0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sezeryanla doğdu 38 haftada ama acemi anneyim çok ağlıyor bir saate bir emzir dediler hastsnede esimleyim bişe olur korkusuna uyuyamiyom yüzünde kırmızı lekeler oluşmaya başladı dilini dışına çıkarılıyor hep niye :'(

18 Cevaplar

+1 oy
(7,443 puan) tarafından
Saati bekleme kuzum her istediğinde ver her emzirdigindede gazini çikar mutlaka korkma sen annesin en iyi sen bakarsın ona
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sabah çocuk doktoru gelir muayne eder korkma kuzum rabbim sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin sen 1 saatide bekleme sık sık emzir kuzum
tarafından
Tamam hep eli ağızda ve ağlıyor normal mi
(7,791 puan) tarafından
Kucağına al emzir kuzum 7 ayetel kürsi oku 3 nas 3 felak 3 tebbet 1 fatiha 3 ihlas oku sana ihtiyacı var sıcaklığını hissettir konuş onunla annesi
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Oysss Rabbim bağışlasın cnm bnm 
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım sütun varmi korkma hiç biseycik olmaz :)
tarafından
Az ya
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün. 
0 oy
tarafından
Sütün gelmemiştir daha canım bol bol emzir sen bişey olmaz ağlayınca korkma geçmiş olsun gözün aydın 
tarafından
Canım hep kusuyor gibi yapıyor dili dışında normal mi bu arada çok sağol
tarafından
Normal canım alışmaya çalışıyor oda :)
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Hep çıkarır dilini Cnm :) Allah  analı babalı büyüsün inşallah
tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Nefes almasında problem yok degilmi canm bebekler ağlar zaten benim kızım aglayamiyordu bile ilk doğduğunda zor doğum yaptım ben çok geçmiş olsun Allah Analı babalı büyütsün yavrunu elinle sağım yap iki kaşık sonra pompa at sıcak havluyla sarabiliyorsan sar göğsünü sıcak suya koyup sağ daha çabuk gelir sütun insAllah bana dua edersin çok geçmiş olsun tekrardan ilk süt biraz koyu olduğu için çok zor akar
tarafından
Allah razı olsun canım benim ya emiyor ama kusuyor :(
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Saglicakla buyut canim sık sık emzirmeye çalis

tarafından
Tamam canım ama kusuyor korkuyorum kusuncs
0 oy
(979 puan) tarafından
Bol bol emzir cnm geçmiş olsun
tarafından
Çok sağ olun
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum. Korkma birşey olmaz. 
tarafından
Aminn
0 oy
(919 puan) tarafından
Saat başı emzir ki sarılık olmasın kuzum sende emzirme öncesi ve sonrası bir bardak su iç kuzum sütün bol olsun gözlerin aydın canım 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(135,293 puan) tarafından
allah anali babali buyutsun 
tarafından
Aminn darısı sana inşallah canim
(135,293 puan) tarafından
aay ins amin
0 oy
(701 puan) tarafından
Kırmızı leke oluştuysa mama mi verdiniz belki o alerji yaptı belki hastane ortamından kaynaklandı benimde oğlumda öyle olmuştu az diye üzülme sütun olcak emzir iki saatte bir uyu sende emzirince alarm kurun bebeğinin midesi kiraz tanesi kadar şuan bir hafta sonra buyuycek midesi korkma sakın iyi düşün endişelenme bize sor bilmediklerini hemşirelere Allah bağışlasın inşallah canım
tarafından
Canım mama vermedik ama benek oldu yüzü şaşırdım kaldım çok teşekkür ederim
(701 puan) tarafından
Canım hemşireye sorun ama muhtemelen yeni dünyaya geldi cildi ilk kez hava ile temas ediyor ondan olmuştur sütun anlık olarak dokunmuştur endişelenme yıkandıktan sonra geçmezse krem sür sudocrem çok güzel bide kan alacaklar zaten kontrol cagiricaklar o zaman belli oluyor herşey endişelenme sakın herşey güzel olacak
0 oy
tarafından
Canım anne karnındaki yuttuğu sıvıyı cikarmaya çalışıyor korkma bende 13 gün öne doğurdum öyleydi hatta tuvaleti bile yapışkan oluyor o sıvıyı atana kadar 2-3 güne atıyorlar
0 oy
(331 puan) tarafından
Göğsüne yatır senin kalp atımını duysun bebekler ilk doğdu gün anne karnını ararlarmış ayy bnm kızım da ilk gün o kdr çok ağladı ki sonra arkadaşım göğsünde uyut demişti gerçekten denedim fayda etmişti 
tarafından
Anladım canım şimdi uyuyor nefesini dinlemekteen uyuyamıyorum ya annellik güzel şey ,:)
(331 puan) tarafından
Allah bağışlasın çoook güzel bir duygu allahım isteyen herkese tatırsın anneliği
0 oy
(44 puan) tarafından
https://chat.whatsapp.com/HgY9iY51S0zFjdDh5ul5Dn

Sadece  annisler tamamen guvenilir

İlgili sorular

+4 oy
26 cevap 1,220 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 380 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde TOLGA123 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 584 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu

410,963 soru

12,367,301 cevap

42,125 kullanıcı