0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (549 puan) tarafından

Kıxlar merhaba bgn kayınvalıdm balkonda sigara ıcıyor kızım 22 aylık betonda yatms sigara dumanı heryer 

Geldm kaldırdım dırek ama ona bsy demedm esim de odadaydı ona söylendim kaynanama knsmadm hıc anladı ama snrlendgmı 

Ben ısten gelınce gordum ama bu ılk degil daha bebekkende dırek yanında ıcmesede odanın onunde ıcıyordu 2 3 aylık flndı o zamanlr

15 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Tamam da balkonda ıcıyor dıyorsun sen çocuğunu ıcerı alıcaksın daha ne yapsın kapı önüne mı çıksın gözünü seveyım 
(619 puan) tarafından
Bende sevmiyorum da  böyle seylere dikkat ederim yani
(316 puan) tarafından
Evet ama bir yetişkin olarak hadi yavrum sen içeri ben sigara içiyorum diyebilir annesini çağırabilir alsın gotursun diye.
tarafından
E belkı gıt demıstır gıtmemıstıe ya da o ıcerken cocuk gelmıstır annesı bakıcak bence
(316 puan) tarafından
Evet ama gitmese bile gotrebilir annesinin yanına al kızım bak sigara içiyorum yanıma geliyor diyebilir. Yani bilmiyorum herkes farklı düşünüyor . Ama bence yanlış yapmış . Çocuk sonuçta neki ciğeri hem yerde yatmış beton soğuk hemde sigara solmus
(549 puan) tarafından
Ben ısten gelınce gordum onu soyleme yı unutmsm
-Reklam-
+2 oy
(370 puan) tarafından
Abartmayın balkonda içmiş zaten napsin kadin bi sokak ötede  mi içsin 
(11,699 puan) tarafından
Puhahahah artı benden :)) yok öte mahallede içsin
+1 oy
(879 puan) tarafından
kadın balkonda içmiş orda sorun yok ama eli kolu var çocuğu alıp içeri koyup kapıyı örtebilirdi Düşünememiş belliki
0 oy
tarafından
Kadın zaten balkonda içmiş yani 
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Canm. Bebeğin yerde balkonda ne işi vat bu soğukta, 
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Kız balkona çıkmış işte içeri koyup kapıyı kapat tamam 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Niye sinirleniyosun anlamadım cocougunu salma balkona kayananan odada icmemiski balkona çıkmış kadın 
0 oy
tarafından
Balkonda içebilir bunda abartılacak bir durum yok çocuğunu içeri al herşeyi sorun etmeye bayılıyorsunuz
0 oy
(52,188 puan) tarafından
Balkonda içmişte.sogukta yerde yatan bebeyi de ksldirmasi lazimdi yada esinin kaldirmasi lazimdi
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Heh yani tamam kaynana karşıtıyız ok çocuğu yerden kaldırması lazımdı o  konuda hatalı ama kocan niye kaldırıp içeri almamış çocuğu bostan korkuluğumuymuş kendileri
0 oy
(316 puan) tarafından
Değil kaynana anam olsa yakar geçerim. Bu huyum çok pistir en hassas olduğum konu bende içerim ama evladimin yanında değil. Öyle hemen icipte kucaklamam yanına gitmem beklerim elimi yüzümü yıkarim  gerekirse üst değiştirim.  Hiç tahammülüm yoktur esimide kendime benzettm o konuda. Çocuk Parkinda bile sigara içenlere laf atarım çocuğumu kucaklarım gel annem sigara içiyorlar iyi değil derim . En azından kayınvaliden sigara içerken çocuğu alman için seni uyara bilir veya çocuğu hadi annen çağırıyor diyip gönderebilir falan yani. 
(549 puan) tarafından
Ben ısten gleınce o manzarayla karsılastm dırek
(316 puan) tarafından
Şimdi de hep aklin ondadır acaba yine böyle oluyormu diye
(549 puan) tarafından
Esimde evde olıyor genellikle ama tabı ki aklım kalıyor ama calisıyorm mecbrm bırakmakta
0 oy
(136,254 puan) tarafından
ama balkonda icmis 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bence suç sende çocuğun ne işi var balkonda benimde evde eşim yada ben içmiyorum ama gelen ya balkonda yada mutfak camında içiyorlar bende içilen ortamdan uzaklastiriyorum içen birine sigara içme denilmez onlar için bu çok zor birşey
0 oy
(245 puan) tarafından
Eee balkona çıkmış ya zaten. Sen takip etseydin o zaman çocuğu nerde nereye gitti diye. Bir de eğer ki rahatsız olduysan söyle o zaman konuşmamak ne ya çocuk gibi üff. Benim de var kayinvalidem ama burda öyle şeyler okuyorum ki saçma sapan kadın hal hatır sorsa gözünüze batıyor. Adı kaynana ya bir kere tamam. Oda da içse de sinirlensen haklısın dicem de hiç haklı filan da değilsin kusura bakma. 
0 oy
(18,980 puan) tarafından
Sinirleneceğine açık açık kibar bir şekilde söyleyebilirsin canım çocuğumun yanında sigara içmenizi istemeyorum diye hem dumandan etkilenmesin hem sigarayı normal görmesin diye ki kayinvaliden balkonda içiyormuş dışarıya çıkmayacağına göre sen çocuğu içeriye götürmelisin o an orda değilsende söylersin anne sigara içeceğin zaman ya kızı içeriye götür ya da bana haber et içeriye götüreyim diye 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aslsmyr (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.