+1 oy
987 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
İçim içimi yiyor vicdan azabı gibi bisey oldu sanki kötü hissediyorum kızlar eşimin yanında çalıştığı adam biriyle konuşurken eşim görmüş sonra adam anlatmış demiş beni çağırıyor ben gitmiyorum duyulur rezil olurum filan demiş adam evli kadınsa yeni boşanmış tanıyorum çocuğu yok açılmış tipine bakılırsa erkeği yoldan çıkaracak bi tipi var o***** insta hesabını buldum kıza mı yazsam yoksa o adamın eşine mı söylesem kocan böyle böyle biriyle konuşuyor mu desem ah gerçekten hayretler içerisindeyim kıza çok şaşırdım evli bi erkeği neden ister yani sonuçta insan hemcinsine nasıl böyle bi yanlış yapar anlayamıyorum bi diyorum kıza yazayım ağzıma geleni söyliyim sonra diyorum başıma bela olur ortaya çıkar diye korkuyorum lütfen akıl verin kızlar 

32 Cevaplar

+16 oy
(129,283 puan) tarafından
neden erkege inaniyosunda kadina heme o..... diyosun erkegi yoldan cikaracak tipi var diyosun bu tip olaylarda neden hep erkekler masum neden heo kadinlar o... oluyo  olayi tek tarafli dinleyip kadina direk o... diyip adamin esinemi yazim demek ne kadar adil
(3,329 puan) tarafından
Baby boy +++ ikisi de birbirinden beter. Kadın evli adamla konuşuyorsa zaten kötü erkekte hani diyorsun ya boşanmış kadin diye. Fırsatını beklemiş fırsatçı peze.venk
(469 puan) tarafından
Kullandığınız kelime hiç hoş değil nidamsenam pekii kadın öyle diyelim adamın barlarda meyhaneler de ne isi var o zaman
(717 puan) tarafından
Evet ya post sahibide nidamsena da haklı kadın o.. Önde gideni nede olsa erkeği baştan çıkartan şeytan varlık sadece kadındır erkek her zaman masumdur saftır kandırmıştır kadın kuyruk sallamıstır cezbetmiştir o saatte orda ne işi vardır iş atmıştır yoksa erkek her zaman masumdur oros... Önde gideni her zaman kadındır (!)... Şeytan diyor şöyle ottan boktan şeylerde kadını suçlayıp erkeği masum gösteren aklı kıt kadınlara kocaları için beddua ette aklı başına gelir diye zorla insanın ağzını bozduruyorsunuz
(2,201 puan) tarafından
Beddua etmemize gerek yok. Allah insanı iddiasından vurur. Kimsenin ettiği hakaret de küfür de yerde kalmaz. Gezer gelir önüne düşer.
(717 puan) tarafından
Çıldırıyorum şöyle kadınları görünce ya.. Dayak şiddet olunca hepsi kadın hakkı kadına şiddet diye bas bas bağırıp kadınlardan destek isterler ama iş erkek savunmaya gelince anında hemcinsleri kötüdür
-Reklam-
+4 oy
(795 puan) tarafından
Ben.karismam vallahi herkes iyi olur sen kötü olursun merak etme Allah elbet onun karşısına çıkarır oda hesabını sorar 
+2 oy
(1,948 puan) tarafından
Hic karismazdim yerinde olsam. Bana ne ki yani..
+2 oy
(103 puan) tarafından
Eşin konuşsun adamla zaten adamda eşime demiş işte duyulursa rezil olurum diye böyle birşeyin hem bu dünyada hem öteki dünyada sonu rezillktir diyip konuşsun adamla
+2 oy
(261 puan) tarafından
Karışma bacım bence hiç 
+1 oy
(81 puan) tarafından
Post yukarı 
+1 oy
(168 puan) tarafından
Hiç te karışmam doğrusu banane kım kımı sevmıs kım kımı napmıs yarın sen kotu Olcan 
+1 oy
(724 puan) tarafından
Çok konuşmak istiyosan adamla konus sen nasıl bı s.erefsizsin de. Yok gitmek istemiyomus bilmem ne. Karısını sevse zaten o....  dedigin kadının adını bile duymazdiniz
+1 oy
(330 puan) tarafından
En iyisi hiç karışma bizzat başıma geldi 0vey annemin mesajlarını yakaladım 2 yaşındaki kardeşim bildigim çocukta başkasından çıktı ve kadın allem etti kallem etti babamı kandırdı bizden uzaklaştırdı babamı da üstelik
+1 oy
(140 puan) tarafından
Aynı bir olay yaşadım söyledim kadın kocasına inandı yok öyle bir şey dedi adam kadında yuvamı kiskaniyorsun dedi nerdeyse gözümün kocasinda olduğunu soylicekti konuşmayı bıraktım kadın herşeyi bildi ogrendi oturdu sustu 
+1 oy
(2,067 puan) tarafından
Artık evli erkekler cazip geliyor çünkü işi gücü yerinde oluyor bekara bakan yok iş yok güç yok parası yok 
(81 puan) tarafından
O kadar  haklısın ki gerçekten öyle demi Bu adam zaten durumu gayet iyi esnaflar
(1,057 puan) tarafından
Ben de böyle düşünüyorum
(2,067 puan) tarafından
Maalesef öyle...az paralı gördülermi kapıyorlar kadınlar az değil hem cinsim ama malesef bu konuda acımasızca olcam
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Eskiler atlar tepisir.olan kurbagalara olur der.hic karışma 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Karismazdim herhalde, ama yazacaksanda kadina fake hesaptan yazardim, basina bela alma. Iliskinizi biliyorum eger sonlandirmazsan butun sulalene ulasaacagim gibi birsey derdim herhalde 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Seni ilgilendiren bir durum yok bu dediğimi muhtemelen yanlış anlayacaksın ama gerçekten öyle o kadar farklı sonuçlar olabilir ki kabak senin başına patlayabilir o yuvayı ayakta tutmak için çaba göstermesi gereken kişi i adam ihanet ediyorsa da karısının ayrılması lazım ama senin dediğin aşamada yapılacak hiç bir şey yok adam ve diğer kadın iftira diyebilir senin yuvanı eşinin işini kötü etkileyebilir karısı öğrenip hiç bir şey yapmayabilir bu durumda sen sadece suyu bulandırıp huzur kaçıran biri olursun. Rabbim aldatan ihanet eden herkesi açığa çıkarsın inşallah 
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Hiç karışma derim bazı kadınlar kocam yapmaz der seni suçlar bide hiç karışma kadınla bir samimiyetin yoksa

