0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim haftaya doğacak inşallah şu yazıyı gördüm tırstım yenidoğan bebeği ziyarete gelenler öpmeye çalışır mı acaba? Siz ziyarete gelenlerde neler yaşadınız korona da var zaten insan tırsıyor. ne yapmalıyım ne demeliyim görmemişin çocuğu olmuş muamelesi de istemiyorum kibarca bebeğimi kimse öpmesin demenin bir yolu var mi ilk gebelik yeni de evliyim pek gözü açık dilli bir insan değilim içine kapanık çok narin biriyim gözlerim filan çabuk dolar ne bileyim işte bana bir fikir verin

image

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM YATMAKTAN DERTTEN TEK TEK CEVAP VEREMEDİM DEDİKLERİNİZİ YAPACAM DİREKT SÖYLERİM SAG SALİM DOGAR BEBEGİM İNŞALLAH
-Reklam-
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Ben direk söylemiştim canim bnce söyle bebeğin icin yani 
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Yenidoğan bebek öpülmezz zaten sadece anası hariiiç ☺️☺️☺️ 

Söylersin uyar canım bebetoo senin istersen görmemiş muamelesi yap.
0 oy
(135,868 puan) tarafından
ilk 2 ay ziyaretci kabul etme kimseyi alma eve
0 oy
tarafından
Bende söyledim kaynanam zart zırt opdu ya çocuğum un gözü çapak oldu  
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Tam pandemi başında doğum yaptım bebeğim kuvozde kaldı çıktığında her arayana dedim bebek kendini toparlayana kadar kimseyi kabul etmiyoruz. Annemde kaldım bir süre yengem alt katta oturuyo o geldi birde üstelik cenazeden çıkmış bize uğramış eve girmeden bende bebeği kucağına bile vermedim emiyo dedim uyudu dedim karşımdaki koltuğa otur dedim bana küsmüş kuserse de kussun çok ta tın yani. Hiç çekinme utanma söyle o minicik daha opulmez zaten çok yakın olmayanın kucağına bile verme çok hassas oluyorlar bebekler enfeksiyon kapar zaten hastalıklar almış başını gitmiş 40 çeşit virüs var
0 oy
tarafından
Çat diye derim öpme diye. Hiç kırılacak diye düsünmem eğer o el kadar bebeği öpmenin yanlış olduğunu akıl edemiyorsa. 
0 oy
(122 puan) tarafından
Benim gelen misafirim değil de kaynana kayınpedere anlatamiyordum bunu gelen misafir zaten opmuyor hele ki şu zaman da kimse öpmek istemez sanırım bide dersiniz virüs var falan diye 
0 oy
tarafından
Açık bir şekilde opmemelerini soyliyceksin ne demek görmemiş desinler umrunda olmasın bebeğin sağlığı mi arkandan bu şekilde konuşmaları mi önemli canım 

Drlar bebeği opmememizi söyledi malum hastalık var çocuğun bünyesi kaldırmaz de 
0 oy
(456 puan) tarafından
Benim de dogumum yakında.Şimdiden dedim aileme kesinlikle kimse öpmeyecek.Uzaktan sevin.Covid var şakaya gelmez,çok riskli.Hastalık olmasa bile doğru bulmuyorum bebeklerin herkes tarafından öpülmesini
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Eşim ailesine söyledi bende kendi aileme misafir kabul etmedik kimse öpmedi 18 aylık hala opmezler hastalıktan dolayı kafasını operler hep 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ewet isteyecekler.... Benimki dede oldu. Soyledıgım halde yapanlara çemkirdim
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Öpmeyi yasakladı doktor alerjik de
0 oy
(495 puan) tarafından
Iyce toparlanana kadar aile disi kimseyi alma kaynana annenen gorumce kades gelecek illaki onlara da dersin opmayin hastalik var buyusun toplansin doya doya opun vs gibi
0 oy
tarafından
Emin ol sen onu kaynanadan koru ondan başka kimse gelip sap sup opmez onlar da numara yapar 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ya bende eltimle geçen bi bebk görmesine gittik başka bi kadında vardı orda baktım öptü yenidoğan bebeği bende eltime ddim baksana öptü ya öpülmezki dedim dedi niye öpülmesin öpülür deidm olur mu mikrop kapar hasta olur yazık dedi e zaman sen doğum yapınca öptürmicen mi dedim hayır öptürmicem güldü dedi yooo öpücem sende gör cok sinirlendim neysw zamanı gelince hırçın olcam inaklş yapıcak bişey yok ajjaja
0 oy
tarafından
Vallahi ilk 4 ay eve kimseyi kabul etmedik zaten covid çok yayılmıştı o zamanlar sonradan gelenler de öpmedi zaten bebeği yatağına koyuyordum gelenlerde anlayışlı insanlardı 
tarafından
Ben minik kuşu görsem şapur supur yiyecem
tarafından
Büyüdü artık opebilirsin teyzesi ilk doğduğu zamanlar ben bile kıyamıyordum öpmeye çok minikti ☺
tarafından
Kimse kiymamasi lazım daha minicik onlar
tarafından
Yani ama işte anlayışsız insan çok
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Bizimde enfeksiyon kaptı öpme yasağı geldi evdekiler hepsi isyanda bu konu yüzünden benim hoşuma gitti
0 oy
tarafından
direkt söyle canım lütfen öpmeyin korona da var de hatta biri gelince bebeği odadan çıkarma zaten bebekken uyur hep uyuyor dersin olur biter mantıklı insan da öpmezz yaklaşmaz zaten 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Direk soyle ayrica covit var ziyarete gelseler bile opmesinler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 125 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Serapse (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 430 göst.