+1 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar tat koku gitti birkaç gündür halsizlik vardı bugün oğlumun halasını aradım bu arada oğlum 13 aylık ama prematüre ciğerleri gelisemeden doğdu 39 gün kuvez de kaldı neyse aradım gorumcemi abla muhtemelen koronayim denizi alır mısın sabah test vermeye gideceğim dedim kabul etmedi çok korkuyorum ona bişey olursa diye eşim 3 ay önce koronadan yoğun bakımda yattı çok korkuyorum etrafımda başka hiç kimsem yok bırakacak ne yapacağım bilmiyorum

37 Cevaplar

0 oy
(8,093 puan) tarafından
112yi ara canım. Kötü durumdayım test vermeye de gelemiyorum. Lütfen gelin filan de. 
-Reklam-
0 oy
(862 puan) tarafından
Ne kadar üzüldüm ne kötü insanlar varya ben utanırdım bakamam diye. Sen hiç moralini bozma maskeni çıkarma bende yanında olmasamda hiç çıkarmadım pencereye balkona çıkıp hava alınca indiriyordum sadece evi sürekli havalandir tek başına oynuyorsa burak oynasın c vitamini al yemeğini mutlaka ye benim kayinvidem de öyleydi gelip çorba bile bırakmadı kapıdan bırak bebeğe bakmayı inşallah ayakta atlatırsın ama moralini bozma yemeğini ye vitamin al
tarafından
Ay kötülükle ne alakası var, büyük ya da küçük farketmez sonuçta virüsten şüpheli kişiler var ve o çocuk da temaslı yani...
Ben olsam ben de kabul etmem,grip olan birinin yanında bile bulunmuyorum ben,direkt söylüyorum aa grip misin o zaman yok iyileşene kadar görüşmeyelim diyorum ki gitmiyorum da zaten...
(862 puan) tarafından
Bebeğin ciğerleriyle ilgili bir geçmişi varmış ve annesi haklı olarak korkuyor eğer halasının da ciddi bir kronik rahatsızlığı yoksa ki olsa annesi ona söylemezdi diye düşünüyorum hala bakamam diyorsa kötülük tabi ki sonuçta iyiyken herkes iyi önemli olan hastalıkta ne olduğu nasıl olduğu benim yiğenim benden önemli olamaz herkesin bakış açısı farklı tabi
tarafından
İyi de çocukta olup olmadığı belli değil ki,belki çocukta da var yani,kadın neden kendini riske atsın ki... Valla burda o kadar post avildi temaslı oldukları halde geldiler bize bilmem ne diye millet nasıl saydırdı düşüncesizler madem temaslisin ne diye gidiyorsun falan diye,bu da aynı şey
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Görümcenin çocukları varsa yargılama o da evlatlarını düşünüyor olabilir. Ayrıca şimdiye kadar olduysan zaten geçmiştir çocuğa ona geçmesin diye uzak kalma kaç gün olmuş . Kaldı ki koku gitmeden 2-3 gün önce başlıyor korona. Benim kızımda 13 idi korona iken . Babasinda vardı sonra bana bulaştı ama hiç babasından ayrılmadı ilkten eşim odayı ayırdı ne olur nolmaz diye baktım bende de var e çocuğa kim bakcak yattık koyun koyuna yavruma da bulasmadi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım .  Çocuğunu kimseye bırakma en iki çocukla Corona geçirdim üst katta kayananM var onlara bırakmadım gene ... Bişey olur bulaşır falan kimsenin dilini üstüne uzatmam .. evde iki maske tak Allah'ın izniyle bişey olmaz 
0 oy
(909 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bizde geçirdik oğlum 20 aylıktı. Bizimde ciğer sorun var. Maskeni tak elini sürekli yıka birşey olmaz inşallah. Herkes kendi canından korkar olmuş ama bende halayım ben kabul ederdim canım parçam. Belki çocuk korona değil önlem olarak al demişsin. Neyse sıkma canını Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi amin amin. 
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Maskeni felan tak beraber gidin canım bebek arabasıyla 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ben yakın olsaydım bakardım yazık gerçekten nasıl kiyiyir o çocuğa
tarafından
Temaslı kişilerle görüşmek ne kadar doğru acaba,başka zaman olsa ay o temaslı diye kaçarız,bence görümcesi haklı valla, çocuk da olsa temaslı yani,herkes kendini düşünmek zorunda,ben olsam ben de aynısını yapardım,tamam canım ciğerim ama kendi sağlığım daha önemli...
İlla ki hepimiz ölecez ama ölecez diye de kendimize bile bile eziyet etmenin alemi yok, grip olan yere bile asla gitmem ben ne olur ne olmaz kim olursa olsun yani
(12,269 puan) tarafından
Vala kusura bskmada ben ben ben bencillik bu
