0 oy
203 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (560 puan) tarafından
Arkadaşlar doğuma giderken dolaba  falan ne koydunuz ya borek corek tatlı tarzı neler yaptiniz fikir olsun ben bişeye karar veremeedim bide dolap tadini almayacak şeyler lazım bana 

5 Cevaplar

0 oy
(14,946 puan) tarafından
Canim hamur işleri bayatlayabjlir günün belli mi bayatlamayan kurabiyelerden yapıp saklama kutularına koyabilirsin tatlı için revani ıslak kek vs. Olabilir üzerini strec film ya da kapalı tutun ağzı açık kalan her şey dolapta koku yapıyor ben meyve ve sebzelerimi dahi saklama kutularına koyuyorum 
(560 puan) tarafından
Sezeryan olcam da daha gun almaya cok zamanim var :) fikirler güzel ama begendim :)
(14,946 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah canım :)
(560 puan) tarafından
Amin :)))
-Reklam-
0 oy
(12,343 puan) tarafından
Ben hicbisey yapmadım yapmicam :D
(560 puan) tarafından
Niye ya :) uzakta olsan bile kendin yersin :D
(12,343 puan) tarafından
Doğumdan sonra annemde kalcam açıksasi gelen olsun da istemiyorum :D gelende kek börek yiyecek kadar uzun oturmasin
(560 puan) tarafından
Evet akillica bı çözüm :D
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Mantı 

Yaprak sarma 

Poğaça börek 

Sigara böreği 
(560 puan) tarafından
Mantıyi kendi canın mi çekti doğru soyle :D
(15,062 puan) tarafından
Yok kız daha dün yedim :D
(560 puan) tarafından
O zaman neden manti anlatsana biraz :D
(15,062 puan) tarafından
Kız çıkartıp yersin ondan :D ahahaha valla 101 den kaşıkla aliyom bende süper :D neyse sende hazır al hatta onu denemediysen onu al dene :D
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ben hiç bı şey yapmadım 
(560 puan) tarafından
Niye ki :))
(3,504 puan) tarafından
Kız bu pandemi döneminde bı de gelip uzun uzun oturucaklar mi sanki bı de hazırlık yapicam önceden kızım doğdu benim hiç bı şey yapmadım zaten bayrama denk gelmişti hazır baklava almıştı eşim gelen tatlısını yedi bebeği gördü gitti
(560 puan) tarafından
Bizim cok bi gelenimiz olmaz ya kaynanamgil gelir gorumcemle kaynım bekar zaten bide annem kiz kardesim var gelirse bide esimin amcası falan olur heralde cok gelen olmazda sadece geleni dusunmuyorum jendimde yerim :D
(3,504 puan) tarafından
İyi bari kız kalabalık değilmiş :D kendin için yap canın ne istiyorsa :)
0 oy
(986 puan) tarafından
Kurabiye poğaça yaptım .  Köfte yapıp dondurucuya attım et haşlayıp attım tavuk baharatlayip attım rahatça çözdürüp fırına atıyordum.  Gitmeden iki gün öncede dolma yaptım.  Bu kadar . 
(560 puan) tarafından
Yemek ağırlıklı yapmişsin çok mantıklı bize gelenlerde ac gelecekler büyük ihtimalle ki onlar ac gelmesede illaki yemek pişecek yani bunuda bı düşüneyim
(986 puan) tarafından
Aynen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
14 cevap 479 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emine S (19,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 543 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,932 soru

24,393,590 cevap

349,484 kullanıcı

...