Tabiki kayinvalde sorunu cildircam ağzı çok pis nerde nasıl davranacağını bilmez çenesi desen maşallah ya kızlar ben günahtan korkuyorum bunu yazmamak için çok diretrim ama kafayı yicem artık anlatmam lazım birilerine bı kızım var 7 aylık kaynana ile altlı ustluyuz bugün elektrik gitti oda biyere gitmiş zile basmış durmuş bende sonradan sesini duydum cazgir gibi bagiriyo gittim kapıyı açtım açar acmaz valla baslicem sanada banada diyo k.pederde üst katta noldu dedim şaşırdım kapıyı niye acmiyonuz ariyom acmiyon dedi bende ne araması ne kapısı diyosn sen elektirik mi var dedim zil çalacak calmadiginida mi farketmedin a....m...na koydum zilin diyo ya bir kadın bunu diyo zaten ağzı çok pis nefret ediyorum yanımda büyük var küçük var erkek var kadın var demek küfürlü konuşur çok uyardık anlamiyo ben bunun yanında nasıl kız evladı buyutcem bunları normal sanacak yavrum mahallede kimse onla bişey yapmak biyere gitmek istmeiyo çenesinin sınırı yok hep beni çağırırlar ona demezler kalp kırar fark etmez bende asla laf edemem susar kalırım napucam ben akıl verin ya