiş kendisine yeni almış abla benim şarj aletimi alır mısın eşimle sorun yaşamak istemiyorum 3 ay kullandın sende bozuldu demek ki de aldır yenisini 
(619 puan) tarafından
Öyle diyecem canim valla. Adam der yani
0 oy
(136,123 puan) tarafından
olan olmus bi daha kimseye bisi vetme
(619 puan) tarafından
Vermem canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Vermeseydin denicem ama bundan sonra arana mesafe koy hatta muhattap bile olma resmen ***** yerine koymuş 
(619 puan) tarafından
Hah bende buna sinir oldum işte. Olan olmuş soyle ya böyle böyle oldu kusura bakma alacam falan de
(1,784 puan) tarafından
İnsanların çoğu yüzsüz çok şahit oldum böyle insanlara bekarken arkadaşıma duzelstircimi ve maşa mı vermiştim duzlestiricimi bozup elime verdim maşa da onda kaldı yüzsüz olmasa yenisini alırdı zaten ay gene hatırladım sinirlendim bak
(619 puan) tarafından
Anlamadim ben bu kadının böyle oldugunu kendimi bide akilli sanarim. Bi kere ütumu istedi eşim evdeydi. Bozulursa almam yenisini param yok ona göre ver dedi. Abla veririm ama esim böyle diyor dedim.Ay yok canım ya bisey falan olur simdi dedi. Biz hic aramayiz böyle şeyleri dedi. Bende benim ki de öyle napayim dedim. Aslinda o gün anlamaliydim düşündükçe aklima geliyo ahh a.p.tal kafam
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Aynı benim komşu umursmaz bende hemen aldığımı verrim asla durdurmam korkarım sığdıracak yer bulamam 
(619 puan) tarafından
Yüreğim darlanir. 2 tabak oluyor hemen ne yapsamda versem tabagini. Dusun bu tabak yani
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Yenisini alırım hemen. Emanet almadık ama kızım eşimin kuzeninin telefonunu yere düşürdü ekranda ince bi çizgi oluştu. Yaptıralım dedik eskisi gibi olmaz düzen tutmaz dedi. Iphone. Bizde yenisini aldik
(619 puan) tarafından
Ayy canim ya bak olmasi gereken bu bencede. Olmaz olmaz gelir beni bulur ya.
Kapi kapiya komşum bi de. Alacak yapacak bisey yok
(1,367 puan) tarafından
Keşke bende şarj aleti alsaydım da 10 tane alsaydım almazsa ayıp eder.  Bak bi de benim kizimin elinde bile değildi. Kuzeni şarja takmış benim kızin da kolu kabloya çarpınca yere düştü. 2 sene önce filan 5-6 bin verdik. Yapmadı gereken o
0 oy
tarafından
Bizimde başımıza geldi. Bence almıştır kendien 3 ay ne demek kayannam komşuya vermişti eşimin şarjını sabh verdi akşam kızı getirdi başka sarj kablosu köpük kayananma aanne bu şarj değil diyorum yok budur değil diyorum kadın şarkı degistirmis aradı dedi sonra kzii getirdi karıştırmış doye he daha neelr biz demesydik konacaklardi bozuk şarkıda bize kakaliycaklardi
(619 puan) tarafından
Yarin diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye. Gercekten biz saf onlar mi akıllı ben anlamiyorum ya.
Farkettirmeden yeni yi al eskiyi ver yapmis sizinkilerde
tarafından
Amma sonra getirdi şarjida e kadın vermesini madem demiş calismiyo vermedimi
(619 puan) tarafından
Yaa kahveye falan oturmaya gidiyordum takiyor sarj aliyordu. Bilmiyormu ben verdigimde calisiyordu. Hirs yaptim aldiracam almak zorunda
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bozulduysa yenisini alsın  canim ne demek yani orjinal şarj eleri şimdi dünya para hem bozuktu niye 3 ay önce aldığı gün geri getirmedi bunnmca zaman kullan boz sonrada zaten bozuk de cik işin içinden ben böyle bozulacak şeyleri emanet almamaya çalışırım ha aldım bozuldu ne kadar olursa olsun aynısını alır veririm elbette utanırım ben zaten bozuk demeye valla millette utanmasa kalmamış arkadas
(619 puan) tarafından
700 lira ısınmayan eve dogalgaz gelmis zaten burnundan soluyor. Gecim sikintisi almis başını gidiyor
(2,467 puan) tarafından
Al bendende o kadar bacım 945 lira gelmis bugün banada ne yapacağımız şaşırdık bu paraya evde isinmiyo hirkalarla  geziyoruz evde 20 günlük bebegim var üşümesin  diye kombiyi  60 ta yakıyorum allah cümlemize yardim etsin ins
(619 puan) tarafından
Guya merkezi sistem salonun onunden gecerken soguk üflüyor. Kizin yattigi odada ısıtıcı acıyorum cat soguklarda. Diyor ki kizin bez yetermi bu ay, yeter diyince adamin gözü ışıldadi.
(619 puan) tarafından
Amoo baya yuksek bin de sen ona. Ayy kuzum benim Allah anali babali buyutsun saglikla ınsallah
(2,467 puan) tarafından
Sagol canim allah razı olsun yaz gelsede hepbirlikte rahatlasak
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Keşke ya hic vermeseydin bende şarj  ediyorum diyerek yada ertesi gün geri isteseydin 3 ayda cok fazla illaki basina birsey gelirdi hani  cakma ucuz birsey olsa neyse ama orjinal sarji ben olsan geri isterdim yani maaşa kadar 20 liraya bile var şarj aletleri idarelik alırdı kendine 
(619 puan) tarafından
Vermis oldum canim. Ben böyle yapacagini bilsem verirmiydim. Alamadim cikamadim söyle böyle. Hani samimi komsun olur ya. Ben bide gurbetteyim komsun akraban gibi olur hesabi. Ama akıllandım.
0 oy
(134 puan) tarafından
Ağzın var mı var neden abla sen iyi misin sarj 3 aydır sende ve istediğimde de bozuk diyosun ben sana verirken çalışan orjinal bir şarj Dı kendisi eğer bozduysan kusura bakma ama yenisini alır verirsin diyemedin mi Allahım böyle uyanık olan pis karekterli insanlardan nefret ediyorum ben bi kere bekarken yengemin robotunu almıştım annem ezme yapacaktı biberleri robottan geçirmemiz lazımdı bizim robotu da diğer yengem bozmuştu saolsun neyse aldım farklı bi robot kapağını kapatırken kırdım sonra paşa paşa servisine götürüp verdim parasını ödedim gittim aldığım yere bi güzel koydum bide unutmam servis saçma sapan bi yerdeydi nevegasyonun bile dengesi şaşmıştı unutmam o günü ayıp be ben öyle bişey olsa söylemeye utanırım seninki ni bozdum diyemem 
(619 puan) tarafından
Canim sana şöyle soyleyeyim, beklemedigin bi anda beklemedigin bi laf duyarsın ya. Kal geldi yani kaldım o an.
Ben olsam bozdugumu anladigim an alir canim böyle oldu k.b. al buda yenisi derim.
(134 puan) tarafından
İşte ben de o olmuyo anında ağzımdan çıkıveriyo keşke sende söyleseydin ama yapcak bişey geçmiş olsun diyim :)))
(619 puan) tarafından
Eskiden bende oyleydim evlenince bi sakinlik bi huzurluluk bi a.ptallik bi sflik çöktü üstüme. Hani bulent ersoy diyo ya okuyup uflediniz mi diye. O mooddayim sülalem şasiriyor eserekli elif gitmis diye.
Olan oldu yarin konusacaz yazarim buraya
(134 puan) tarafından
Valla bişey diyim mi benim de biraz eski halimden eser kalmadı ama yine de keriz gibi hisseder söylerdim sabırla bekliyorum
0 oy
(849 puan) tarafından
Şarj etmiyorsa nasıl şimdiye kadar idare ettin deseydin..anlamıyorum bu insanları..ben yerine ne kadarsa alıp koyarım, emanet mal bu yani..ama komşunuz da belli ki o hassasiyet yokmuş, mesafe koyun..mesafe candır.. 
(619 puan) tarafından
diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
Sonrasi mesafe
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Sende akşam çık eşimin şarj aleti bozuldu de onunkini al gel anlar heralde isteyemez
(619 puan) tarafından
Aman yok oyle ugrasamam. diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
(1,850 puan) tarafından
Ara ozaman telefon da söylemek saha kolay olur
(619 puan) tarafından
Aksam olsunda. Yazarim buraya
0 oy
tarafından
Terbiyesiz. Ben en iyisini alıp verir bin kere de özür dilerdim. Söyle bence. Ben olsam derdim yani bozuktu 3 ay neden durdu neden yeni aldın diye. 
(619 puan) tarafından
diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
0 oy
tarafından

