0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar 1 aydır her sabah çok yoğun bir sırt ağrısı ile uyanıyorum. Sol taraf sırtımda. Gün içinde azalıyor ağrı baya ama her sabah mahvediyor beni. Yatakta da aynı koltukta uyudum orda da yer yatağı yaptı yattım yine aynı. Yataktan değil belli ki. Ne yapayım, neden olur doktora gitsem hangi bölüme gitmeliyim nolur bilgilendirin

7 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
O bende sadece sırt degilde tüm bedenim agrayarak uyanıyorum. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardiyolojiye git canm ihmal etme
0 oy
tarafından
Fizik bölümüne gitmen gerekiyor diye biliyorum canım geçmiş olsun. Ayak parmaklarına dizlerini bukmeden dokunmaya çalış yapabiliyor musun yok ağrı arttığı için yapamıyor musun
(61 puan) tarafından
Ağrıdan yapamıyorum
tarafından
Bel fıtığı olma ihtimali var mı acaba benim eşimde de aynı sorun vardı bel ağrısından duramazdi şuan parmak uçlarına da yetisemez
(61 puan) tarafından
Belimde değil de bobrek boşluğumda hastaneye gittim böbrekler temiz çıktı
tarafından
Valla hiç bilmiyorum canım geçmiş olsun
0 oy
(8,564 puan) tarafından
Ya ortapedi ya da beyin ve sinir hastalıklarına gitmen lazım   
0 oy
(54,534 puan) tarafından
Hamile misin
0 oy
(415 puan) tarafından
Sırt ağrısı diyince safra kesisi taşı aklıma geliyor çok şiddetli sırt ve mide ağrısı yapıyor 
0 oy
tarafından
Ben her akşam sağlam yatar her sabah sakat gibi kalkarım. Sabaha karşı böbrek civarı sırtım da ağrı çok olur uyuyamam sinirlenir kalkarım. Niye oluyor bilmiyorum. İmmunolojiye gittim en son. Ankilozan Spondolit diye Bi teşhis koyuldu. Genetik iskelet bozulmalarindan kaynaklanıyor yani. Abim de de var ablamdada. Teşhis için röntgen mr kan idrar verdim.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 636 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 487 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ruya123 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (3,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvgul (5,478 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,753 soru

24,481,954 cevap

356,970 kullanıcı

...