El Kadar bebe belki bulaşmamış çocuğa
Bende gitmem grip olan yere ama
Bu çocuğun özel durumu var
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kuzum öncelikle geçmiş olsun. Ama bu durumda halayı suçlamamasın. Korona öyle bir hastalık ki kimin nasıl geçireceği belli değil. Önce can sonra canan demişler. Eminim sende kimseye sebep olmak istemiyorsundur. Korkma Allah ın izniyle bebekler daha kolay atlatıyorlar. Çift maske tak. Daha çok eşin ilgilensin. Geçer gider inşallah 
0 oy
tarafından
Kuzum kabul etmemesi çok normal ya onda da varsa ?? Evde ayrı odalarda kalın,tamam yegenidir baş üstünde taşınır ama bu durum farklı, görümcen haklı yani
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Canım bu böyledir en ihtiyaç duyduğun anda kimseyi bulamazsın etrafında sen önlemlerini al rabbine sığın bişey olmaz Allah'ın izniyle.
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Görümcene karantina süresince bak demişsin ki bu bence çok yanlış. Siz ne kadar korkuyosanız o kadında korkuyodur bu da gayet normal hala diye 1 hafta bakmak zorunda değil siz yaşadıklarınızdan dolayı biraz fazla abartmışsınız sakin olun bu omicron çok kolay atlatılıyo bebeğinize de bişey olmaz Allahın izniyle
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Tüm önlemini al canım maske eldiven. Bu dönemde diken üstünde olmaliyz kimse kabl etmez canim herkesin bir tane canı var rabbim şifa versn
0 oy
tarafından
Bakmamakta haklı tabiki koronaysan çocuğun taşıyıcı olabilir zaten pozitif çıkarsan Hepiniz  evde karantinada kalacaksınız çocuğu evden çıkaramazsın 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım benim annem kızıma bakayım demişti ben kabul etmemiştim onda olma ihtimali çok yüksek şimdi bebegi ona gönderecektin kaş yapayım derken göz çıkara bilirdin boşver onlarda bulaşsa bişey olsa suçlu sen olurdun eşin önceden tedbirini alsın kızımada bol bol ıhlamur limon kaybet içsin. 39 gün zaten bebeğin küvezde kalıp cigerini geliştirmiş bebeklerde çok bi etkisi yok kızım oldu 3 gün sürdü sonra gayet iyidi inşallah bebegin olmaz bu durumda kimse bakmaz kabul etmez 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bakmamasi sacma ama normal bir hastalik olsa sacma  soylede bir sey var cocuklarimizi surekli opuyoruz yanimizdalar dipdibeyiz sende varsa onada gecmis olmasi büyük ihtimal ee bu yuzden de kabul etmemis olabilir covid saka yapilacak kusulecek bir sey degil ki sen suan hastaligin vermis oldu.korkuyla boyle dusunuyosun birde bebeginin yasadigi seyi dusunerek ama covid  tehlikesi varsa kabul edip etmemesi onun insiyatifi cunku belki siz grip gibi atlatacaksiniz ama oda esin gibi yogum bakımlık olacak bu genetik bor sey olabilir oda zor gecirebilir sen kendinede bebeginede daha iyi bakarsin 
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Canım  maskeni  takip  çocuğuna  bak  eşimle  benimde bırakacak  kimsem  yoktu 2 çocuğumuz  vardı  birde  Bn bilmeden  2 çocuğumuda bi güzel  öptüm  kokladım  hele 3 aylık kızımı daha çok öpüp  kokladım  ertesi günü testim pozitif  çıktı eşiminde  benimde  çok  şükür  kızımda  hiç birsey  olmadı  ogkumds6da sadece  bir  ıki günlük  burun akıntısı  oldu  geçti  gitti  ama  evde  eşimde  bnde  maskeyle  dolandık hep  O yüzden  ağzından  maskeni  çıkarma  yeter  
0 oy
tarafından
Senn 13 aylık bebgne corana olsn bile nasıl bakck ve corana isen kadnda gecck ne kadar da üzerini degistrp yemk yedrrsn çocuğa bnde kabul etmzdm sennki can onki patlcn mi
tarafından
Hemen linclemeye yer arama yada yorum yapma soruyu iyi anlamadın sanırım bakamamak değil ölüm döşeğinde olsam çocuğuma yine bakarım mevzu su bebeğim prematüre ve ciğerleri gelisemeden doğdu hani korona ciğere inince kötü oluyor ya işte o 3 ay önce de atlattık eşim ölümden döndü yoğun bakımda kaldı bunları yaşadığım için korkuyorum umarım o beynin almıştır pek sanmıyorum ama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 767 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 400 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,718 soru

12,358,079 cevap

41,228 kullanıcı

Kategoriler

...