0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Siz esinizden birşey isteseniz ve onun fiyatı 7-8 milyar olsa esiniz size söz verse aradan 2 3 gün geçip de dünyanın lafını etse yok işte o 7-8 milyar mi senin karnını doyuracak dese tepkiniz ne olur eşim bana söz verip sonra da bu tepkiyi verdi bende dedim madem biliyodun pahalı olduğunu o zaman alamayacağın şeylerin sözünü niye veriyorsun dedim ve bana söz verirken tamam bu ay sana alayım diğer ayda kendime alırım demişti sonuç olarak bana almadı kendisine aldı :( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takılmam ya bende o kadar pahalı bişey istemem çünkü ne olursa olsun. Ben aldırmam zaten en başta eşim alalim dese bile 
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
O zaman ayip etmis ama kocalardan pek bisi bekleme
0 oy
tarafından
Ne olacagına bağlı ne istemiştin
(65 puan) tarafından
SIKINTI 7-8 MILYARLIK TELEFON DEĞIL sıkıntı 2 ayda 3-4 tane telefon değiştirdi hiç bir gün olsun demedi gel sana da birşey aliyim sıkıntı burda
tarafından
Eski telefonları ne yapıyor satıyor mu istifliyor mu?
(65 puan) tarafından
Gidiyor pahalisini alıyor
tarafından
Amannn konuştursun yeter banaa
tarafından
Şu yüzden sordum benim de eşim çok sık telefon değiştirir ama eskilerini hep satar. Zarar da etmez. O yüzden ben dert etmem. Ama açık konuşayım tel ben çalışıyor olsaydım ve eşim 7-8 binlik telefon isteseydi ben de caz yapardım. Hatta şuan istesin ben gene caz yaparım. Ki durumumuz iyi yani
0 oy
tarafından
30 liralik biseyi bile aldiramam ben kiyamam para zor kazaniliyor
0 oy
(14,705 puan) tarafından
Elinde yoksa haklı sanki 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Ben olsam ben de bozulurdum. Evinizin geçimi sizi ilgilendirir isterseniz 30 binlik telefon isteyin sizi zorlayacak bir meblağ değil ki istiyorsunuz, ki size almayıp kendine alması da yanlış
0 oy
(337 puan) tarafından
Valla sekiz dokuz bine kurutma makinesi istedim Alaçam dedi ama bakalim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 580 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 475 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kizannesi (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 349 göst.