0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (2,507 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar üç buçuk aylık bebeğim var 12-1 arası uyuyor sabah 9-10 gibi kalkıyor gece zaten geç uyuduğu için bende kaldırmiyorum hiç en son 12 de besleniyor ben kaldırmazsamda kendi asla kalkmaz sizin bebekleriniz nasıl gece besliyor musunuz ve sizce ben ne yapayım bı sorun olurmu sizce kaldırmaya mi başlayım fikirleriniz varsa bekliyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Karnı acıktığı zaman kendisi uyanmıyor mu. Zaten karnı acıksa 3 buçuk aylık bebek kendisi uyanır ağlar canım bak benim bebeğim 1 ay 27 günlük saat 2 de uykuya daldı birazdan uyanır emmeye 6 ya doğru oda acıkınca uyanır acıkmıyodur doyuyodur
(2,507 puan) tarafından
Benimde o zamanlar öyleydi zaten uyanmasa bile alirdim bende.
Artık bı tık büyüdü kendi isterse ağlar diye bekledim bende ama maşallah yattığı gibi kalkıyor zaten geç uyuyor 12-1 arası bende o yüzden kaldırmiyordum kendide kalkmiyor tabi
(1,615 puan) tarafından
Maşallah. Kendisi uyanmıyorsa doyuyodur korkma yoksa uyanır
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Benimki 3 aylık gece 2 ya da e kez uyanır gazdan dolayı saatlerce uyumadigi 6-7 saat hiç uyanmaz bende ellemem
0 oy
(9 puan) tarafından
Bebeğim 3.5 aylık bizimde rutinimiz sizin gibi 12.30 da emip sabah 8 ya da 9 a kadar kesintisiz uyuyor. Doktorumuz normal olduğunu acıkınca zaten kendisinin uyandığını söylemişti.
0 oy
(662 puan) tarafından
Ararsın bu günleri bırak yatsın çocuk açıksa kalkar bak 15 ayligiz hala ayakta uyucakta gorucem valla bayilicam uykusuluktan bölme uykusunu kendi kalkar
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Iyy benimki gece de 2 kez mamasını içer ona da daha mamayı hazır edene kadar ortalığı yıkar. Bir gece 3 te birde sabah 7 de acıkır. 
tarafından
Benim kızla aynı :D bu kesintisiz uyuyanlara hep ozenmisimdir :)
(3,548 puan) tarafından
Benım 2 de kız var onlar da kesintisiz uyurdu canım.. Kızlarım beni hiç üzmedi de ah bu oğlan yokmu. Erkek olacak birde çook nazlı.. Dün gece uykusunda hapsurdu. Kendi hapsuruk sesine korktu. Nasıl ağlıyor. Bu korku meselesini taktı bende ne yapcam bilmiyorum. Basında kuran var Cevşen var.
tarafından
Hahaha benim kızda kendi osuruk sesine korkuyor 4 aylık. İlk kızımdan bin kat daha uslu ama gece uyanması bitmedi henüz ☺️
0 oy
(3,146 puan) tarafından
17 aylık bıraksam sabaha kadar yapışık durur
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Masallah canm herkesr syleme bak.nazar olur.bnmki dun 12 de uyudu snra 1 gbi kalkti geri 2 gbi uyudu ve sabaha kadr en az 5 kere kalkti.dusun.uyu keyfine bak.bir hastalansa huy degsiiyor zaten tadini cikar
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Keşke yazmayaydin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
23 Şubat 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,126 soru

23,756,620 cevap

315,205 kullanıcı

...