0 oy
(4,173 puan) tarafından

Şimdi hayatta herkesin bir karar mekanizması var ve bunlarin sonuclarina gore yasdaklari yada yasayacaklari bir senaryo var.O aile bu durumu yasacaksa şimdi sen kontrol eder önüne geçersin ama bu durum onların önüne tekrar öyle yada böyle gelir kişi değişir konu değişmez.Taki bu sınav yada deneyim sonuçlanan kadar bunu sakın unutma çünkü eski ben mesela anında bu duruma müdahale eder yılanın başı küçükken ezmeyi dusunenlerdendim zaman geçtikçe hayat bana bu durumun böyle olmadığını anlayacağım dilde öğretti.o dönem büyük bir keyifle haz duygusu ile engellediğim hatta iyilik yaptığımı düşündüğüm  şeylerin nasıl da evrilip geri önümuze geldiğini deneyimledim.Bu kısım kendime çıkardığım bir hayat dersiydi seninle paylaşmak istedim.

Adam elalemi dusunuyor kendi büyüttugu yetiştirdiği köklerini değil (yani bir kişi birsey olmaz oğlum nerden duyulacak dese gaza gelme ihtimali var bu bir senaryo )

Zaten sende o potansiyeli gördüğün için tetikleniyorsun müdahil olmak istiyorsun .

Not :(Esin onun için bir uyaran olarak farketti ve ilk sinyali çaktı hayat o adama mesaj veriyor yaparsan ne olur yapmazsan ne olur aşamasında  işte sizin rolunuz bu kadar bu noktadan sonra onlar kendilerine ailelerine uygun gördüğü değeri biçip önlerindeki olumlu yada olumsuz senaryoyu sececekler)

Sen müdahale edersen adama seçme şansı bırakmayacaksın ama o belki 2 yıl belki 10 yıl sonra benzer bir durum yine önüne gelecek.

Tabi kadınından hayatı zora girecek birseyleri 30 lu yaşlarda yaşamak farklı 40 yaşlarda yaşamak farklı geçen onca süre verilen emek hersey artacak iyiliğin belki zarar verecek bilemezsin.Bazen kişilerin hayatındaki büyük olabilecek olaylara pek karışamamak gerekiyor ne olması gerekiyorsa o oluyor.

En iyi ihtimalle  adam o hataya belkide hiç düşünmeyecek ama sen bir kor ateş atmış olacaksın evlerine...

O yüzden iyi düşün derim ben yukarıda yazdıklarım bir senaryo farklı şeylerde olabilir birer örnek gibi düşünebilirsin.. 
(81 puan) tarafından
Ne kadar güzel anlamışsınız gerçekten hayran kaldım tebrikler
0 oy
(2,168 puan) tarafından
İyide sanane ki 

Sen niye karışıyorsun 

..

Eşini de uzak tut o adamdan üstelik 
(81 puan) tarafından
Beraber çalışıyorlar ya ******** benimki bi de yoldan çıkaracak
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Seni ilgilendiren bi konu yok sana düşmez sen zarrlı çıkarsın demedi deme
(4,091 puan) tarafından
Bende bilmiyorum hepsini ama susuyorum sonuçta bir şey olduğunda arada sen kalacaksın
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Kadın o... Erkekte tam k... Serefsizdir istemiyorsa terslesin engel atsın gitsin ikiside birbirine kuyruk salıyor sonra o onu suçlar diğeri de onu olan yazık adamın eşi cocuklarina
(81 puan) tarafından
Katılıyorum size
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Karışmamani tavsiye ederim ayrıca adam da çok masum gelmedi bana istemiyorsa verir ağzının payını adamın da gönlü var hatta belki adam sirnaşiyordur
(81 puan) tarafından
Adamda da var çünkü duyulur eder demiş ******** ben evliyim işim olmaz demek yerine

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 474 göst.
0 oy
15 cevap 1,032 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yorgun bir anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 755 göst.

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...