Ne diyeyim askm erkek olsaydım senin kocan ben olsam ne mutlu ederdim seni ama işte günümüz adamların %bilinmezlik gönül almak yok bilmiyorlar
Bugün sevgililer günü herkesin kocası çiçek böcek biseyler alacak Instagram da hep görüyorum o kadar özeniyorum ki. Benim eşim çiçeğe verilen paraya acidigi için asla almaz :(
Boşver bunları, hiç kimse gösterdiği gibi değil iç huzurun için dua et ev huzuru en önemlisi gül solar gider unutulur
Sabret bu günler de geçecek
sen yorgun o senden yorgun belli ki. biraz bebegin buyusun kndine esine odaklanir toparlarsin insallah. sana tavsiyemde sisirme seylere aldanma. her cicecegin bocegin arkasinda kim bilir ne travmalar vardir. hele yarin buraya hic ugrama cicekten bocekten gecilmez
Canım bazen yorgun oldugumuz için çok takiyoruz bosver milleti allah saģlık huzur versin sevgililer gunünü geç dogum yaptım ne hediye ne çicek hicbirsey almadi ben bir kac ay bekledim belki bugun belki yarın ama gelmedi ufacik birsey bile dogum gunumde bi yemek ısmarlar oldu bitti iste baska bir gunumuz yok bak bebişine en guzel hediyem de rabbim sağlıklı evlat vermis
1,492,785 soru
24,391,376 cevap
349,315 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın