0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iyiydi bu kadar sinirli degildi yani ama şimdi oyuncakları yere atar bagırır kendini yere vurur şuan bile kalktı aglıyo istemsiz yere emzirmek istiyorum almıyo 1 buçuk yaşinda gğndğz dedigi ni yapmayım kendini yere vuruyo kapılara vuruyo nolur geçiyor deyin nasıl davranmam gerek:(

2 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından

Sakın ol önce sen,  odagini değiştir belki süt falan versen susar ya bir de onu dene diş falan çıkarıyordur belki hepimiz geçtik öyle zamanlardan sıkma canını, hiçbirsey yapamiyosan aç ışığı oturun oynayın uykusu gelince geri yatar zaten <3

tarafından
Dursa zaten sıkıntı degil de bu ara çok aglıyor huyuna gitmeye çalışıyorum gene aglıyor ama baya aglıyor  şuan uykudan uyandı ne emmek istiyor ne beni dinliyor merhaba aglıyor bagıra bagıra sadece bu ara oldu böylr
(319 puan) tarafından
Korkmuş olabilir mi ? Gündüz izlediği biseuler varsa belki. 2 yaş sendromu da olabilir hersey istediğim olsun diyorlar kendini göstermeye çalışıyorlar. Üstüne gitme ağlıyorsa da bırak ağlasın cidden üstüne gittikçe daha çok ağlıyorlar kendimizi de daha fazla yıpratıyoruz böylece
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayni bnm kiz :O oyle zamnlarda dikkat değiştir sevdigi seyleri yapmaya çalış

tarafından
Yapıyorum ama gene aglıyor gece boyunca agladı sebebsiz istedigi herşeyi de yaptım gündüz de öyle sürekli aglıyor bu aralar kendini yerlere atıyor kafayı yer e vuruyor sinirden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 657 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 257 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.