0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (2,543 puan) tarafından
Kızlar canım hiç yemek yapmak istemiyor. Bebeğimin de süt alerjisi var ve dana etine dışarıdan ne sipariş edebilirim sizce. Eden var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(13,606 puan) tarafından
Tavuk dünyası olabilir
(2,543 puan) tarafından
Canım suan yumurta deniyorum alerjisi var mı diye. Eğer o çıkarsa tavukta yiyemeyecegim şuan .
(13,606 puan) tarafından
Tavukla yumurta aynı şey değil ki canım
Sade İskender sipariş verebilirsin
(2,543 puan) tarafından
Genelde yumurtaya çıkan tavuğa .tavuğa çıkan yumurtaya da çıkıyormuş malesef
(13,606 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum canım
(2,543 puan) tarafından
Malesef öyle diyorlar ama ben yumurtayı denedim şuan bir şey olmazsa tavuk deneyeceğim bakayım ne olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
benim kiziminda sut alerjisi var 3 haftadir diyetteyim. dana etini nasil anladiniz 
(2,543 puan) tarafından
Ya ben ilk iki defa dana eti yemiştim ikisinde de fışkırarak kusmustu. Ama tam eminde değilim doğrusu. Şuan yumurta deniyorum. Dün yedim daha bir belirti yok. Sonra dana etini deneyeceğim.
tarafından
ilginc. sasirdim eti ve sutu kesersen senin icin kotu olur. ben 3 haftadir daha cok protein agirlikli besleniyorum hatta kalsiyum tablette aldim. emzirdigimiz icin daha cok ihtiyacimiz oluyor cunku
(2,543 puan) tarafından
Canım ben ilk baş neleri kesmedim ki. Çocuğum çok kötü olmuştu çünkü. Kakası yüzü filan.  Evet şuan halen hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sen ne kullanıyorsun şuan ilaç ismi olarak. Sen eti ve sütü halen yiyor musun peki
tarafından
hyr doktorum sadece sut ve urunlerini dolayli veya direk her sekilde kes dedi. kestim duzeldi ilac felan kullanmiyorum
(2,543 puan) tarafından
Anladım canım bende öyle
(2,543 puan) tarafından
Yumurta yiyor musun peki
tarafından
evt. hatta her kahvaltida mutlaka yiyorum. peynirde yemedigim icin bir o kesio beni :)
(2,543 puan) tarafından
Anladım canım ben bilmiyorum var mı yok mu işte şuan deniyorum. Birde o kadar çok seviyorum yumurtayı:)) 3 tane yerim
tarafından
sana sut demis yumurta nerden cikti kiz :)
(2,543 puan) tarafından
Bana dedi ki süt yumurta tavuk kuru yemiş hiç birini yeme . Alerji testi negatif çıktı ama yediklerim alerji yapıyor. 5 aylık olunca deri testine götüreceğim işte. Bana yeme dedi ama ben alerji yapacak mı yapmayacak mı yine de yedim valla. Sen ne ilaç kullaniyordun canım adı neydi.
tarafından
ilac kullanmiyorum cnm. test felanda yapmadik daha
(2,543 puan) tarafından
Hmm anladım canım valla biz yaptık da kandan bir şey çıkmadı. Bakalım deri testini bekliyorum işte . Ama deneyeceğim o zamana kadar yine alerji yapan şeyleri.
(2,543 puan) tarafından
Kalsiyum tablet derken peki canım ne tableti bu
tarafından
evt. onu ayri doktor al sut icemiosun diye dedi.
(2,543 puan) tarafından
İsmi tam olarak ne peki
tarafından
kalsiyum canim. ismi onmli degil.kalsiyum tableti iste
(2,543 puan) tarafından
Tamam canım bu hamilelikte kullanmıştım suda eritilen turuncu ondan sanırım anladığım. Bende içeyim onu olmazsa ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aycaninannesi (4,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Duru. (64 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,617 cevap

40,946 kullanıcı

Kategoriler