Evet canım Allah a şükür beş vakit namazımi kılıyorum. Ailemden Allah razı olsun o şekilde yetiştirdiler öğrettiler kurslara gönderdiler. Kur'an-ı ezberlettiler.
Telefona kurulmuş alarm gibi düşünmek lazım vakti gelince çalıyor. İşte vakti gelince ezan da biz müslümanlar için okunuyor haydi namaza haydi kurtuluşa diyor. Sabah namazında namaz uykudan hayırlıdır diyor.. işte Rabbim in emri bu bana kolay yada zor bir hayat bahsetmiş şimdi benim yapmam gereken Rabbimin benden isteği olan namazı kılma vakti diyorum ve kılıyorum.
Eşim kılmazdi ailesi müslüman ama binde bir namaz kılar evlatlarını da öyle yetiştirmişler. Eşim evlendikten sonra namazlarını hiç aksatmiyor çünkü ben ona namazın önemini sürekli anlatıyorum kilmayinca bir vakte bu kadar hesap vercez bu kadar ceza cekcez diye anlatıyorum. Oda çok şükür namazlarını geçirmiyor. Bir evlat bekliyoruz şimdi. İnşallah oda bizim gibi Allah inancıyla büyür oda namazlarını aksatmaz.
Rabbim kıldığımız namazlari kabul etsin sadece borcunu ödeyen değil kıldığı namazdan kat kat sevap kazananlardan eylesin bizi.
Ne kadar kalbim temiz desekte namaza oruca kuran a vs.. ihtiyacımız var. Bunlar Allah için değil bizim için yaptığımız ibadetler. :))