0 oy
284 göst.
Aile kategorisinde (683 puan) tarafından
Memlekete geldim 10 gün önce 10 aylık ikiz bebekle ve otizmli oğlumla. Biraz kalp pazar günü döncektm kardeşm pozitif oldu sonra annem ve ben şuan covidiz başım ve gözüm ağrıyor kulaklarım tıkandı duymuyor ilaç da kullanmıyorum zor geçiyor. Bunun yanı sıra bide annem ile uğraşıyorum. Sürekli evin giderlerinden olan masraflar dan bahsedio çocuklarıma ofluo otizmli oğluma niye anlamıosun nie böyle yapıosn die konusuo. Çamaşır ne çok çıktı bulaşık çkıo masraf oluo hatta gülerek Kocan para gönderse dedi zaten 600 liram vardı hep btti gerek eve gerek çocuklarm ihtiyacı harcadım. Şmdi fazladan 1 hafta daha kalcm mecburen. Evi pislik götürüo dio   elimden geldiğince hiç durmuyorum ama 3 çocukla ancak bu kdr oluo.  Yani grrçekden Allah evlerimize huzur versinde kimseyi çıktığı kapıya döndürmesin dua edin ne olr çok bunaldım artk   çocuklarım zor bebekler uyumuo oğlum hiç durmuo zaten bide böyle şeyler bilmiorm ne olacak sonumuz 

8 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sağ salim dön evine İnşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ama eşine belli etme. Annen de yaşlıysa ondandır yaptığı doğru değil ama yaşlanınca ne dediklerini bilmiyolar gerçekten.
(683 puan) tarafından
Yok yaşlı değil 48 yaşında çalışıo
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun annen oğluna diyormus anlamiyo diye ama asil  annen anlamiyo bence

Allah güç kuvvet versin kuzum sana da eşine de kimsenin agzinin tadi bozulmasin inşaallah
0 oy
tarafından
O anneninde kapısına bir daha gidersem. Çok büyük konuşuyorum asla gitmem. Benden gelecek paraya mı muhtaç? Hem nasıl otizmli cocuğunla öyle konusu? Veremedin mi ağzının payını. Ne büyük terbiyesizlik ya Allah sorar ama. Hiç görmedim böyle anne. Bana çok tuhaf geliyor. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Gitmeyiver sende bı daha ben olsam gitmem daha 
0 oy
(417 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim eşine anlatma sakın başına kalkar ama karantina biter bitmez eve git mecbur olmadıkça da gitme gerçekten zor bı durum rabbim yaşatmasın kimseye
(14,414 puan) tarafından
Bence de
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin annenin yaptığı çok ayıp ama kizi sin sonuçta senin yaptığın masrafımi düşünüyor 
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Gittiğin yer anne evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok. En azından karışanın yok özgürsün. Annenin oğluna çıkışmasıda hiç hoş değil durumunu biliyor idare etmesi gerekiyor. Allah yardımcın olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 246 göst.
2 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 572 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu

406,104 soru

12,175,481 cevap

36,648 kullanıcı

...