Aynısını bi arkadaşım bana öyle söyledi senin kızın olmaz dedi kızıma hamileyken rüyamda gördüm birkaç gün sonrada hamile olduğumu gördüm herkese kızım olacak hissediyorum dedim eşim bile inanmıyordu yine oğlumuz olacak diye düşünüyordu bi arkadaşımla bir ay arayla hamileydik benim haftam öndeydi o benim kızım olduğu 12. Haftada belliydi ama doktorum inatla söylemedi ileriki haftalarda söylerim dedi özele gittim herşeyi belli ortası boş ama o doktorda 16 17 de net belli olur dedi yani inatla iki doktorda söylemedi neyse hamile olan arkadaşıma 11. Haftada %80 kız demişti doktoru ama ben onun oğlu olduğunu gördüm rüyamda hep hatta ben bimden pembe tarak almıştı bana şey demişti sen onu benim kızıma verirsin bende senin oğlun olursa ona hediye alırım dedi bnde birsey demedim belli olsun ona göre veririm dedim derken benim 17. Haftada Özelde kız olacağı belli oldu arkadaşımında 16. Haftada oğlan olacağı belli oldu arkadaşım bana kız diye diye sonunda kız oldu dedi evet kızım olsun istedim ama hep hayırlısı hakkımızda neyse o dedim annenin hissettiği çıkıyor eşim bile herkes erkek olacak diye düşündüğü için o da öyle düşünüyordu duyunca inanamadı çok sevindi o yüzden kimsenin dediğine bakma hayırlısı sağlıklısi olsun de geç
1,489,744 soru
24,348,235 cevap
346,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın