0 oy
1,119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
kizlar gunaydin,

esimin ailesini artik hic sevmiyorum nefret ediyorum. 

Annesi gercekten tam bir deli. kafasi surekli kotuluge calisiyor. ne bulsam da küssem modunda. gelir elestirir kamyon laf soyler gider. buna kendisi dobralik der. arkamdan neler neler diyor ben ve ailem hakkinda. babasi olacak ne hal hatir sorar karisinin kuklasi gibi. kardesi olacak abisine bile abi demez burnundan kil aldirmaz asla. universiteyi kazandi sevdigi pastalardan yaptm yesin diye kendi kardesimden ayirt etmedim bir tesekkur bile etmedi. anasi da varsa yoksa bunu tutar. hep buna yapar benim esime küser aylarca diger oglunu savunur. kardesleri de birbirine dusman eden yine kendisi. aileler arasinda bu kadin herkesle küs. kendi bacisiyla bile. neyse ben baslarda cok denedim sevmeyi ama bunlar yuzune gulup arkandan dunyalari cevirenlermis. ben yoruldum kizlar artik nefret ediyorum. gormek bile istemiyorum. kaynanasini seven gelinini seven kisilere oyle imreniyorum ki inanin sevgi dolu biriyimdir ama beni bile boyle yaptilar. anlatsam uzar cok ama ozeti artik sevgim bitti. saygi elbette var ama onun bana yok. bu insanlarin ne saygisi var ne sevgisi ne merhameti. biraz icimi dokmek istedim hakkinizi helal edin..onceki postumdan gorursunuz esime de kirildim oyle sabah sabah icimden gecenleri yazdim..  

8 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından

En İyi Cevap
Sen onların karaktersizliğini neden üzerine yük ediyorsun..bırak ne yaparlarsa yapsınlar, sen madem hiç bir koşulda yaranamıyorsun eşinin ailesi olarak saygı duymaya devam et..kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..eşin de biliyordur ailesini ama birşey desen sen kötü olursun..nefret bile bir duygudur, insana yüktür..nefret bile etme..kendine bak, sana iyi gelen insanlarla ol..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birak bunu kocan dusunsun illa gelin kaynanayi kaynana gelini sevmek zorunda degil baktin saygi duymuyomu elestiriyomu senin laflarinda yaptiklarinda umrumda degil der kapaini kapatirsin gerisini o dusunsun
(513 puan) tarafından
valla canim cok haklisin yaaa
tarafından
Ya dunya bu tarz seyleri kafaya takacak kadar onemli degil hele de oyke insanlarinin hic bi onemi yok inan kalbini bu tarz duygularla kirletme hic bi duygu besleme nötr ol onlara karsi
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Sevmeyeblrsn sevilmeyi de bekleme canm çok takma böyle nefret ediyorum dediğin birileri kafana takma stres yapma sana yazık canına yazik bazı insanları değiştiremezsin bak sana değil herkese boylelermis
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım kimse eminim kaynana delisi değildir. Ama eşimizin hattına sevgisine hürmetimizi güler yüzümüzü eksik etmiyoruz. Evin ayrı ise bu kadar dert edecek birşey yok. Ama siz hayatı paylaşıyorsunuz bu kadar nefret iyi değil. Ömrün boyunca o aile senin de ailen. Nasıl ki annene babana muamele ediyorsun onlara da öyle et. Sen yap da gerisini Allah a bırak. 
0 oy
tarafından
Zaten kaynanasini seven gelin çok az kaynanalar birturlu sevilmiyor
tarafından
Yoo ben seviyorum kaynanamı :D
(513 puan) tarafından
valla sevmeyi cok isterdim cnm ya.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ya zaten herkesle küsmüş. Herkesle kus olan birinin senle.iyi olması mümkün değil zaten . Olmuyorsa uzatma.
0 oy
tarafından
O nasıl davranıyorsa sen de aynı şekilde davran pasif olma
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım ben kayananamin bazı yaptiklari yüzünden eşimle bosanacaktik hamileydim birde. Nerdeyse onlar yüzünden hergun kavga ediyorduk. Soğuyorduk birbirimizden birde biz daha 3 senelik evliyiz. Sonra oturdum düşündüm dedimki ben veya 3sim niye gidiyor bu evden niye hep eşim arada kalıyor yazık ona da bana da doğacak olan çocuğa dedim. Kaynanam gelmesin dedim. Kaynanamla olan kavgalarimizi eşime yansitmadan yapmaya başladım. O bana sayarsa bende ona sayarım ama eşime de derim. Saymak kelimeside yanlış anlaşılmasın küfür vesaire değil laf sokma anlamında. Kaynanam yaparım ederim der birşeyde yapmaz. Bende artık bunu anladım. Anne şunu yapacaktn hadi yap bunu alacaktım ya hadi al der üstüne giderim yaptirirm. Gelir gideriz biririmize ama eski samimiyette yok. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 728 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 561 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 729 göst.
+2 oy
20 cevap 1,509 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu

413,999 soru

12,460,430 cevap

46,692 kullanıcı

Kategoriler

...