0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynanamgil bir kadina fala baktirmislar kadın çok şey söylemiş benle alakalı da gelinin yakın zamana hamile kalacak bı kızı olucak demiş ben fala inanmam evet önce güldüm gectim sonra kaynanam dedi bizim herseyimizi bildi kaynimin adagini bile bilmiş kesmedeniz diye ben çocuk istemiyorum 20 aylık oğlum var tövbe yarabbim günah yazmasın ama kurt düştü içime kizlar başına böyle bişey gelen varmı 

18 Cevaplar

0 oy
(2,138 puan) tarafından
Benim başıma böyle bir şey gelmedi sende inanma canım.
tarafından
İnanmıyorum ama kurt düştü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde falımde hep para geliyor biryerden diye çıkıyor ama yıllardır o para gelmedi skskkssj 
(4,403 puan) tarafından
Aynen öyle canım:D bana da hep bı kısmet bolluk bereketlik para gelecek diyor gelen yok giden çok valla:D
tarafından
Ay evet ya doğru :)
0 oy
(919 puan) tarafından
Kızzz benim başıma geldi yaaa
(919 puan) tarafından
Ben fala karşıyım hayatta inanmam o ara gaza gelip baktırmıştım not düşeyim şuraya
tarafından
Kız korunuyomuydunuz yani eminmiydin korunma şeklinden vs
(919 puan) tarafından
Geri çekilme ile korunuyorduk biliyorum bu bir yöntem değil ama eşim çok dikkatli ydi hatta hamile olduğuma inammadı doktor yüzüne diyene kadar şimdi bile süpriz bebek nasıl oldun anlamıyorum diyor
tarafından
A anladim canım çok sağol içine vs doğdu mu kız gebe oldun
(919 puan) tarafından
Yok valla bende şoklandım hatta inan dört aylık hamile olana kadar kabullenemedim kimseye söylemedim sonra söyledim çok tatlı minnoş iki oğlum var
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Geçmişle ilgili bilmeleri normal çünkü üç harflilerle bağlantılılar.Senide sallamıştır geleceği bilemez
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(515 puan) tarafından

Hurafe boşver fal deyince sıkıntı düşer içime :ermm:

tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(52,106 puan) tarafından
Falla ugrasanlar uc harflilere karismis oluyo onlardan bilgi aliyo geleceği bilemezler 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Zaten herkesin şu hayatta maddii sıkıntı gelin kaynana eş sorunu 3 vakte kadar ereceği ferahı kısmeti balığı haa birde kesilmemiş adağı vardır ☺️☺️☺️

O yüzden pek umursama ☺️ haa olursa da bu falcının bilmişliği  değil Rabbim ol demiş olmuştur ☺️
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben eşimle sevgiliyken gitmiştim falcıya :) kadın geçmişte ne varsa çoğunu bildi. Hatta beni isteyen bir akrabamız vardı onu ismine, mesleğine kadar bildi. Hatta dedi ki bu çok çirkin biri seni nasıl istemiş filan dedi. Ve buna benzer bir çok şey bildi ama gelecek hakkında söylediği herşeyi salladı. Yani geçmişi ve yaşadıklarınızı biliyor olabilir fakat geleceği bilemez bence. Sevgilimden ayrilacaksin dedi bir kaç ay sonra evlendik 6 yıldır da evliyiz :)
tarafından
Benle alakalı bişey bilmiyor yabancı biri öyle baktirmislar ben yoktum yanlarında sadece küçük gelininin hamile kalacak kızı olacak demiş kaynanama
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Gaybı Allah tan başkası bilemez diyorum ve fala bakmak baktırmak inanmak günahtır ve müslümanlıkla asla bağdaşmaz o şarlatanlara inanıp günaha girme 
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bir yaştan sonra insanın kalbine Allah korkusu daha fazla girer, haram olan şeylerden uzak durmaya çalışırlar hani yas gereği ve tecrübe gereği 

Senin kaynananda tam tersi olmuş Keşke Allaha inansa fala değil 
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Kurt düştü demek inanmanin yarısı demek.. 

Inanmissin   kalsik falci adak var para gelcek bebe gözüktu hasta var yatan tabut çıkıyor  kus ucdu vs ahahahah tövbe estağfurullah inanma.. 
tarafından
Rabbimden başkasına inanmam ama öyle bir anlatılar ki herseyimizi bildi vs
0 oy
(952 puan) tarafından
Bizde evlenmeden önce eşimin annesi baktırmis kadına .kadın oğlunun 2 çocuğu olcak biri kız biro oğlan demiş.:)  İlkim oğlan oldu ahanda 2.side erkek .
tarafından
Yalan yani ya Rabbim bilir tabiki
0 oy
tarafından
Benim abimin esinin basina geldi cocuklari olmuyordu tup bebekle ikizleei oldu 2017 de sonra oyle bi falci denk gelmis buma demiski senin bi bebegin olacak buda demis benim iki bebegim var zaten kadini bozmaya çalışmış. Kadin demis 2019 da kucaginda bebek olacak bizimki inanmamis tabi zatrn çocuklari olmuyordu. Sonra oldu gercekten kendiliginden simdi 3 çocuğu var :) 
tarafından
Rabbim bağışlasın
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Inanma canim bundan 8 9 yil once bizim koyu resmen cingeneler falcilar basmisti iceri yalanlarla girip sihir yapip evi soyuyorlardı bir gün bizim kapiyada geldi allah rızası için buğday ver dedi kaynanam 1 poşet verdi içeride çok olduğunu anladı senin sıkıntıların var huzurun yok falan demeye başladı yok söyle yok böyle benle kaynanam göz kırptık bunu daha da konuşturduk  evinizde kavga gürültü çok var dedi kaynanam da mahsus o yüzden kocam hep bana ve gelinime  şiddet uyguluyor  evet evet biri size muska yapmış 6 torba buğday ver evin içinde bulup çıkaracak dedi bizde yok kim yaptıysa kalsın allah var dedik yalan halbuki yoktu öyle birşey ve kayınbabam o zaman 15 yıl önce vefat etmişti yalanı apaçık belliydi
tarafından
Yaa o sizi bildin soymaya çalışmış kız
(1,009 puan) tarafından
Aynen canım bizde komşulardan duyduğumuz için kapıdan içeri sokmadik
0 oy
(29,527 puan) tarafından

Bla bla deseydin 

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Zamanında cahillik yaptım baktirdim canım. Kadın beni hiç tanimiyodu. Bir sürü fal bakti kahve tarot el su falı filan. Kahvemi içerken hiç konuşmadım ama herşeyimi bildi dediklerini de birebir yaşadım. Ama diyorum çok büyük bi hata
0 oy
tarafından
Saçmalama bacım gaybi Allah tan başkası bilemez 
0 oy
tarafından

Vallahi annemde zamanında kendisine baktırırken hamile biri var kızın o demiş çıkmıştı bir abla banada bakmıştı herşeyi bildi aman işte fala inanmayın falsız kalmayın misali :D 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,270 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,303 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 440 göst.