0 oy
107 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,471 puan) tarafından
Kızlar evimde 5 tane kedim var. Ama ben sokak kedilerini de besliyorum artık yetişmiyo mamalar zaten ateş pahası her ay 200-300 mamaya gidiyo. Evden de yapmaya başladım artık. Ay hergun hergun ne yapicam ya. Bugünü veriyorum mesela hemen yarın ne vercen diye düşünüyorum. Yarın mesela evde süt var suyla karıştırıp ekmek dogruycam. Bı gün yediklerini ikinci gün yemiyolar. Nolcak benim bu halim kendimi kaybettiğimi düşünüyorum. Akıl verin bana kendimi geri çeksem aç kalırlar geri cekmesem benden çok yiyolar eşimden gizli harcliklarimla alıyorum mamaları. Ama artık bebek olcak ona para harcamak lazım. Bana bi akıl verin ya

10 Cevaplar

0 oy
(14,645 puan) tarafından
Yemeklerden kalmıyor mu canım 
(1,471 puan) tarafından
Fazla simarttigim için dönüp bakmıyor bile benim evdekiler yine ne bulurlarsa da sokaktaki canlar begenmiyo
(14,645 puan) tarafından
Off alışınca çok zor
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kalan yemeklerden koy canim 
(1,471 puan) tarafından
Fazla simarttigim için dönüp bakmıyor bile benim evdekiler yine ne bulurlarsa da sokaktaki canlar begenmiyo
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Benim kapının önüne gelince süt veriyorm ekmek doğrayıp bugünde balık verdim biz yedik kalanı onlara döktüm ne kalırsa veriyoruz yan komşumda öyle
0 oy
tarafından
Bir tane tek vardı arada gelirdi kapıya kar yağdı o da yok gelmiyor artık çok üzülüyorum nereye gitti acaba hep kalan yemekleri ona veriyordum 
0 oy
tarafından
Ben makarna aliyordum ve tavuk kemiği alip haşliyordum o suyu iyice çekiyordu böyle makarnalar diri kalmiyordu severek yiyordu sokak kedileri ama senin verdiğin kediler yemiyorsa birileri salam sosis veriyordur cici boğaz olduklari için yemezler 
0 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin canım
(1,471 puan) tarafından
Amin amin :D
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Ben de yemek artıklarının içine bayat ekmek doğrayıp kedilere veriyorum .Böyle verince telef olmadığını düşünüyorum
0 oy
tarafından
Yemek artıklarıni veriyorum. Aç olunca yiyorlar
0 oy
tarafından
5 tane çok muş yaa
(1,471 puan) tarafından
5 kedi 1 papağan ve kedilerimden biri hamile 4 bebek bekliyoruz
tarafından
Aboooo o evde nasıl bebek büyüyeceksin bunların tüyleri dökülmüyor mu
(1,471 puan) tarafından
Eşim kedi çiftliği kurduk diyip dalga geçiyor benimle:D
(1,471 puan) tarafından
Yılda 2 kez tras ettiriyoruz dökülüyo 2 ayda bı halı yikamacilari zengin ediyoruz :D bakalım bebek olunca nolcak hiç bilmiyorum
tarafından
Gorumcemde 10 tane var 1 saat durdum evinde yemin ediyorum her yerim tüy oldu ağzıma bile girdi ben evde 1 tane anladım ama 1 den fazlası çok benim için
0 oy
(551 puan) tarafından
Camdan besliyoruz dışarda bı kedimiz var her gün belirli saatte gelir peynir et tavuk ne varsa alır gider :)) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2516 (1,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kader2127 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,354 cevap