O an rezil ederdim onu madem sarj etmiyor ne diye 3 ay kaldi yanında.acik acik yeni bir sarj al derdim.  

Yanlışlıkla kirildi bozuldu bilmem ne dese sorun etmem istemem de ama dalga geçer gibi zaten bozuktu denildi mi inadim tutar
(619 puan) tarafından
Kiz dondum kaldim beklemiyordum boyle bisey. diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
tarafından
Arkadaşımdan abiye almıştım seneler önce ve arkasini yanlislikla yırttım istemeyerek oldu ama emanetti sonuçta dedim nerden aldin diye arkadaşıma gidip aynisini aldım verdim.Emanet sonucta pahalı bir seydi ama yinede aldim.Komsunda değer verseydi sana alirim falan derdi böyle insanlardan cekinme söyle alsin
(619 puan) tarafından
Canim gercekten 50 liralik bisy olsa takmam ama elimin altında ki hacetti sonucta. Az da degil niye bebegimin rizkini harcayayim. Hersey ates pahasi
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Ayyyy çok kötü bi durum yaaa birinin biletini bozmak 

Ama ben bunu bozdum bile demeden yenisini almalıydı üç aydır aklı nerdeymiş 

Resmen seni enayi yerine koymuş mal karı
(619 puan) tarafından
Aynen canim.diyecem eşimle sorun oldu abla al sarj aletimi ben adama ne diyeyim diye
(14,421 puan) tarafından
Kesinlikle söyle
(619 puan) tarafından
Söyleyecem mecbur canim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 825 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
20 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.

412,842 soru

12,429,718 cevap

45,629 kullanıcı

Kategoriler