Hiç karışma derim bazı kadınlar kocam yapmaz der seni suçlar bide hiç karışma kadınla bir samimiyetin yoksa
Şimdi hayatta herkesin bir karar mekanizması var ve bunlarin sonuclarina gore yasdaklari yada yasayacaklari bir senaryo var.O aile bu durumu yasacaksa şimdi sen kontrol eder önüne geçersin ama bu durum onların önüne tekrar öyle yada böyle gelir kişi değişir konu değişmez.Taki bu sınav yada deneyim sonuçlanan kadar bunu sakın unutma çünkü eski ben mesela anında bu duruma müdahale eder yılanın başı küçükken ezmeyi dusunenlerdendim zaman geçtikçe hayat bana bu durumun böyle olmadığını anlayacağım dilde öğretti.o dönem büyük bir keyifle haz duygusu ile engellediğim hatta iyilik yaptığımı düşündüğüm şeylerin nasıl da evrilip geri önümuze geldiğini deneyimledim.Bu kısım kendime çıkardığım bir hayat dersiydi seninle paylaşmak istedim. Adam elalemi dusunuyor kendi büyüttugu yetiştirdiği köklerini değil (yani bir kişi birsey olmaz oğlum nerden duyulacak dese gaza gelme ihtimali var bu bir senaryo ) Zaten sende o potansiyeli gördüğün için tetikleniyorsun müdahil olmak istiyorsun . Not Esin onun için bir uyaran olarak farketti ve ilk sinyali çaktı hayat o adama mesaj veriyor yaparsan ne olur yapmazsan ne olur aşamasında işte sizin rolunuz bu kadar bu noktadan sonra onlar kendilerine ailelerine uygun gördüğü değeri biçip önlerindeki olumlu yada olumsuz senaryoyu sececekler) Sen müdahale edersen adama seçme şansı bırakmayacaksın ama o belki 2 yıl belki 10 yıl sonra benzer bir durum yine önüne gelecek. Tabi kadınından hayatı zora girecek birseyleri 30 lu yaşlarda yaşamak farklı 40 yaşlarda yaşamak farklı geçen onca süre verilen emek hersey artacak iyiliğin belki zarar verecek bilemezsin.Bazen kişilerin hayatındaki büyük olabilecek olaylara pek karışamamak gerekiyor ne olması gerekiyorsa o oluyor. En iyi ihtimalle adam o hataya belkide hiç düşünmeyecek ama sen bir kor ateş atmış olacaksın evlerine...
408,335 soru
12,267,529 cevap
37,506 kullanıcı