0 oy
1,470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Doğum yapalı bir ay oldu 40 ım çıkmadı daha eşimle pazar günü kavga ettim. Hiç sebeb yokken o gün bebeğim 9 da uyandı emzirdim beziyle kıyafetiyle uğraştım Ogün de annemgile gidicektik haftalardır dışarı çıkmıyorum çünkü. Eşimde kahvaltı hazırlıyordu çay vardı ocakta içerde telefona bakıyordu bende bebeğin çantasını hazırlıyım diye eşime verdim oda bana emir eder gibi çaya bakmamı söyledi bende ver bebeği dedim ben işim var diye veriyorum o bana emir vererek kızarak konuşuyor belki şuan böyle demem ortada bişey yokmuş gibidir ama o anki tepkisi çok sinir bozucu zaten sütüm yeterli gelmiyor sıkıntıdan.sonra başladı küfür etmeye noldgunu anlamadım bende aldım elinden bebeği kahvaltı yı hazırlayıp getiriyor bana ağır laflar konuşuyor söyleyemiyorum yani. Kendi çağırdı ama laf söyleye söyleye bende ağladkm yemedim sonra kavga büyüdü baya vurdu bile ben üzerine baya gidince dikişlerim var zaten tek baş edemiyorum bebekle gecede bi kaç kez o kalkmıştı uykusuz kaldı ama bende aynı durumdayım ona bunu yansıtıyormuyum. Annemgili aradım annem geldi sonra babamda geldi ama babam içkili grlmiş ve ilk onu savunuyordu birde sonra olayı anlatıyoruz o beni suçluyor yalan söyleme dedim bende bağırdım sonra üzerime yürüdü babamda kızdı baya ona ama o rest çekip gitti yatak odasına bizde çıktık geldik babamgile üç günfüry burdayım pişman olur mu bizi arar mı sizce evde tek başına ve dışarı gitmez hep bizle vakit geçirir evdedir yani. DahA öncede kavgalarda ben adım attığım çok olmuştur çogunluk alttan aldım onumu bekliyor bilmiyorum pişman olmasını istiyorum annemgilde çok zorlanıyorum ablamın çocuguda var imkanlar kısıtlı bebeğimde huzursuz oluyor sesten falan napıcamı şaşırdım

33 Cevaplar

+4 oy
tarafından
İlk başta sen baslatmissin olayı ortada hiç bir sebep yokken bir çaya bakmak bu kadar zor olmamalı . Eşine hak.vermiyorum tabiki ama sende pek haklı sayilmazsin 
-Reklam-
0 oy
(2,560 puan) tarafından
CNM güzel ce ara konuş eşinle ben burdayım EŞİM çocuğum nasıl Diye ilk lafa gir duruma bak  içinden geldiği gibi konuş 
(56 puan) tarafından
Ben alttan almak istemiyorum insan çocugunu görmek istemez mi ya. Ben alttan alırsam bana yine aynılarını yapıcak biliyorum
(2,560 puan) tarafından
CNM  ozamn bekle biraz kaynanan kayın babam kaynım varsa aracı olsun
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Gerçekten yeni doğmuş bebek bakmak çok zor uykusuzluk çok fazla oluyor yorgunluk insanı asabi yapıyor  yanlış okumadiysam sana şiddet uygulamış keşke ikinizde alttan alsaydiniz en çok çocuklara üzülüyorum 
0 oy
(426 puan) tarafından
Elbette pisman olur ama bu kisilikteki adamlar ay i seyi tekrar tekrar yapar taaki sen kalici olarak ondan kurtulana kadar sabret bbegin icin olan imkani iyilestirmeye bak simdi bu durumda oraya gitsen senn icinde bebegin icinde iyi olmaz az daha sk disini derim ben
(56 puan) tarafından
Dişimi sıkmak istiyorum bebeğim de gaz sorununda var ailemin imkanları kısıtlı zorlanıyorum çok. Ama ben adım atmıcam asla
(426 puan) tarafından
Atma ezdirme kendni basi nasil giderse sonrasi oyle gider az daha sabret emin ol bylesi daha saglikli olacak
(56 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Sana vurdu mu 
(56 puan) tarafından
Evet vurdu
tarafından
Öyle herifi bırak o zaman bir kere el kaldıran bı daha yapar eli kırılır inşallah
tarafından
Ne olursa olsun sana vurmamasi gerekiyordu kızdı mi çıksın dışarıya hava gelip gelsin sonuçda sende lohusasin ağrın oluyo sizin oluyo seni anlamak yerine vurmak ne demek ya
0 oy
(417 puan) tarafından
Bence evine dön bacım.. ana baba bir yere kadar. Yuvandır, kocandır o.. Onu da anlamaya çalış

Sana haksızlık edildiyse de boş ver sen etme, güçlü ol, son derece merhametli ol. 

