0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
Merhaba kizlar 28 haftalık hamileyim ve Corona oldum bugün biraz ateşli geçiriyorum salidan beri böyleyiz annem kayinvalidemden duyduğu halde hiç merak edip aramadı bı az önce aradı eşimle konuştu dilinin ucula beni sordu ateşi var onu düşürmeye calisiyoruz bugün kötü falan dedi ilaç icemiyo gibi konuştu eşim hı öyle olur hamilelikte dedi kapattı konuyu kendi kocasının hasta olduğunu anlattı kaç gündür iş güç le misafirle aramayı unuttuğunu söyledi kocası da grip olmuş onla unutmuş çok saçma değil mi ilk hamileligim daha annelik tatmadım ama 12 yaşından beri kardeşime annelik yapıyorum o zaman boşandılar babamın yanında babaannemle büyüduk ama düşünüyorum ben kardeşimle ne kadar kötü olsam canı yandığında ben daha kotu oluuorum hemen onu sarıp sarmalamak istiyorum. Bı annenin kaç gündür hamile Corona olan bı çocuğunu unutması normal mi. Son zamanlarda kayinvalidem benim hakkımda olmayan şeylerle kotulemis beni bana da onları kötüledi sonra yalanlar çıktı da onun haberi yok riskli gebelik geçirdiğim için sinir olmiyim diye ses çıkarmadım. Neyse buna sinirliyim zaten bir ay öncesinde eşinin doğum gününü kutlamaislar genç ergenler gibi poz verip yazı yazmış bizim orası koy gibi bı yer kaç kez uyardım böyle yapma diye dinlemedi bende utanır belki diye fotoğraflaran altına yorum yaptım yaşına uygun sözler pozlar  mı onlar  diye. Gitmiş eşine anlatmış kocası beni aradı sen niye oraya öyle yazıyorsun diye. İnsan elin adamını öz çocuğunun üstüne salar mı daha anlatamadigim neler neler. Şimdi soruyorum size anne olanlara annesiyle arasında bağı kuvvetli olanlara böyle birinin bedduası ahı tutar mı bana iki de bı sende anne ol gorehim diyo bı yanlışını söylediğimde lütfen bana yardımcı okur musunuz etrafımda sen hamilesin ne yaparsa yapsın ara konuş diyenler çok bişey olursun sonra falan diyolar ama o beni bir aydır aramiyo şimdi Corona oldum eşim kötü dediği halde hiç telaş yapmadı . Umarım başınızı agritmadim çok bunaldigim için soruyorum bu hak mevzularindan

6 Cevaplar

0 oy
(1,440 puan) tarafından
Üzücü durum canim bellii ki uzuldun sen ona karşı insanlık vazifelerinden genede vazgeçme canim insallah doğruyu gorur oda onun annelik hakları varsa senide evlatlık hakların var canim 
(138 puan) tarafından
Bana bedduası tutmaz dimi yıllardır görüşmüyoruz yeni barıştım onla aslında barışmak için çok uğraştı ama şu an  hiç öyle çocuğunu önemsiyor gibi değil bı ben değil kardeşimi de herkese kotuluyor özellikle kayınvalidemlere
(1,440 puan) tarafından
Cok degisik anne dua edin Allah ıslah etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Boşver anneni Kendine bebeğine odaklan annenin yaptığı hareket pek normal anne hareketi değil sıkma canını önce Allah a sonra eşine daya sırtını çok çok geçmiş olsun 
(138 puan) tarafından
Hakki ahı geçmez bana dimi ben ne yapabilirim nasıl konuşabilirim arkmadan oyunlar çeviren biriyle bide bana iyi görünüyordu meğer arkamdan neler neler demiş kayinvalidem özellikle
tarafından
Anne baba hakkı kadar evlatlarinda hakkı var
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Haklısın. Annen sızsızlıge alısmıs canım ya. Baska hayat kurmus ve o hayata ayak uydurmus. 
(138 puan) tarafından
Öncesinde de pek bizi umursamazdi sürekli şiddet uyguladı zaten birini gördü mü sevgi gösterisi yapardı
0 oy
tarafından
Normal bir insan olsa(anne demiyorum anne öyle yapmaz yapamaz) yedi kat yabancı ismini bilmediğimiz kişiler burda post aciyo oturup ağlıyorum üzülüyorum dua ediyorum ki sen onun evladisin bence irtibatı kes kendine sitres sıkıntı yapma herkesin ne hali varsa görsün. Zaten sana annelik yapmamış ki şu saatten sonra yapsın 
0 oy
tarafından
Çok üZüldm canm allah yardımcn olsn . Her doğuran anne olamıyo maalesef rabbim annenin içine merhamet versin
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim annen ama öylesine de anne denir mi bilmem ne yaşadı bilmiyorum tabi ama sen onun evladisin kıyamam sana üzme sen kendini belki psikolojisi bozuktur kafana takma yaptığı çok yanlış ama elden de bı şey gelmez ki 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 252 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 560 göst.
23 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Sema Özbay (1 puan) tarafından soruldu
+4 oy
56 cevap 3,411 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu