0 oy
385 göst.
Aile kategorisinde (262 puan) tarafından
Tayinimiz çıktı ev taşınacak annem ve kayınvalidem gelir bı tane de kız kardeşim gelir kızımla ilgilenmek için. Evi zaten taşıma şirketi taşıyacak eşim bile bı iş yapmayacak. 23 yaşında kaynım var o da gelecek gibi kaynanam kesin getirir. Zaten bı iş yaomayacak rahat rahat evimi yerleştiremiyorum başım hep kapalı çok bunaliyorum hiç rahat edemiyorum ama gelme diyemem ki. Kaynanam da hiç düşünmüyor. Evi taşıyacak falan olsalar gelsin ama boş boş duracak öylece sadece fazlalık ya :( 

6 Cevaplar

0 oy
(7,732 puan) tarafından
Eşinle konuş rahat edemiyor de yalandan boşuna gelmesin yorulmasin yollarda filan de azcik cilve oh iş tamam ikna edersin :))))
(262 puan) tarafından
Kaynanama desem senin kardeşin niye geliyor der ama benim kardeşim iş yapıyor boş durmaya gelmeyecek ki. Yardımcı oluyor. Eşime diyicem olmadı
(7,732 puan) tarafından
Esinje de kız bilirsin sen işini ;))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynana na bile gerek yokki annem geliyor sağolun hallederiz deseydin. Evden eve taşımalar hemen taşıyor zaten. Küçük eşyaları da kolilere doldurcan burçlara basacam bu kadar
(262 puan) tarafından
Ben kendim bile hallederim ama kızım var işte annem bana yardım eder kız kardeşim de bebekle ilgilenir hallederiz ama kaynanam sormadan çıkar gelir. Eltimde tayini çıktığında çağırmadi onu kendi annesiyle halletti ama eşim hemen alınır :(
tarafından
Eşimle sen evi toplardiniz annen çocuğa bakardı olurdu. Valla cnm alınırlar da alinsinlar. Ben istemem taşınırken kaynanam yanımda olsun. Döküntü me fazla esyama laf eder kesin:) kendisi çok düzenli. Rahat edemezdim
(262 puan) tarafından
Valla benimki pasaklı. Benden tertip düzen bekler
0 oy
(282 puan) tarafından
Eğilip kalkıcam yerleştirirken rahat edemem kadın kadına rahat rahat  hallederiz desen eşine
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Millet te ev tasimaya ne merakli izlemeye mi gelecwkler hey Allahim  valla bizimkilerde cok tasindilar ama kardesler olarak kimse kimseye gitmedi tasimaci aldi gotrudu yerlestirdi. Fazla insan olunca is bitmiyor bide
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Sen değil ama eşim diyebilir 
0 oy
(4,913 puan) tarafından
Düzenlerken yardım etsn kaynın cogu isi yaptr, gecıcı bı durum takma o kadar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 553 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 264 göst.