Selamın aleyküm hayırlı günler hatunlar biraz canım sıkkın uzun olursa kusura bakmayın
Kaynım ve eltim ikisi de ikinci evliliklerini yaptılar kaynana yanına geldiler orda yaşıyorlardı 1 yıldır kaynım asla ayrı eve çıkmam gitmek isteyene kapı orda derdi her zaman neyse kayinbabam çok tuhaf bir insan sürekli kavga çıkarır her şeye laf söyler kaynimda aynı bu yüzden anlasamazlar geçenlerde kaynanam aradı işte tartışma oldu etmediğini bırakmadı bize kaynin dayanamıyor gidecek vs dedi dün de duydum ki ev tutulmuş tasiniyorlar kaynanam söyledi eltin de burda morali bozuk felan dedi ben de bebeği küçük belki müsait değildir diye mesaj attım hayırlı olsun ağız tadıyla huzurla oturun evinizde inşallah yazdım kaynima da yazdim eşim de isteydi telefonumu şarja taktım oğlumu uyuttum eşim geldi telefonun nerde dedi şarjda dedim annem seni aramış kaç defa bakmamisin dedi dur arayım nolmus ki dedim aradım bana bı laflar sayıyor ki çeneni tutamadın mı yine herkese reklam yapsaydın nasıl kızıyor ne yapmışım ki dedim niye mesaj attın diyo e atmasam bu defa da bildiği halde bi hayırlı olsun demezsiniz dedim ne yapacağımı şaşırdım kaldım valla ne değişik bi ailesinin kavgaya yer ariyorsunuz dedim eşim aldı elimden ne var bunda insanlık etmiş kaç gündür beynimi yiyor orda herkes kavga ediyor huzurları yok annemi bize getirelim diyor sizin yaptığınıza bakın ya valla pes aynı kocan gibi huysuz olmuşsun dedi kapattı ben çok ağladım çok zoruma gitti bu kadar lafı duyacak naptım ben sonra psikolojimiz bozuldu sana öyle demek istemedik diyorlar banane abi senin psikolojin bozuk diye neden ben ağlamak zorundayım ya