+1 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ek gidaya gectigimizden beri kabizligi var zeytinyag kattigim zaman yemiyo ayriyetten de iciremiyorum zaten bu ara istah yok denecek kadar az agzina kaşık götürsem püskürtüyo aclik suresini uzatiyorum yok yine hic bisey yediremiyorum. 2 gundur yapmadi asiri huysuzlugu vardi bu saat oldu hala uyumadi. Ikiniyo ama yapamiyo diye ben de bezini actim poposuna masaj yapip yardim etmeye calistim. Taş gibi yapti pesinden kan geldi ay cok kotu oldum yapabilirim boyle bi durumda

12 Cevaplar

0 oy
(10,484 puan) tarafından
Hastaneye gidin kabızlık için probiyotik verirler. Birde sıvı alımını arttırın
tarafından
Sadece beni emiyo bu aralar. Suyu zaten en basindan beri iciremiyorum neler neler yaptim yok icmiyo
-Reklam-
0 oy
(135,552 puan) tarafından
acile git bi baci
tarafından
Daha yeni uyudu canm yarın olsun devam ederse hemen gotururum
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Enteregermino kids al probiyotik çok iyi
tarafından
11 aylik kullanabilir miyim
(4,902 puan) tarafından
2 yaş ve üzeri öneriliyor eczaneye doktora fln sor alırken
tarafından
Tm canm sagol
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Suyu bol içirmeye çalış canım.  Acile de git bi

tarafından
Su hic icmiyo ne denediysem asla iciremedim zaten bu aralar sadece beni emiyo diyebilirim istah 0
0 oy
(65 puan) tarafından
Probiyotik yogurt yedirmeyi dene, ya da kefir icir insallah iyi gelir. Kuru kayisiyida suda haslayip blendirdan geçirip püre gibi verebilirsin. 
0 oy
tarafından
Afedersiniz ama poposunun deliğine biraz zeytinyağı sürün ve kulak copuyle biraz ittirin çok fazla değil ucu sadece yaparken zorlanmasin kolay çıksın . Belki çatlak oluşmuş olabilir
(2,679 puan) tarafından
Bnde bu yontemi kullanmistim bir kere faydasini gördüm aninda raharladi cocugum valla
0 oy
(8 puan) tarafından
Cnm bnmki de kabız di pırasa verdim iki üç gün sonra armut kendine geldi bunlar kabız yapmaz rahatlatır 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Biogaia damla öneririm. Onun harici doktor duphalac şurup verir. 
0 oy
(195 puan) tarafından
Benim bebeğime soda damlatim ağzına zaten çokta seviyordu ve bide metsil hergun bı damla hiç kabız olmuyordu soda dediğim maden suyu
0 oy
(310 puan) tarafından
Bizdede vardı kabizliktan makat çatlağı olmuştu yavrum
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Böyle durumlar için doktorunuza söyleyin fitil yazsın. Ikınmaktan zorlanıyor. O an bir fitil ile rahatlıyor. Benim bebeğimde de oldu. Zorlandığı için zedeledi. Üç tane krem yazdı. 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çatlak olmuştur kızım öyle olmuştu Birtane ilaç verdi bize canım o iyi geldi bir kaşık içirdi her gün sabh aç karına yada manasına koyup verdim bizim çözüm o oldu bide doktora git krem veriyor pop çatlağı çok can yakar ben bile dayanamam o yavrum çok acıyor canı ondan uyuyamaz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,669 cevap

43,383 kullanıcı

Kategoriler

...