Kızlar bebek pazartesi doğacak demiştim ben ailemin yanında kaliyom annem herşeyi soruyor boğuluyorum mesela akika kesmeyi düşünüyorduk keseriz galiba eşime sorarım dedim(eşim iş başında ilçede ben annemgil yanındayım) nenene de götürün dedi anne keseceğemiz belli değil dedim. Alındı beni tersliyon diyor. Mesela bu pazar eşim gelecekti geleceği saat belirsizdi kaç kere sordu ne zaman gelecek aman dışarı çıkmayın korona var izin veremem vs. Gelme dedim en sonunda eşime. Eşin yanında kalsın doğumda diyor tamam konuştuk kalacak dedim bir saat geçiyor sorun ederse ben kalım diyo anne sorun etmez diyom birkaç kez diyor hep böyle şeyleri. Mesela Bebek isim koyulduktan sonra bir şeyler dağıtılırmis yemek dagitsak kaynanan gil gelir mi diyor ben bunca şeyi NERDEN BİLEYİM sinirden kafayı yicem. Çocuk pazartesi doğacak cumartesi doğsa kardeşin evde olur hem diyor küçük kardeşim ki lise iki okula gidiyor aklı onda sen onunla kal anne ben doğururum tek dedim tamam tamam diyor. Ya çok panikler ben ailem yüzünden anksiyete oldum beş yıl tedavi gördüm geleceği Allah bilir hep bana bilemeyecegim şeyleri soruyorlar evlendim biraz düzeldi bu huyum. buraya geldim yine içim daraldı ben napacam anneme nasıl davranayim alıngan ve çok karışır her şeye ve çok plan yapar bir şeyler olmadan elli tane olan yapar hayal kurup soru sorar kalbini kırmak istemiyorum napim ben ya
1,488,516 soru
24,331,589 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın