0 oy
244 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Selamün aleyküm hanımlar (aşk bahçem)

Oğluma hamile kalmamla uygulamayı indirdim şuan 20 aylık henüz çocuk düşünmüyorum fakat afedersiniz iki gün önce korunmasız ilişki oldu hemen ayağa kalktım zipladim yikandim vs regl olmama üç gün var şuan. Hamile kalma olasılığı varmı acaba. :ermm:

Allah'tan hayırlısı tabiki ama okuyorum çalışıyorum derken en azından oğlum dört beş yaşına gelince ikinci olur diye planlıyordum.

Böyle bir durumda gebe kalınır mı acaba adete üç dört gün kala

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı alsaydın keşke. Cook çok düşük ihtimal 
tarafından
Hap hiç kullanmadım bir kere aldım vücudum şişti ve alerjik biseyler oldu gibi. Bilindik yöntemlerle iki senedir korunuyoruz ama eşimin regle az kala bişey olmaz demesi üzerine benim bilgim dışı. Malum kendi ikinciyi istiyo ama ne diyim hakkımda hayırlısı olsun açıkçası hazır değilim umarım üç güne kadar hastalanirim
tarafından
Benim eşimde istiyor oğlum iki yaşında bazen oda eşin gibi diyor senden habersiz olabilir diye. Çok kızıyorum ya bakicak olan benim hazır değilim ayrıca günah olduğunu da dile getiriyorum .
Allah gönlüne göre versin canım
(4,152 puan) tarafından
Korunma hapi degil canm boyle tereddut zamnnda kullaniliyo bir tanee gecen gun esim emin olamadi hemen ertesi gun hapi aldirdim ismi oyle yani ictim korkum kalkti ortadan
-Reklam-
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Tabiki mümkün hakkında hayırlısı olsun inşallah 
tarafından
Amin canım Rabbim hayırlısını versin açıkçası korkuyorum ilk doğumumu düşününce ve çocuğum küçük bakalım üç güne hastalanmazsam test yapicam
0 oy
(306 puan) tarafından
Herşey olabilir hakkında hayırlısı geç döllenme dedikleri şeyde oluyor ya oda olabilir bir kaç gün daha bekle birde nekadar ayagada kalsak bacım onlar çok hizliymis yerine ulaşmak isteyen saniyeler içinde ulasiyormus bana doktor demişti 
tarafından
Allah hayırlısını versin inşallah ne diyim olacağı varsa olur. İlk doğumu düşününce korkuyorum pek hazır değilim ama bilmiyorum
(306 puan) tarafından
İlki zor geçtiyse her kadın ikincide çok düşünüyor sende haklisin
0 oy
(4,091 puan) tarafından

Kız sabah sabah güldüm zıpladım neee :D bu sabah herkes bi hamilelikte uyanmış gibi korunmasız olduysa kalma ihtimalin tabiki var adetine az varmış ihtimal düşük ama var ben son hafta kalmıştım doktor öyle demişti geç döllenme oluyor 

tarafından
:D kız napiyim can havliyle napacagimi şaşırdım bende. Hiç hazır değilim zaten ilkinde korkuyla ayıla bayıla doğurdum yaa
(4,091 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Niye zipladij ki onu anlamadım
(1,298 puan) tarafından
Hee ise yarıyor mu o ya. O girdiği anda vinnn diye içeri ucuyorda o yüzden dedim
(237 puan) tarafından
Valla bilmem ki yüzde elli işe yarıyor
tarafından
Umarım yarar:) ne bileyim bende napacagimi bilemedim kendimce biseyler yaptım öyle
(237 puan) tarafından
Bebeğin kısmeti varsa her şekil olur zaten herşeyin hayırlısı inşallah canım değilsindr ne diyelim
tarafından
Amin tabi hayırlısı olsun hakkımda sağol
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Olabilir cunku ben adete yakin zamanlarda hamile kaldim hep umudum olmuyordu yumurtlama zsmani gecti felan diye dusunuyodum ama olmus oluyordu hakkinda hayirlisi olsun 
tarafından
Amin hayırlısı olsun ne diyim. Planlamiyordum en az oğlum dört beş yaşına girince olur diyodum bakalım beklicez artık

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 338 göst.
0 oy
14 cevap 523 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kartanesi63 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 329 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (814 puan) tarafından soruldu