0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Saclarim uzun her banyodan sonra cebelleşirim çalinirim taramak icin 10 saat surer her seferinde elimden alip taramaya kalkar yok derim ama cok hosuma gider 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdiye kadar hiç yapmadi
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Hiç taramadi ama tarasa bütün saçımı indirir di sanırım :D beceremez o öyle bir bekletim de yok açıkçası 

0 oy
tarafından
Tarar kurutur hatta boyar bile sever o öyle şeyleri ♥️
0 oy
(29,371 puan) tarafından

Naz etme kız ver tarasin

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Valla benim esim hem tarar hemde kurutur sağolsun <3

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Valla benim esim hem tarar hemde kurutur sağolsun <3

0 oy
(13,609 puan) tarafından

Lohusa dönemimde banyomu hep eşim yaptırdı saçlarımı tarayıp kuruttu :) 

0 oy
(9,620 puan) tarafından

Evet tarar cok hoşuma gider hatta geçen gün oglum gel annenin saçını tarayıp kurutalim dedi cok duygulandım önceden eşim kuruturdu şimdi oglum kurutuyo :happy:  tabi eşimde sürekli yapmaz da arada sırada romantikligi tutar:D

0 oy
(281 puan) tarafından

Yani ben dersem zorla nazlana nazlana yapar:) kendi istegiyle anasi gile gidecegimizde eger dustan yeni ciktiysam hadi gel tarayim kurutayim islak islak gitme der :):D

0 oy
tarafından
Benimki çooook taradı ❤️
0 oy
tarafından
ooo sadece tarasa iyi. boyar , keser duzlestrir. ilk gebeligimde yikamisligi bile var : D
0 oy
(6,099 puan) tarafından
rapunzelmisin 10 saat yerlerde saçların sanırım:))
tarafından
Ya lafin gelisi 10 saat baya uzunnama kesmeme de izin vermez
0 oy
tarafından
Bana saçını jilete vur diyen bir herifim var hahahahah
tarafından
Kendi vursun jilete cok istiyorsa hahaha
tarafından
Uzun saçtan aşırı tiksiniyor benimki jajahahah
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Ben saçlarımı kurutmaya hep üşenirim. Eşimde hep kurut hasta olacaksın der. Bazen kendi kurutur tarayarak canim benim <3

0 oy
tarafından

Milattan önce  taramisligi varrr :D

0 oy
(3,598 puan) tarafından
Benimde tarar canım hoşuma gidiyo bazen tarak alıp gelirim yanına  tarar oda  bazen kurutur sen iyi kurutamiyosun diyo ☺️
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Taramişligi var baglardi da hamileyken benden başka biri saçıma dokunuca canım çok acır diye izin vermezdim ama hamileyken bir kaç defa banyo bile yaptırdı sağolsun
0 oy
tarafından
Yok ya ben öyle şeyleri sevmiyorum sıkılırım biri saçımı elleyince uy uz oluyorum  tez canlı biriyim zaten banyodan çıkmışım ıslak ıslak yarım saat acamaz birde sinirlenirim krem kullanmak daha kolay yada saç açıcı sprey kullanmak romantik biri değilimdir zaten o yüzden sevmiyorum galiba bir tek benim hoşuma gitmiyor galiba 
tarafından
Bn de romantik degilim ama o romantik olsun bir zahmet düşünsun beni
tarafından
Tatlım biz o kadar hayat uğraşınin içinedeyiz ki eşim çalışmaktan ben çocuk bakmaktan öyle bir vaktimizde yok zaten duşu zor aliyorum bebeğinden dolayı çıkayım o tarasin bana oje sürsün vs diye bekleyecek vakit yok bizim küçük yaramaz ortalığı yıkar ben 5 dakikada kendim hallederim bebeğim5 aylık herşeye yetişmek için o kadar hizli olmam gerekiyor ki yani ekstra bir saatim olsa onuda dinlenerek  uzanarak yatarak geçiririm zaten sevmiyorum öyle saçımı tarasin falan beklentiye de girmedim  ama  eşim bana uyumadan önce boynum falan tutulur masaj yapar seni düşündüğünü eşinin  davranışlarından  anlarsın zaten birde sevmiyorum yani benim 2 dk yapacağım şeyi eşimle beraber iki kişi yarım saat uğraşmak bana gereksiz geliyor
0 oy
(929 puan) tarafından

Gerdek gecesi hariç hiç taramadı:D oda saçımdan bir kutu dolusu siyah. Toka çıkardık saçım fena dolanmıştı küfür ede ede açtı kuaföre sonra sen sag ben selamet 

0 oy
(1,510 puan) tarafından
Cebellesmem valla dökerim saç kremini mis gibi tararim o acıtır 
tarafından
Ya sac kremi var da kullaninca sanki saclarim pis oluyormuş gibi hissediyorum pen
(1,510 puan) tarafından
Her seferinde bende dokmuyorum kız çok dolaşık olduğunda

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 213 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 509 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 523 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

411,235 soru

12,378,850 cevap

43,022 kullanıcı