Öylesi daha çok yakışır sana. 
(56 puan) tarafından
Kusura bakma hepsini okumadım yorumun zaten şu aralar kafam çok karışık detaylı bakmamışım canım ağzı olan konuşuyor işte ben sadcee sıkıntımı paylaşmak istedim aslında yazarken ortada bişey yokmuş gibi görünebilir ama öyle olmuyor olay sırasında
tarafından
Yani bende diyorum kendi kendime ben ne yazdım da bu kadın bana böyle diyor diye çünkü ben seni savundum bı Tokat bile atsa devamı geliyo  ben hiçbir kadının zarar görmesini istemem şahsen
(56 puan) tarafından
Çok sağol canım diyorum ya yorumların hepsini okumadım yanlış anlamışım yazdığını. İnsan yaşadığı sürece hayatta çoğu şeyi görüyor. Ben üzerine çok gittiğim için vurdu aslında yoksa direk kendi gelip vurmaz hiç
tarafından
Sen üstüne gitsen bile çıkıp bı hava alıp gelebilirdi bende eşimle çok kavga ettim saçma sapan sebeblerden ama Allah'a şükür bı kere vurmadı hep disari çıktı sakinleşti geldi öyle konuştu benimle
(56 puan) tarafından
Başka odaya gitti arkasından gittim çünkü çok ağır konuştu. Dayanamadım. Haklısın ne olursa olsun vurmasını gerektirmiyor
0 oy
tarafından
Böyle seyler için düzenini bozma canm sen de belli ki farkıdnasın pek nüyütülcek bişi yok ikiniz de gergindiniz galiba ara rahat edemedik de eşin de çocugy özlemiştir alır heralde 
0 oy
(402 puan) tarafından
Bostan yere kavga etmissiniz canim daha önce de paylaşım yapmistin okumustum yani cok gerksiz olmus ikinizde yorgun halsiz olabilrsiniz esinin sana küfür etmesine yada vurmasina gerk yoktu cok yanlış bence alttan alip sen adim atma o hatasini anlasin daha yeni doğum yapmissin yaptigina bak birak biraz burnu sürtsun illa arar 
(56 puan) tarafından
Valla canım öyle gelip özür falan dilemedi arada gelip bi iki laf atıyor işte yemek hazırlamış bi o aynen canım hsyırlısı
(402 puan) tarafından
Hic kötü bsy deme kaale alma
(56 puan) tarafından
Kaleye almıyorum ama illa gelip birşeyler diyor bende demek zorunda kalıyorum mecbur
(402 puan) tarafından
Yapacak birşey yok canım o kadar da olur ev icinde
(56 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Çokta büyük bir konu yokmuş aslında ama aranızda halledebikirsinz diye düşünüyorum ben canm umarım çözersiniz ya cidden zordur bu hâlde insan evinde olmak ister 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Keskin sirke küpüne zarardır canım öyle birden celallenip pire için yorgan yakmışsın ama şimdi sakın arama gözünde ki değerini kaybedersin bidaha böyle birşy yaşanırsa amaan gidip geliyor der önemsemez bırak biraz sakinleşsin o arar gelir alır seni acele etme 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Ufak sorunlari ailenize yansitman yanlış madem çocuğa bakiyor yardim ediyor hep evde cayin altını kapat demesiyle sinir olman yanlış 
(56 puan) tarafından
Kimsem yok napıcaktım ki bebeğe şu halimle tek olmuyor kırkım çıkmadı daha elimden geldiğince yapıyorum ama desteğe ihtiyacım var zor zamanlar geçiriyorum
0 oy
(6,857 puan) tarafından
İnan ilk zamanlar bizde hep kavga dövüş oluyordu zamanla alışırsın Cnm. Düzelir inşallah bebek ikinizin hayatında bı anda girdi düzen hayat beklentileri değişti inan bana zamana ihtiyacınız var ikinizde sakin davranmalsnz inşallah herşey yoluna girer
(56 puan) tarafından
Aynen canım bi anda bebeğin gelmesi bizi alt üst etti gerginlik ben lohusalıktan çıkamadım daha zaten acılarım yorgunluklarım uykusuzlugum
(6,857 puan) tarafından
