0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,621 puan) tarafından

Kizlar gözlük değişecektim 2 gün önce hazırlandı geldi sağ taraf astigmat inceltme cam takıldı 2 gündür kullanıyorum yeni farkettim sağ alt cam cerceveden taşıyor üst normal yan normal alt taşıyor yanlış mi yapıldı acaba 680 lira verdim bide ya eğer yanlışlık varsa yarın geri gotureyim 

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kuzum fotoda pek belli olmuyor yüzde daha çok gözükür ama sen öyle hissediyorsan git düzeltir
(1,621 puan) tarafından
Camın kalınlığı eşit değil canım yüzde belli olmuyor bugün elime alınca farkettim inceltilmis cam ama sanki bir tarafı inceltilmemis gibi kalin
(5,332 puan) tarafından
Peki göz numaraların arasında ne kadar fark var kaça kaç
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok belli olmuyor takınca daha çok belli olur. Takip bikac kişiye sor duruşu nasıl diye ayarsızlik varsa belli eder kendini.
(1,621 puan) tarafından
Takınca hiç belli olmuyor canım inceltilmiş cam ama sanki aynı oranda inceltilmemis gibi bi kenarı kalın ben en iyisi yarın gideyim aldığım yere
tarafından
Başka bi gözlükçuye göster o da derse yamuuk aldığın yere gidersin degistirmeye
(1,621 puan) tarafından
Tmm canım öyle yapayım saol
0 oy
(3 puan) tarafından
Merhaba,göz numaralarının farklı olmasından kaynaklı olabilir ona  göre camı inceltiyorlar.
(1,621 puan) tarafından
Yok kuzum evet inceltilmis cam sağ taraf sol normal cam ama ayarsizlik olan yer sağin alt kenarla üst kenar üst kenar ince alt kenar kalın sanki alt inceltilmemis gibi yarın gideyim en iyisi aldığım yere
0 oy
(123,244 puan) tarafından
cok net anlasilmiyo ama bi gotur yaparlar
(1,621 puan) tarafından
Tmm canım yarın goturuyum bakalim
0 oy
tarafından
Benim gözlüğüm de öyle bi yanlışlık olduğunu düşünmüyorum yine de bi gosterin siz
(1,621 puan) tarafından
Bilmiyorum ya tuhaf gibi geldi aynı cam aynı çerçeve üst normal alt taşıyor yarın gostericem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 295 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bircis (2,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 165 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.
15 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu

406,500 soru

12,191,874 cevap

36,713 kullanıcı

...