0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (1,048 puan) tarafından
Sorum bilgili annnlere gelsin beni bu konuda aydinlatin lutfen çok kararsizim hangisini alim Bebelac kullanıyorum mama 4 aylik esimjn halasi geldi dun ben kasik mamasi yediriyodum kilo yapiyo dedi kilosu icin degik ama sadece denemek istiyorim yicek mi diye yoksa almiyim mi bilemedim ve aklima takilan suda var 6 aylik olup ek gidaya gecince mamayi tamamen kessem almadam malum cok pahali simdi atakta ve emmedigi icin alıyorum  o zmn hic vermesem olur mu yada gece yatarken mi vermeliyim hic bilmiyorum nasil yapilir

1 cevap

0 oy
(799 puan) tarafından
Cnm ek gıdaya geçse bile 6 ay çook erken mama kesmek için 

En az 1 yaşına kadar mama vermelisin 

Hazır yapık meyveli vs olanlardan alıp ta verme bebeğine fayda yerine zarar edersin içerisinde tatlandırıcı çok

Evde irmikle kendin hazırla 
(1,048 puan) tarafından
2 numara mama almak yerine mi kendim yapim irmikle ve simdi 4 aylik normal mama mi yoksa kasik mamasi mi alim kararsiz kaldim halam oyle diyince ben bu aylarda yediriyodum dedi
(799 puan) tarafından
Cnm normal mama al 4 aylıksa 1 no alcaksın
Onun dışında hazır satılan kaşık mama( meyveli vs oluyor ya) ondan alma evde kendin yap ver ara ara
Böylelikle o da buraz tok tutur sürekli mama istemez
Ama çok yüklenme bebeğe
Daha tam hazır deıil bağırsakları ek goda için
Az az başla 5 ayda arttır 6 da tam başlarsın vermeye
(1,048 puan) tarafından
Evde simdi yapmaya basliyim mi günde bi sefer veririm gece yatmadan olur mu her gun bide nasil yapim tarifini yazar mısınız rica etsem sizi cok ugrastiriyorum ama
(799 puan) tarafından
Cnm yotubeden yaz daha doğru tarifler çıkar
Yap ver gün içinde❣
(1,048 puan) tarafından
Ne yazcam acaba bide her gun gece yatmadan bi sefer vermeli miyim ölçüsü ne kadar olmali vidyoda anlatır heralde ne yazim acaba
(799 puan) tarafından
4 ay bittiyse
Bi vermede 2 tatlı kaşığı kadar ver burazda onun durumuna göre hareket edersin yemek istiyo mu istimiyo mu
Zmn geçtikçe arttırarak devam et
5 bittiğinde normal yiyebildiği kadar verirsin
(1,048 puan) tarafından
Tamam cok teşekkür ederim  de youtune ne yazcam onu anlamadim
(799 puan) tarafından
4+ ay ek gıda tarifleri
İrmikli ek gıda tarifleri filan yaz canım
(1,048 puan) tarafından
Tamam teskkur ederim cevap verdiginiz icin cok ugrastirdim sizi hakkınızı helal edin Allah razı olsun
(799 puan) tarafından
Yok kuzum ne demek
Evde olan biten meyveden filan yap irmikle
 5 bitince kendi yediğinizin suyundan verirsin yemek suyundan
(1,048 puan) tarafından
Ya cok soruyorum ama ilk bebegim cevremde sorcam kimse yok kaynanam gorumceme kalsa simdiden ekmek vercekler o yuzden vermiyorum yemek saatinde hep uyutuyorum doktora sormadan verebilir miyim youtubeye 4+ ek gıda yazdim 5.viydoyu izledim onu yapmak istiyorum ama bide siz bakar mısınız rica etsem gunde 2 tatli kaşığı veririm kalani sinra ki gunlerde veririm ama digru mi olur bilemiyorum
(799 puan) tarafından
Hayır cnm ekmek verme verdirme
Meyve suyu kendin sıktıklarından
Muhallebi tarzı irmikli şeyler filan
Katı gıdaya geçme  daha
(1,048 puan) tarafından
Ya ben anlamiyorum tam ne demek istediginizi vidyosa pirin unu irmik pekmez  su vardi bunlari kaynatip pekmez ekleniyodu oyle yapsam 2 kasik versem kalani sonra ki gunlerde versem olur mu
(799 puan) tarafından
Canım aslında anlamıyacak bişy yok
Katı gıda (ekmek ve hamurr işi tarzı) vermiceksin

Muhallebi tarzı
İrmikli meyve püresi
Yade meyve sıkıp suyundan varceksin
Yaptığın şeyi az yap taze taze yap
Örneğin elmalı irmik püresi yap sabahtan 1 tatlı kaşığı ver
Öğlen akşam ver
Ertesi gün başka bişy yap ver
(1,048 puan) tarafından
Tamam oylece yazmanizi bekledim youtubeden yazdiklariniza bakip vercem hergun 2 kasik cok sagolun cevaplarınız icin
(799 puan) tarafından
Rica ederim
Zaten büyadükçe mamayı şimdi 3 içiyorsa 1 e inecek
5 bittimi iyice arttırırsın ek gıdayı
(1,048 puan) tarafından
Tamam cok sağolun anladigim olursa ilerki gunlerde ozleden yazabilir miyim
(799 puan) tarafından
Tabi yazabilirsin cnm❣
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 72 göst.
26 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 152 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 219 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,801 soru

12,428,162 cevap

45,565 kullanıcı

Kategoriler

...