Ah bizi görseydin eşim çok desteğini görmedm hep kavga o bu şu felan zamanla geçiyor Cnm düzen rayına oturuyor merkezi nokta bebeğiniz oluyo az zaman verin inan bana hepimiz aynı yoldan geçtik halada oluyo. Ekonomik sıkıntı etraf baskısı herşeyden nem kalıyoruz sabret
(56 puan) tarafından
İnşallah dediğin gbi geçer canım inşallah
0 oy
(277 puan) tarafından
Yani anladığım kadarıyla ortaya aileleride katacak kadar önemli  bi kavga yok keşke aileni dahil etmeseydin . Esin gene gece kalkmış kahvaltıyı hazirlamaya çalışmış falan biraz daha sakin olabilirdin.  Ilk adımı atmak istemiyorsanda bekle belki arar en iyi sen tanırsın.
(56 puan) tarafından
Ya yardım ediyor etmiyor demiyorum ama yaptıgı küfürleri söylesem ne demek istediğimi anlarsınız zoruma gitti şu lohusa halimle ya bebeğine yardım etmek anormal bi durum değil ya ben dikişin var tabiki yapıcak bunları kimim var başka ailem sorunlu zaten
0 oy
(906 puan) tarafından
Ahh be vuzelim bebek yeni uyumqz ikinizde yorgunsunuz gerginsiniz aslinda ortada bir sey yok, herkea gergin yeni elemanla yasamak ona alismak zaman aliyor her cift bu asamadan geciyor , keske kavganiza aielenizi dahil etmeseydiniz en cok kizdigim sey, iki gun sonra bafisisrsin ama annen baban kotu olur bundan sonra esin seni affeder ama aileni affedemez, ailen de esine karsi icinde hep bir suphe kalir bu tarz seyleri gercekten bosanmak gibi niyetiniz yoksa ailenize yansitmayin ya , sizin yasiniz kucuk sanirjm
0 oy
tarafından
2 gün öncede bu postu açmıştın ve o gün şiddet olayını yazmamıştın. Şimdi ortada kavga edilecek bir konu bile yokken şiddet durumu olmuş üstelik lohusa dikişli bir kadına karşı ve sen pişman olmasını bekliyor musun gerçekten bu kişinin? Olmaz pişman olmuş gibi yapar sadece..
(56 puan) tarafından
Evet yazmamıştım ama var şiddet pişman olmasını bekliyorum çünkü ailemin yanına gelsem bu durumda daha zorlanıyorum şuan bile öyleyim çünkü benim ablam kızıyla zaten ailemin evinde veşartlar zor mecburum
0 oy
(11,631 puan) tarafından
Tartışanıza aileni sokman büyük yanlış 
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Keşke alttan alabilseydin. Aslında kötü bir şey dememiş. Kahvaltı bile hazırlamış. Gerçekten çok zor bebekle ilgilenmek. İkinizinde gergin olması çok normal ama idare etmeniz lazım. İşin içine şiddet girmeden çözmeliydiniz. Şiddet olayları farklı bir noktaya taşıyor .... :(( Üzüldüm sizin adınıza çok ufak bir şey çok büyümüş iz bırakmış 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ah kuzum ya baksaydın ne var bir çaya bakmakta  bak sebepsiz  huzurunuz bozulmus  böyle küçücük konularda aileleri araya sokmayin eşinin sana vurması da hiç doğru değil
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Canım  sende çok fevri davranmissin sanki
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Yaşiniź 15 falan herhalde. Benim 7 yaş oglum bize kizinca odayi terk ediyor, 15 yaşta evi evi terk ediyor sanirim.... neden gittin sen? Çay içmeyin ozaman. Ondan niye bekliyosun ki pismanligi. Sen pisman ol sen git. Hepimiz geriliyoruz, bazen hepimiz birseylere bahane bulup bile tartisiyoruz ama boyle hemen gitmek bana sacma geliyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 852 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 720 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 452 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (113 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 536 göst.

411,878 soru

12,399,262 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...