Yani saçma bir soru olmuş ileriye dönük istiyorumm diyorsun bide sertmi davranayim diyorsun valla adam seni aldığı yere geri koyar ben sana diyeyim
kadinlarin cogu ideal evliligi kendi dediklerini yaptirdiklari kendi yonettikleri evlilik ve erkek saniyor. bana gore bu degil. bir kadin olarak kendimiz bile bunu kabul etmezken bir erkekten bunu beklemek ve ona yaptirmak ne kadar dogru. ben aklima kararima guvenirim. ama evliligin butun yukunu kndi sirtimda yonetimimde istemem. ornek ; parasini bana versin ben yonetim. o calissin kazansin getrsin ben istedigim gibi harcim. bu ideal bir erkk dgl benim gozumde. cunku bana gore para kazanmayi bilen adam yonetmeyi harcamayida bilmeli. ben evlilikte kadinligimi bileyim oda erkekligini. bir denge kurulsun ve evlilik yurusun. yani kisaca kadin gibi kadin ol. susman ve konusman gereken yeri bil. esinin aklina ve fikirlerine guveniyorsan saygi duy ki oda sana gostersin. bir kavanozu bile acabilecekken esinden yardim istemekten gocunma erkekler eslerine maddi ve manevi destek olmakta zevk alir bunu ona yasat. guclu kadin olmak erkeklesmek degil. duygusal olarak saglam ve istikrarli durman seni guclu kadin yapar. ama gerektiginde narin kirilgan halinide goster arada oda en buyuk kozun olsun ve yatak odasinda utanma orda olan hersey orda kalir. sen mutlu olmaya mutlu etmeye bak
Ben sana uzun uzun yazicam bebem uyusun
Saygı ile güzelce isteyerek.
1,489,319 soru
24,342,369 cevap
346,106 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın